Перейти до змісту

Очищення води у Луцьку. Системи зворотнього осмосу .

Nik2010

Рекомендовані повідомлення

Системи зворотнього осмосу є ідеальним рішенням проблем, пов’язаних з забрудненням води в будинках та офісах у Луцьку.

FROS-RX541141XX - Шестиступенева система зворотного осмосу. Комплектується трьома картриджами попереднього очищення, осмотичною мембраною (видаляє з води 96-99% всіх забруднень в тому числі бактерії і віруси), вугільним постфільтром та мінералізатором. В комплект системи входять стандартні картриджі, мембрана, підключення до водогону та каналізації, краник, ключ і накопичувальний бак для очищеної води. Виробник Aquafilter (CША)

Ціна 1929,00 грн Детальніше на стор. Моя ссылка

FROS-RX5411411X - Семиступенева система зворотнього осмосу. Комплектується трьома картриджами попереднього очищення, осмотичною мембраною (видаляє з води 96-99% всіх забруднень в тому числі бактерії і віруси), вугільним постфільтром, мінералізатором та біокерамічим картриджем В комплект системи входять стандартні картриджі, мембрана, підключення до водогону та каналізації, краник, ключ і накопичувальний бак для очищеної води. Виробник Aquafilter (CША)

Ціна 2096,00 грн Детальніше на стор.Моя ссылка

FRO5MPJG - шестиступенева система зворотного осмосу з насосом. Комплектується трьома картриджами попереднього очищення, осмотичною мембраною (видаляє з води 96-99% всіх забруднень в тому числі бактерії і віруси), вугільним постфільтром, мінералізатором, а також насосом, що забезпечує достатній тиск в системі. В комплект системи входять стандартні картриджі, мембрана, підключення до водогону та каналізації, краник, ключ і накопичувальний бак для очищеної води. Виробник Aquafilter (CША)

Ціна 2849,00 грн Детальніше на стор. Моя ссылка

Система зворотного осмосу FROS-RO600GPD є ідеальним рішенням проблем, пов’язаних з забрудненням води в будинках та офісах. Вона очищує воду за принципом безперервного потоку. Тому система не потребує накопичу вального бака, що робить її більш ергономічною та малогабаритною.

Висока продуктивність системи дозволяє використовувати її у промисловій сфері (гастрономії, готелях, лікарнях, дитячих садочках, школах і т.п.), а також в побутовій сфері з підвищеним використанням води.

Видаляє з води 96-99% всіх забруднень, в т.ч. важкі метали і деякі бактерії та віруси.

Ціна 3762,00 грн Детальніше на стор. Моя ссылка

RO720-GE – промислова система зворотного осмосу RO Merlin дає можливість очищувати воду за принципом безперервного потоку. Система не потребує резервуара чистої води. Обладнання використовує тиск очищеної води, що дозволяє не використовувати електричний насос, як у більшості систем. Дві мембрани високої продуктивності очищують до 2.73 м3 (720 галлонів) води за добу. Висока продуктивність системи дає можливість використовувати її в промислових та домашніх водопровідних системах з підвищеним використанням води

Ціна 6900,00 грн Детальніше на стор.Моя ссылка

FROS-HX141144XX Шестиступенева система зворотного осмосу закритого типу. Система оснащена двома механічними картриджами і вугільним картриджем. Осмотична мембрана видаляє з води забруднення розміром не менше 0,001 µm, у т.ч. деякі бактерії і віруси. Система оснащена лінійним пом’якшувальним картриджем, постфільтром, мінералізатором. Вмонтована в естетичну, компактну коробку. Виробник Aquafilter (CША)

Ціна 2077,00 грн Детальніше на стор. Моя ссылка

Наша адреса: м. Луцк, вул. Кравчука, 44, тел.: 095 102 2269, 096 425 3264, Факс: (0332) 28-41-10

www.zdorova-voda.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...