Перейти до змісту

Гуде колесо

Sem

Рекомендовані повідомлення

Привіт.

Потрібна консультація знаючих людей. В мене після заміни задньої резини на швидкості 80 км/час починає гудіти як ніби гуля в колесі. Але саме колесо ціле і рівне нормально з балансувалося. Резину купував б/у щоб сизон доїздити. Перепитував у майстра що ставив мені цю резину - каже що з нею все нормально, каже що гуде через такий протектор. Але гул з правого боку менший (майже не чути) а з лівого добре чути, хоча на вигляд з резиною все нормально.

Підкажіть, що це може бути ?!

Є варіанти що покришку повело...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Или рисунок стал "ежиком". Так поменять пришлось два ступичных пока не стало понятно что причина в резине.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вариантов несколько: 1-й действительно воет резина и ничего тут не поделаешь (если резина "жеваная" это чувствуется сразу биением колес)

2-й зависит от авто, возможно воют подшипники ступиц/полуосей. (определяется легкими толчками ноги по колесу, если есть люфт - подшипник в замену)

3-й воет редуктор моста

Почему слева сильнее - ответ: на улице лето и как правило окошко водителя опущено, соответственно слева звуки сильнее чем справа ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все набагато простіше. я на 100% впевнений (тепер) що це виє резина - ситуація була така, пробив задне праве колесо- зняв диск і поїхав КУПИВ ШИНИ Б/У та встановили на зняте колесо, потім поставив на манишу на зад. Вийшло що одне колесо (праве) міняне а ліве ні - і так поїхав на шиномонтаж для заміни вже лівого колеса, але по дорозі НІЧОГО ПІДОЗРІЛОГО НЕЧУВ. Тільки встановили поміняне колесо вже ліве - відразу почав чути приривчатий гул забу машини.

Вже їздив повертати їм назад ту резину... :angry2: та не встиг - закрито вже було.

На воротай побачив номер телефону, дзвоню - розповідаю ситуацію, а мені кажуть що мол той чоловік що продав мені резину то не власник а простий водій, приїзджайте в понеділок будите розбиратися ...

Це місце - як їхати з дубнівського кільця на рівенське, метрів 150-200 зліва. Всім раджу не купуйте там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...