akamuza Опубліковано 26 Квітня, 2007 в 08:23 #26 Опубліковано 26 Квітня, 2007 в 08:23 з Модулем (Інтернет центром) маю діло років 6 ,все мінялося по гарантії досить швидко - без ніяких гарантійних талонів ,звірялося з базою і всіх ділов,в Медії,RIM(langeron),ТДБ,також клеять стікери і при гарантійних случаях звіряються з базою,найдовше міняють по гарантії в Медії (може так мені попадало).найбільше проблем було з Діавестом ,так і накідаються всім колхозом і питаются доказати що ти верблюд ,спочактку, як вони відкрнилися було нормально і ціни нормальні ,а зараз народу в залі багато ,толку мало.(при покуці процесора менеджер питає в клієнта ,яка строчка з трох є серійним номером. ) про память ,NCP НЕ ТА ПАМЯТЬ ,щоб давати гарантію більше року. А на памяті є стікер NEO ,Львівського поставщика МОДУЛЯ -03,07-ЗАКІНЧЕНЯ гарантії. разговор не идёт о постоянных покупателях.. мы таким меняем и без стикеров, и без гарантий, и вообще без ничего... тут имеется ввиду человек мало знающий свои права, который хочет защититься на "всякий случай".. вот тогда и нужно брать обязательно гарантийный талон с печатью ибо по закону только он и имеет юридическую силу в спорных ситуациях. а все слова, стикера, обещания - тлен и пепел )
Venom Опубліковано 26 Квітня, 2007 в 14:19 #27 Опубліковано 26 Квітня, 2007 в 14:19 А що, проблема в гарантії саме на цю планку памяті, фотку якої ти виклав? На мою думку проблем ніяких саме з цією планкою бути не може, на мою думку. Те, що на стікері інтернет центра стоїть дата 2006 року звісно не досить добре, але ж там є й інший стікер, постачальника Інтернет-центра. Там дата закінчення гарантії встановлена правильно. Мабуть це просто неграмотність людини, яка продавала товар. А де гарантійний талон на даний товар? Чи не видавали? Якщо ні, чому не вимагав?
gorik Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 01:02 #28 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 01:02 Інтернет центр - займається скупленням б/у техніки. Потім її продають. Шось нормальне - постійним клієнтам, фуфло - всім підряд. я в них два рази брав опору, і два рази вона більше місяця не працювала. Правда це було ще в 2004, але я навіть не ходив мінти. Нерви дорожче . Раджу брати техніку або в Компютерному всесвіті або в Інтро
Oushen Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 04:30 #29 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 04:30 Если честно то про скупку ими б/у техники слышу впервой . Но мое мнение о них всетаки отрицательное. Мало того, что если хочешь купить что-то конкретное или уточнить модель, внятного ответа ниоткого не получишь, кроме как ихнего так званого менеджера (которому следует еще поучиться общению с людьми!!!!!), так и цены у них уже даааалеко не маленькие в Луцке!! Лутше уж добавить пару гривен и купить в Комп. всесвите, и получить 100% сервис. Но если по комплектухам, то предпочитаю брать подешевле в тех которах, которых я знаю
Raniel-Atero Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 07:28 #30 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 07:28 Ага не подводил Модуль как-же Купил я у них для друга Встроеный модет, Connexant вроде.. мучился мучился нифига не подключался, на следущий день с Jason ом пробывали, таж самая фигня, а потом когда поковырялись, у модема оказалась греческая или хз какая прошивка которая не работает на наших линиях))
@oleg Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 08:53 #31 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 08:53 Мены доводилось спілкуватись з "менеджером" Інтернет центра, враження таке шо в нього завищена самооцінка, а всіх покупців вважає лохами. Персонал нормальний.
Wolfy Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 10:50 #32 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 10:50 Мда…прочитавши все це не можу стриматись і хоч щось відписати мушу. Фірма Модуль знаходиться в приміщенні де колись був Інтернет центр з середини літа минулого року, основна сфера діяльності 1С бухгалтерія, а тепер і продаж та ремонт комп’ютерної техніки. На рахунок персоналу, він був повністю змінений, і зараз тут працюють нові люди, Едік ніякого відношення до діяльності фірми Модуль на даний момент не має, це просто уточнення, бо від ряду людей прочитав негативні відгуки суто до його манери спілкування з клієнтами. Далі почну по трохи відповідати на запитання, які тут були поставлені і дещо уточню,щоб стало іншим зрозуміло. Почнемо з того, що гарантіний товар, котрим ми торгуємо весь знаходиться в базі, і при гарантійному зверненні ми перевіряємо його по ній, далі на рахунок стікера, котрий клеємо, він дійсно з датою продажу товару, так як це полегшує роботу менеджера, котрий продав товар, швидше знайти фірму поставщика та коли він був там куплений, адже ми є посередником між клієнтом і тією фірмою. Гарантійні забов язання, котрі давала фірма Інтернет Центр в свій час, взяли на себе і працюємо з тими клієнтами. Далі на рахунок гарантійного листа з мокрою печаткою, нікому за період існування фірми не було відмовлено в такому листі, але для нас стікер на товарі є достатнім для прийому товару на гарантію, якщо він цій гарантії підлягає. А ще на рахунок б.у техніки, ми її приймаємо і зараз, але клієнтам як нове не продаємо. Конкретну претензію, щодо нашої фірми почув тільки від Раніель-Атеро, але не знаю чи ти звертався з тою проблемою, бо такі речі як внутрішній модем міняємо на протязі дня(просто протестувати його працездатність все рівно мусим, а для цього потрібен час). І на далі, якщо хтось буде писати негативне, це звичайно мінус для нас, тому ссилайтесь на конкретні факти, брав таке таке, не дали того чи того, а ми вже будемо вирішувати ці питання. Репутацію треба поправляти, просто нічого не зробиш шо нас асоціюють з фірмою, яка раніше тут функціонувала.
