Перейти до змісту

Загрузка цп 100%

swat

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Йдеш сюди, качаєш, робиш LiveCD чи LiveUSB, виставляєш в BIOS послідовність загрузки з usb/cd, грузишся, перевіряєш всі розділи на наявність вірусів.

Не допоможе, викладай сюди конфігу ПК.

Підскажіть будь-ласка шо за фігня? включаю комп через 5-10сек загрузка ЦП в диспечері 100% :sq_ye: .

Все глючить!скажіть як це полічити.Дякую.

post-6699-0-24478200-1313779087_thumb.jp

post-6699-0-81143200-1313779098_thumb.jp

post-6699-0-81785800-1313779109_thumb.jp

Опубліковано

Зараз відпустка у.т.ч у телепатів.

Надай може скрін Диспетчера задач з вкладки Процеси. Де і впорядкуй по стовпчиках ЦП, пам*ять..

80% таких ситуацій спричиняють віруси. Може мало оперативки..давайте ще й конфігурацію..

Опубліковано

Йдеш сюди, качаєш, робиш LiveCD чи LiveUSB, виставляєш в BIOS послідовність загрузки з usb/cd, грузишся, перевіряєш всі розділи на наявність вірусів.

Не допоможе, викладай сюди конфігу ПК.

Опубліковано

З скрінів видно, що запущено два процеса svchost з під адміна.

Для початку завершити ці процеси, а потім пройтись по автозагрузці.

Ну і само собою, просканувати диски, на предмет вірусів.

Але якщо ви не знаєте, як зайти в біос, то раджу звернутись до спеціалістів.

Опубліковано

Помічав такі глюки якщо на друк замість принтера потрапляв будь-який файл на Microsoft virtual printer (шось типу цього точну назву не памятаю). Короче повидаляй всі зависші не надруковані задачі і знеси всі принтери, крім тих які дійсно підключені до ПК.

Опубліковано

У мене на він7 таке було, десь хвилин 5 грузить на повну проц а потім "відпускає" теж svchost, проскановувався каспєром... нічього невиявленно, вилікувалось перестановкою вінди.

Опубліковано

95 % вірусня. Колись навіть сканували 3 антивірусами і нічого не видаляло. Можеш попробувати dr/web сканером (повна перевірка) ще. Велика ймовірність прийдеться вінду зносити. Доречі побачив по скрінах то процес winampA.exe зазвичай теж вірусняк :) Отже start dr/web сканер і вперед...

Опубліковано

winampA.exe = winamp agent :)

радили вимкнути оновлення Вінди.

Потрібно глянути, з яким ключем запущено файл і шлях звідки. Постав утилітку Pkiller (process Killer). легенька і зручна.

Опубліковано
winampA.exe = winamp agent

воно то так, але сам агент ніколи не ставлю, і коли бачу в себе, що зявився такий процес, то одразу знаходжу віруси.

Опубліковано

знаю по собі в сьому винні віруси... як робив я:ставлю кашперский лікую, качаю "кк" ( кидо килер здажться так) сканую видаляю віруси компютер працює відмінно.

Опубліковано

svchost часто стает жертвой вирусов-обычно не лечится

Некоторые компьютерные вирусы и трояны маскируются под имя svchost.exe, помещая исполняемый файл в отличный от system32 каталог, например, Net-Worm.Win32.Welchia.a, Virus.Win32.Hidrag.d, Trojan-Clicker.Win32.Delf.cn [1]. Верным признаком наличия такого вируса является запущенный от имени пользователя «svchost.exe». Системный «svchost.exe» никогда не запускается от имени пользователя, а только от SYSTEM, LOCAL SERVICE или NETWORK SERVICE. Также системный «svchost.exe» запускается только посредством механизма системных сервисов, никогда — из раздела Run реестра (таким образом, он не должен присутствовать на вкладке Автозагрузка msconfig). Также возможно создание службы, использующей настоящий Svchost, но выполняющей вредные действия, например, так делает вирус Kido.

Опубліковано

в мене мобільний телефон коли лежить недалеко від сд рома і задзвонить,зразу ж 60-50 % стає і тільки перезагрузка допомагає

що це може таке містичне бути?

Опубліковано

та сама фігня, svchost.exe грузить проц на 100%. найгірше, що не можу оновити бази нода, пише "ошибка распаковки файла" :angry2:

Опубліковано

в мене мобільний телефон коли лежить недалеко від сд рома і задзвонить,зразу ж 60-50 % стає і тільки перезагрузка допомагає

Порча!

та сама фігня, svchost.exe грузить проц на 100%. найгірше, що не можу оновити бази нода, пише "ошибка распаковки файла" :angry2:

двоядерний проц? можна задати в диспетчеры задач щоб грузило лише одне ядро. :D от не стандартне рішення.

Опубліковано

, що не можу оновити бази нода, пише "ошибка распаковки файла" :angry2:

Перевірити, чи на диску C: є вільних хоча б 500мегабайт,

Відкрити вікно NOD, зайти в Настройки по F5, зліва "Обновление", справа "Очистить кеш обновлений" (кнопка Очистить) і обновити ще раз.

Відключити CD-ROM, якщо і далі буде тормозити - замінити БЖ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...