Перейти до змісту

Арешт леді Ю

vanus

235 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На протязі дня європейські країни та інституції неодноразово висловлювались негативно щодо арешту ЮВТ. Але одна заява та її втілення в життя може вдарити по Україні дуже болюче:

В Франции призывают бойкотировать Евро-2012 из-за ареста Тимошенко

Французские общественные деятели призывают правительство Украины к немедленному освобождению Юлии Тимошенко, в противном случае они готовы призвать к бойкоту предстоящего чемпионата Европы по футболу.

Группа общественных деятелей Франции выступила с призывом к освобождению бывшего премьер-министра Украины Юлии Тимошенко, которая была арестована 5 августа, сообщает ПРОСПОРТ.

Французские деятели призывают правительство Украины к немедленному освобождению Юлии Тимошенко, в противном случае они готовы призвать к бойкоту предстоящего чемпионата Европы по футболу, который пройдет в Украине и Польше с 8 июня по 1 июля 2012 года.

«Именно эту угрозу наши политики при поддержке ФИФА должны использовать против украинской власти, чтобы добиться от них быстрого освобождения Юлии Тимошенко», — говорится в заявлении французских общественных деятелей.

Первыми под призывом к освобождению Тимошенко подписались философ Даниэль Сальваторе Шиффер, философ Люк Ферри, писатель Александр Жарден, автор ряда работ о борьбе за права женщин Анне Сюжье, социолог и преподаватель парижской Высшей школы социальных наук Мишель Вивьорка.

Зрозуміло, що проведення Євро без провідних країн Європи втрачає свій сенс. Бо за французами можуть "підтягнутися" і німці, іспанці, англійці.

Після того дикого "розпілу" державних коштів на будівництві об'єктів Євро-2012, держава очікує на великі дивіденди. А у випадку не проведення чемпіонату цього всього можна позбутися. І наслідки можуть бути плачевними.

Опубліковано

Просто Німеччина вже не раз офіційно заявляла, що може провести чемпіонат разом з Польщею, при цьому замінивши Україну. А тут така нагода.

Бабло і політика.

Опубліковано

...Ось взяли за жопу Юлю, дивись завтра будуть опонентів Юлі брати. Нам від того тільки пряма вигода :D:D:D

Так то воно так, але лякає в цьому всьому що скоро вибори, а реальних опонентів нинішній владі не видно :(

От і виходить що посадять Юльку - не хороше, і якщо не посадять тоже якось не зовсім добре.

А взагалі мені оце все більш нагадує гру на публіку, причому з обох сторін, бо щось ну дуже слабо віриться в те що не знайшлось чогось такого за що можна було б реально взяти за дупу, а не розігрувати цей весь цирк. Але мабуть те щось може негативно аукнутись для самої ПР, або зачепити інтереси "потрібних" людей, тому і розігрують цей цирк.

А ще є думка, що ще одна ціль цього процесу, це розіграти стару карту, оскільки влада почала катастрофічно втрачати підтримку там де вона завжди була, і нагадати своїм виборцям те що говорилось на минулих виборах, про те яка Юлька погана а вони хороші, це, я думаю, все таки заставить частину електорату забути про сьогоднішні проблеми, і знову повірити ПР і відати за них свій голос. І навіть якщо не посадять то завжди можна буде виправдатись що мол "ми старались а хтось такий (захід, америка, росія, зірки, чорт... ) завадив нам хорошим зробити добре діло і знов таки розіграти підходящу, в той момент, карту.

Опубліковано

Після арешту Юлії Тимошенко якось по-новому зазвучала знаменита пісня гурту "Плач Єремії": "Лиш вона, лиш вона сидітиме сумна..." :)

