ValeRo Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 05:59 #1 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 05:59 Чотири місяці тому сталася з моїм буком Lenovo G550 (придбаного 1,5 року тому) халепа згоріла відеокарта. Відав на ремонт до Союз-Нет. Робили мені його там 3 місяці забрав і за 2 тижні почала мені відеокарта ви....тись (нагрівається дуже і гасне, якусь глюкнуту поставили, треба знову міняти). Притензії до кого нема поставити - фірма вже не працює. Хочу його продати на запчастини або може хтось захоче полагодити. Все (крім звичайно відеокарти) працює нормально. Чекаю цінові пропозиції.
westboiuu Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 06:47 #2 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 06:47 Чотири місяці тому сталася з моїм буком Lenovo G550 (придбаного 1,5 року тому) халепа згоріла відеокарта. Відав на ремонт до Союз-Нет. Робили мені його там 3 місяці забрав і за 2 тижні почала мені відеокарта ви....тись (нагрівається дуже і гасне, якусь глюкнуту поставили, треба знову міняти). Притензії до кого нема поставити - фірма вже не працює. Хочу його продати на запчастини або може хтось захоче полагодити. Все (крім звичайно відеокарти) працює нормально. Чекаю цінові пропозиції.продавай его по запчястям, так будет быстрее и тебе выгоднее.мне например нужна матрица-сколько за нее просиш?
ValeRo Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 08:36 Автор #3 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 08:36 Чотири місяці тому сталася з моїм буком Lenovo G550 (придбаного 1,5 року тому) халепа згоріла відеокарта. Відав на ремонт до Союз-Нет. Робили мені його там 3 місяці забрав і за 2 тижні почала мені відеокарта ви....тись (нагрівається дуже і гасне, якусь глюкнуту поставили, треба знову міняти). Притензії до кого нема поставити - фірма вже не працює. Хочу його продати на запчастини або може хтось захоче полагодити. Все (крім звичайно відеокарти) працює нормально. Чекаю цінові пропозиції.продавай его по запчястям, так будет быстрее и тебе выгоднее.мне например нужна матрица-сколько за нее просиш?По запчастях буду провадати вже в крайньому випадку, бо це все діло затянеться, а мені треба комп вже.
ValeRo Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 08:43 Автор #4 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 08:43 Щоб не порушувати правила форуму даю детальний опис і ціну, торг і манібек присутній.Lenovo IdeaPad G550 T-3000Память Оперативная - RAM (ОЗУ) 2048 Мб DDR3 · Размер дисплея / Экран 15.6" · Процессор Intel Celeron Dual Core · Жесткий диск 250GB · Разреш. способность/частота: (1366х768) Наименование ядра ЦП: Intel Celeron DC T3000 (1.8GHz, FSB 667MHz, SLC 1Mb) Производитель Lenovo · Видео NVidia GeForce G210M Звуковая система: Intel HDA (High Definition Audio) Сетевой адаптер: вбудований, LAN 10/100 Беспроводные интерфейсы: Wi-Fi (802.11b/g) Мультимедия: вбудована WEB-Camera Батарея: Li-Ion 6 cell (працює 2-1.5 години в залежності від навантаження)Интерфейсы: 3 x USB 2.0, VGA Вес кг.: 2.7 Бук включається, тільки як тільки даєш нагрузку на відіокарту тухне. Ціна 1420 грн. із зарядним пристроєм.
init Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 19:42 #5 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 19:42 Чотири місяці тому сталася з моїм буком Lenovo G550 (придбаного 1,5 року тому) халепа згоріла відеокарта. Відав на ремонт до Союз-Нет. Робили мені його там 3 місяці забрав і за 2 тижні почала мені відеокарта ви....тись (нагрівається дуже і гасне, якусь глюкнуту поставили, треба знову міняти). Притензії до кого нема поставити - фірма вже не працює. Хочу його продати на запчастини або може хтось захоче полагодити. Все (крім звичайно відеокарти) працює нормально. Чекаю цінові пропозиції.продавай его по запчястям, так будет быстрее и тебе выгоднее.мне например нужна матрица-сколько за нее просиш?Есть такая матрица, производства самсунг новая, открыта была, установлена но сразу снята, потому как ноут не работает. Сколько даш?
westboiuu Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 19:52 #6 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 19:52 Чотири місяці тому сталася з моїм буком Lenovo G550 (придбаного 1,5 року тому) халепа згоріла відеокарта. Відав на ремонт до Союз-Нет. Робили мені його там 3 місяці забрав і за 2 тижні почала мені відеокарта ви....тись (нагрівається дуже і гасне, якусь глюкнуту поставили, треба знову міняти). Притензії до кого нема поставити - фірма вже не працює. Хочу його продати на запчастини або може хтось захоче полагодити. Все (крім звичайно відеокарти) працює нормально. Чекаю цінові пропозиції. продавай его по запчястям, так будет быстрее и тебе выгоднее. мне например нужна матрица-сколько за нее просиш? Есть такая матрица, производства самсунг новая, открыта была, установлена но сразу снята, потому как ноут не работает. Сколько даш? гривну дам ну вы ведь продаете, вы и называете цену, а я думаю пишите в личьку - договоримся
ValeRo Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 05:20 Автор #7 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 05:20 Чотири місяці тому сталася з моїм буком Lenovo G550 (придбаного 1,5 року тому) халепа згоріла відеокарта. Відав на ремонт до Союз-Нет. Робили мені його там 3 місяці забрав і за 2 тижні почала мені відеокарта ви....тись (нагрівається дуже і гасне, якусь глюкнуту поставили, треба знову міняти). Притензії до кого нема поставити - фірма вже не працює. Хочу його продати на запчастини або може хтось захоче полагодити. Все (крім звичайно відеокарти) працює нормально. Чекаю цінові пропозиції. продавай его по запчястям, так будет быстрее и тебе выгоднее. мне например нужна матрица-сколько за нее просиш? Есть такая матрица, производства самсунг новая, открыта была, установлена но сразу снята, потому как ноут не работает. Сколько даш? гривну дам ну вы ведь продаете, вы и называете цену, а я думаю пишите в личьку - договоримся По запчастинам поки продавати не буду, як не вийде цілком продати то за матрицю домовимось.
ValeRo Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 05:23 Автор #8 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 05:23 Ціну знижено до 1300,00 грн.
ValeRo Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:45 Автор #9 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:45 1200.00 грн.
ValeRo Опубліковано 11 Вересня, 2011 в 15:31 Автор #10 Опубліковано 11 Вересня, 2011 в 15:31 Тему можна закривати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.