lu4nik Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 12:08 #33 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 12:08 Може трохи і не в тему, але все ж.Те що наклейка - це дурниця. Там збоку іще наклейка неосервісу є. Я купую усе там (за оптовими цінами ,доречі) ніколи проблем не мав і сумніваюсь що їх мав хтось інший - фірма солідна, існує багато років, має велетенську мережу і тисячі клієнтів (Чого тільки наша Львівська політехніка варта)
neostar Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:07 #34 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:07 знаэш як кажуть - почув від людей...так ото і я - про те шо едік скупляє б/у то факт...(люди кажуть саме за це і закрилась контора під назвою інет центр) - а те шо неоднаразово по мєлочі мона було побачити всередині нового компа теж факт - такий факт відбувся з моїм дргуом)питання до вульфа - едік має якесь відношення до модуля?))))
Wolfy Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:21 #35 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:21 2 neostarя ж написав, до фірми Модуль, Едік ніякого відношення не має, ми просто в нього орендуємо приміщення.
neostar Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:29 #36 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:29 це ше більш мутніше - я б назвав це так - ви орендуєте а він неофіційний власник і директор)))ну да ладно - в вас я точно нічого купувати не буду... репутація іш приміщення не внушає довіри))))))
Wolfy Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:57 #37 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 14:57 2 neostarНа рахунок купувати чи ні тобі вирішувати.А на рахунок того, що неофіційний власник і директор, то ти глибоко помиляєшся, я навіть не знаю звідки в тебе такі думки, що людина яка здає в оренду приміщення, повинна мати якесь відношення до фірми орендатора, в нас половина фірм не мають власного приміщення, а є орендарями і це їм не мішає успішно функціонувати.
Rock Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 15:07 #38 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 15:07 Може трохи і не в тему, але все ж.Те що наклейка - це дурниця. Там збоку іще наклейка неосервісу є. Я купую усе там (за оптовими цінами ,доречі) ніколи проблем не мав і сумніваюсь що їх мав хтось інший - фірма солідна, існує багато років, має велетенську мережу і тисячі клієнтів (Чого тільки наша Львівська політехніка варта)2 Lu4№)kА шо Neoservice МАЄ представництво в Луцьку?поділись з народом де саме.добра половина Луцькіх контор і канторок ,закупляються в Neo.І якщо ти купуеш в них то це не значить що ти купуеш в Neo.
elfy Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 15:39 #39 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 15:39 Едік відношення немає, але чомусь постійно там з'являєтся, спілкується з людьми, щось продає, вирішує проблематичні питання. можливо це не так. але... тоді де в хлопців, які займаються 1с взялась така купа грошей щоб зігнати Едуарда з його місця, з його приміщення? здається мені, що там як мінімум треба 400к зелених. можливо вже дуже сильно допекли гарантійні проблеми і довелося змінити назву, щоб спекатися усіх, хто обпікся на ІЦ.. до речі, гарантійний талон беріть обов'язково і ніяких там стікерів. Осі вам випадок з ІЦ: один чоловік намагався там купити відео GF 5200 128/128. Едік вручив йому відео та приклеїв стікер для гарантії. на питання, чи це дійсно 128/128 - майже побожився та перехрестився. через недільку клієнт без "задніх" думок поглянув в властивості відеокарти та побачив, що там 64 біта. пішов в ІЦ з претензією. там йому Едуард сказав, що мол що ви хотіли те і взяли. начебто Едік в упор не памятає людину, але "надурити" він не міг, значить клієнт просив 64 біта. людина так і залишилася з картою 128/64. а якби був гарантійний талон, то можна було опротестувати однією лівою така ось історія.. так що, панове, якщо берете у незнайомому місці - беріть ТАЛОН!
lu4nik Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 15:54 #40 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 15:54 2RockГлянь звідки я і усе зрозумієш. Я купую усе лише на нео по оптових цінах, оскільки багато студентів мого університету на сарших курсах працюють на НЕО-сервісі, або є постійними клієнтами і беруть усе за оптовими цінами. З ними можна домовитись щоб взяли тобі якусь залізяку. Ну там все ж буде на декілька баксів дорожче, але все ж...