укрбаш

Опубліковано
Чи краще написати лозунг - "Бандитам тюрми" і ходити з ним від виборів до виборів? Зараз цей лозунг косо криво а таки намагаються втілити в життя.
І хто ж саме намагається втілити? Не ті ж самі бандити? Чи раптом на них зійшла благодать, їх осяяло і вони стали святими і чесними патріотами, які ображені і спереживались за рідну неньку Україну?
Ось взяли за жопу Юлю, дивись завтра будуть опонентів Юлі брати.
Ну хіба що вони одночасно будуть опонентами і діючої влади. Або на їхню власність претендуватиме "жирніша риба". Чи можна собі уявити щоб раптом взяли Гeпу (Кeрнeсa) і т.п.
Нам від того тільки пряма вигода
Можливо, але лише моральна. А реально - влада без потужних опонентів (опозиції) з часом відчує повну безкарність і абсолютно втратить відчуття страху (що вже поступово відбувається). ЗМІ вже практично всі підконтрольні і на народ "еліті націі" давно начхати, що і демонструється практично кожного дня. Так що ця "пряма вигода" може поступово вилізти "кривим боком". :(

А взагалі виглядає так - хтось не в міру голосний та не може промовчати, його не можна купити і залякати, але ж можна як мінімум "засудити". Зрештою так воно й дешевше і спокійніше, заодно і приклад для наслідування в ригіонах. А стрілочників-виконавців (типу недолугого судді) також знайти не проблема.

Опубліковано

А взагалі виглядає так - хтось не в міру голосний та не може промовчати, його не можна купити і залякати, але ж можна як мінімум "засудити".

Так, її купити не можна.

Гроші у її житті вже займають далеко не перше місце, але не через її високу моральність, а через те що їх у неї надзвичайно багато :D

Опубліковано
Боротьба за Україну точиться, в першу чергу, не через економічні вигоди, а саме з політичних міркувань. Експерти зазначають, що Україна розглядається ЄС як ключова серед країн «Східного партнерства». «Якщо ЄС не досягне успіхів з Києвом - це фактично означатиме провал цієї ініціативи, а отже, втрату будь-яких важелів впливу на Київ, що є вкрай небажаним для Європи»

думаю що виходячи з цих міркувань, вони будуть як собака: “гавкати але не кусати”.

Опубліковано
Так, її купити не можна. Гроші у її житті вже займають далеко не перше місце, але не через її високу моральність, а через те що їх у неї надзвичайно багато :D

Ну десь приблизно так. :D

Шкода тільки, що для більшості з тих, в кого грошей "надзвичайно багато", все-таки гроші і їх подальше накопичення - головна ціль в житті.

Зрештою високоморальні не йдуть у політику. Білих та пухнастих в тому бруді не має.

Опубліковано

Значит свежая инфа, извините, что даю ссылку на УНИТАЗ УНИАН

До Тимошенко не пустили чоловіка

По ходу вспомнились учебные годы в школе, в 10 классе я очень обидел учителя химии (сказал, всё, что думаю о нём)... так вот, он стал на принцип выгнать меня со школы, 1 четверть в табеле 2, вторая - 2, в период третей четверти он ушел на больничный, заменял другой учитель, он поставил 3, в четвёртой четверти вышел прежний, на первом же уроке, посмотрев журнал,увидевши тройку, он сказал: "ого!!!...", и автоматично, безоговорочно и по умолчанию в конце четверти втулил мне 2.

Со школі так и не выгнал, но нервы потрепал... :mdr:

К чему єто я веду...тимошенко довыё доигралась со своими понтами, вот не пустили мужа, и всё, и главное, всё по закону, а ведь вся система то в руках нынешней власти, надо будет,и адвоката не пустят, и хоть ты лопни...так и живём :g05:

Опубліковано

По ходу вспомнились учебные годы в школе, ... 1 четверть в табеле 2, вторая - 2, в период третей четверти ...3, в четвёртой четверти ... втулил мне 2.

:smile-zachot::D Примите мои восхищения

Опубліковано

Мені Тимошенко і її свора не кращі за Януковича з своїми...

Це типова політтехнологія Партії Регіонів. Вони наймають людей, так званих "проти всіх", які стверджують, що, ніби-то всі політики однакові. Треба порівнювати, що конкретно робили ці політики при владі. Між Тимошенко і Януковичом велика різниця. Якби Тимошенко була б зараз при владі, то такої кризи зараз не було б.

Опубліковано

Мені Тимошенко і її свора не кращі за Януковича з своїми...

Це типова політтехнологія Партії Регіонів. Вони наймають людей, так званих "проти всіх", які стверджують, що, ніби-то всі політики однакові. Треба порівнювати, що конкретно робили ці політики при владі. Між Тимошенко і Януковичом велика різниця. Якби Тимошенко була б зараз при владі, то такої кризи зараз не було б.