elfy Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 16:20 #41 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 16:20 до чого тут взагалі мова за нео і хто де купує??обговорюється гарантія і як отримати якісний та надійний сервіс.
elfy Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 17:43 #42 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 17:43 до речі на рахунок фото.там стоїть гарантія Нео до 03.2007 - вона вже закінчилася.тобто якщо ІЦ відважиться взяти її на гарантію, то реально навіть не зможе нікуди відправити.. на стікері ІЦ стоїть дата 03.2006. в принципі це може бути розглянуто як і дата купівлі так і дата продажу - без гарантійного талона продавець сам буде трактувати цей стікер і тут нічого не вдієш. виходячи з того, що ІЦ цю память вже нікуди не здасть - значить очевидно він її і на гарантію не прийме.і навіть якщо вдасться довести, що це дата продажу, то в ІЦ можуть сказати, що гарантія всього рік.. і знову ж таки - ваша планка виявляється не гарантійнною. те що гарантія повинна бути 2 роки - без гар. талона не довести ніяк.на рахунок закону:згідно із законом про захист прав споживача, термін гарантії на товар без гарантійного талону (або без явно вказаного терміну) автоматом становить 6 місяців.тобто купуючи товар зі стікером Ви автоматом з цим погоджуєтеся. і як тільки справа приймає серйозний оборот - забудьте про всі посмішки, обіцянки та усні домовленості. для закону - це ніщо!так що наголошую: беріть гарантійний талон для власної безпеки і зберігання нервових клітин!
neostar Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 19:17 #43 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 19:17 бугага - елфи +1)))я про те і казав - шо надто чоловяга прикипів до місця - та і справа це всього його життя!!!ПОПАЛИЛИ - ай я ай!!!! нехарашо народ ОБДУРЮВАТИ.
ART Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 19:25 #44 Опубліковано 27 Квітня, 2007 в 19:25 Незнаю я купую у знайомих. От "полетів" в мене DVD я сказав свому знайомому що так то так не працює ( не читає дисків DVD, а всі остальні чітає) і він мені поміняв навіть без гарантії ( в тому смислі що бумажкі навіть не давав, але гарантія ще не кінчилася)! Краще купувати у знайомих.
adebt Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 07:06 #45 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 07:06 це ше більш мутніше - я б назвав це так - ви орендуєте а він неофіційний власник і директор)))Абсолютна фігня Особисто знаю власника фірми Модуль, і ніякого відношення Едік до фірми Модуль не має абсолютно, а те що вони там арендують приміщення, то це вже їхня особиста справа, тим більше шо офіс в центрі і міста, і його розташування, погодся, не погане.
neostar Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 08:52 #46 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 08:52 ага - майже переконав...люди кажуть шо він особисто продає - а ти кажеш дощ іде!!!харош туфту народу гнать)луцьк містечко маленьке - всі про все знають.люди працюють в прокуратурі і знають навярняка шо і як)))мені пох як там і шо з модулем - але не гарно народ дурити - бо не пергий вже раз...
elfy Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 10:34 #47 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 10:34 власник "модуля" дійсно інша людина - я його також прекрасно знаю і давно знала. і модуль дійсно розташовується в приміщенні ІЦ на умовах аренди.. мова не про те! мова про те, що такий "хід" використано для "прикриття" і Едік зовсім не відійшов від справ, а навпаки - приймає в них активну участь.. жар чужими руками розгрібає. а у випадку чого - всі претензії не до нього.. одним словом: ті ж яйця - вигляд збоку
Wolfy Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 16:26 #48 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 16:26 elfy де ж ти така розумна взялась, ти скажи по чесному ти чи твої знайомі в нас зараз шось купувала, і чи мали якісь проблеми, якщо так то конкретні факти, якщо ні, то не треба гнати на Модуль
elfy Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 17:42 #49 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 17:42 ВИ неправильно сприймаєте звичайне висловлювання думок.я кажу про те, що модуль - це не є відокремлена фірма, а своєрідний симбіоз Едік + інші люди. де Едік все ж таки грає провідні ролі, а не просто являється арендодавцем. інакше навіщо йому постійно там крутитися та вирішувати питання по роботі??а тому Модуль і сприймається, як своєрідне "прикриття" ІЦ. інакше навіщо Едіку віддавати настілки прибутковий бізнес у самому сердці міста.на рахунок репутаціїнемає чого тут вигорожувати ІЦ, оскільки не про одну фірму у Луцьку немає стільки історії, як про них. це все зявилося не на голому місці.а Модульчани повинні були подумати перед тим, як звязувтися з Едіком, адже репутація - сильна річ. і їм треба було передбачити, що при наявності Едіка в офісі - їх почнуть ототожнювати.
neostar Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 18:47 #50 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 18:47 пора на цьому посты закрити топВСЕ І так ясно...виправдань щодо модуля аж смердить слухати...а ще сердяться...СLOSE THE TOP
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.