це типова політтехнологія БЮТ(Свободи, Нашої України, Народного руху, і тд.) вони наймають людей, так званих прихильників, які стверджують ніби наймачі дуже хорошічесніпоряднііточнокращівсторазівзаправлячийрежимхунтубандузграю. Між тим неозброєним оком видно що усі політики - мудаки:)

Опубліковано

... Якби Тимошенко була б зараз при владі, то такої кризи зараз не було б.

Як вже [вирізано цензурою] оце унилоє скуління великих аналітиків, якби да каби..

Якби вона (чудом) виграла вибори, то жоден законопроект не пройшов би через ВР. Одними указами далеко не заїдеш. Кожен міністр завойовувся би з боями і шляхом втрат. В результаті у нас би був уряд-каліка і планомірний перекуп голосів з метою остаточної зміни конституції. І фіг би вона шо зробила, а тим більше розпустила б. В тиху дєрибанила би там де можна.

У неї апріорі не було шансів після кидка Фірташа. Мало того вона і Портнова додумалась кинути, той би хоть в суді зараз грамотно захист вибудував би. Мейбі..

Опубліковано

А взагалі виглядає так - хтось не в міру голосний та не може промовчати, його не можна купити і залякати, але ж можна як мінімум "засудити".

Так, її купити не можна.

Гроші у її житті вже займають далеко не перше місце, але не через її високу моральність, а через те що їх у неї надзвичайно багато :D

Всі її гроші- це політичний капітал,по ходу за місяць ,другий ціна на нафту , а слідом і на газ впаде конкретно-і вчому її вина тоді буде?

Опубліковано

— Для половины Украины слова "УПА" и "бандеровцы" остаются чуть ли не ругательствами.

— Ну, не для половины!

— Если посмотреть по результатам голосования, все те, кто выбирал Януковича...

— Да чушь собачья, что вы говорите? Вы что же, впрямь идентифицируете голосование за Януковича с "пророссийским" электоратом, а голосование за Тимошенко с "проукраинским"? Эта байка и на выборах-то не сработала, а уж сегодня на нее всерьез ссылаться просто смешно. Я знаю кучу людей, которые, чертыхаясь, матерясь и рыдая крупными слезами, шли голосовать за Януковича с единственным аргументом: "чтобы не дать этой сучке ни одного шанса", а с другой стороны — вполне дружественных к РФ обывателей, точно так же голосовавших за Тимошенко — "только бы не за зека". То, о чем вы говорите сейчас, это чисто политтехнологическая разработка. Это сценарий, написанный даже не ими,— они оба слишком глупы для этого.

— Вы, я помню, активно призывали голосовать против обоих.

— Да. Вся страна помнит. И эта политическая "третья сила", которую я озвучила накануне второго тура выборов, то есть те, кто голосует против обоих, за полтора года, заметьте, выросла с 5 до 18-25 процентов. Ни один украинский политик не сделал такой карьеры. Треть страны не принимает обоих, а результат второго тура определило протестное голосование. Плебисцит по выбору меньшего зла.

— Вы действительно считаете, что Янукович меньшее зло, чем Тимошенко?

— Безусловно: масштаб меньше. У нее был общенациональный ("Она — это Украина"), у "донецких" — "локальный" ("Донбасс — это мы"). Что из этого получается, мы все видим: одной группировке удалось сделать пугало из целого региона, навязать ему имидж "бандюков", и сегодня уже никто не вспоминает, что Донбасс — это родина великого украинского тенора Анатолия Соловьяненко, великого украинского поэта Василия Стуса и т.д. Янукович и компания узурпировали Донбасс, заставили людей говорить: "Извините, я из Донецка". И теперь мы имеем кучу дураков из других регионов страны, которые смеют заявлять: "А давайте мы этот Донбасс отделим".

— Среди этой "кучи дураков" ваш коллега, писатель Юрий Андрухович.

— То, что он лепечет, это не только безответственно, это просто глупо, по-мальчишески. Юрин психологический возраст — 18 лет. Нет ничего грустнее, чем стареющие советские 18-летние мальчики, которые никогда не достигают возраста социальной зрелости и ответственности.

— Все-таки, мне кажется, Тимошенко так не сворачивала бы демократию, как это делает Янукович.

— Простите, вы уже забыли журналиста, уволенного за ролик "Все пропало"? Забыли решение Печерского суда, запрещавшее критику действий правительства? И ведь у нее тогда не было всей полноты власти, а если бы была? Нет уж, увольте: по части свободы слова при Тимошенко — три ха-ха.

— Если ее сейчас посадят, как вы к этому отнесетесь? Она ведь будет восприниматься такой же жертвой, как Ходорковский в России.

— Не думаю. Это все больше похоже на фарс, причем с обеих сторон. Для танго нужны двое, и они нашли друг друга. И вообще, почему вы решили, что она сядет в тюрьму? Давайте не будем строить гипотез. Единственно, от чего я испытываю некоторое смутное эстетическое удовлетворение, так это от того, что судит ее тот же Печерский суд.

— Сама создала, сама получила?

— Да. Любой человек, знающий толк в композиции, оценит красоту ситуации. Люблю такие сюжеты.

Оксана Забужко. Інтерв"ю журналу "Огонек"

Опубліковано

— Безусловно: масштаб меньше.

Після цих слів, можна далі не читати, що там напише так звана "третя сила", яка сидить "на підкормці" в Януковича.

— Все-таки, мне кажется, Тимошенко так не сворачивала бы демократию, как это делает Янукович.

— Простите, вы уже забыли журналиста, уволенного за ролик "Все пропало"?

Дуже серйозний аргумент. Журналіста звільнили за порушення журналістської етики. Це в будь-якій демократичній державі зробили б. Підглядувати за першими особами держави не допустимо.

Хай ця "синьожопа", Оксана Забужко, напише скільки раз побили журналістів в Печерському суді, за що побили журналіста охоронці Януковича, як знімали з телеканалів сюжети про Межигірря і т. д. Не кажучи вже про те, коли в країні будуть чесні і демократичні вибори, незалежні суди...

Опубліковано

Хай ця "синьожопа", Оксана Забужко,

Озвучте, будьте ласкаві, думка кого із нашої ітелігенції має дійсно вагу, на кого так би мовити нам рівнятися ?

Опубліковано

Тільки Подя (Лесь Подерв'янський)!

Так от, бішьше ста років назад більш інтелігентніші у своїх висловлюваннях чим Подя письменники-москалі влучно сказали устами Козьми Петровича Пруткова - "Взирая на солнце, прищурь глаза свои, и ты смело разглядишь в нём пятна."

Це для тих хто зараз дивиться на Юлію Володимирівну широко заплющеними очима.

Опубліковано

Тільки Подя (Лесь Подерв'янський)!

Так от, бішьше ста років назад більш інтелігентніші у своїх висловлюваннях чим Подя письменники-москалі влучно сказали устами Козьми Петровича Пруткова - "Взирая на солнце, прищурь глаза свои, и ты смело разглядишь в нём пятна."

Це для тих хто зараз дивиться на Юлію Володимирівну широко заплющеними очима.

Але це і не значить, що такими ж очима ми маємо дивитися на тих, хто про ти неї.

В даному випадку ЗАбужко мене розчарувала однобокістю

Опубліковано

Вибачте, а де ж тут однобокість ?

Я тільки що телефонував Оксані Стефанівні і вона розтлумачила більш зрозуміло -

"що Яник г*вно, що Юля г*вно ! Але Янек на сьогодняшній день трошки менше г*івно чим Юля"

Так зрозуміло ? :D

Опубліковано

Вибачте, а де ж тут однобокість ?

Я тільки що телефонував Оксані Стефанівні і вона розтлумачила більш зрозуміло - "що Яник г*вно, що Юля г*вно ! Але Янек на сьогодняшній день трошки менше г*івно чим Юля"

Так зрозуміло ? :D

Ой, певно, ви Подервянському телефонували )))

П.С. Я все чудово зрозуміла, не підтримую жодного з "великих" політиків, просто особисто для мене, та і думаю не тільки для мене, ця фраза, пробачте, якась дурнувата (я про менший масштаб зла):)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...