Перейти до змісту

Секс на природі

Sidor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає в Луцьку хороші місця для сексу на природі?

Такі, щоб увечері, чи на вихідні, можна було б там спокійно зайнятись ОЦИМ, і ніхто не тривожив і не заважав.

Можу порадити на даху дев'ятиповерхівки. Як стемніє там дуже гарні краєвиди і романтична обстановка - все сприяє для хорошого сексу.

Опубліковано

в наметі на природі цілком пристойний варіант.

бажано каремат на дно намету і не завадив би спальник аби на ньому, бо від шишок і палок синяки на спині, колінах і інших частинах тіла будуть.

Опубліковано

Якщо ввечері чи на вихідні - заважати будуть всюди, а так:

парк імені сапалаївки за ПУМом, парк імені фотакома (за датагрупом)

Ще місцина вздовж сапалаївки і вул. Чорновола до карпенко-карого включно - там дуже мало людей навіть вдень.

Двори по Грушевського, Перемоги - темно, нема людей і відносно безпечно - в разі чого завжди можна вийти на дорогу (що не можна сказати про гулака-артемовського, арцеулова)

Місцина за 5ої школою - теж нема людей.

Опубліковано

Якщо ввечері чи на вихідні - заважати будуть всюди, а так:

парк імені сапалаївки за ПУМом, парк імені фотакома (за датагрупом)

Ще місцина вздовж сапалаївки і вул. Чорновола до карпенко-карого включно - там дуже мало людей навіть вдень.

Двори по Грушевського, Перемоги - темно, нема людей і відносно безпечно - в разі чого завжди можна вийти на дорогу (що не можна сказати про гулака-артемовського, арцеулова)

Місцина за 5ої школою - теж нема людей.

Але думаю,що десь у темряві там блукає Кортінг..у пошуках видовищ

Опубліковано

якщо на природі то вже краще в лісі. розстелив щось на травичці і все кайф тобі... а ховатись по кущах якось не той ефект... обертаєшся і лякаєшся всього )))

Опубліковано

ТС не уточнив, чи то має бути з кимось, чи може лише сам там має бути..

Бо тоді вимоги до місця трошки різнитимуться

Опубліковано

твоє місце можуть зайняти?

Я ще не дожився до того, щоб дєбрі посеред міста, по сусідству зі школою, пожежниками і міліцією вважати природою.

Опубліковано

це все канешно прикольно вот тіки комарі сволочі згризуть так шо потім на місяць відпаде охота до такої романтіки )))

Опубліковано

В нашому центрально парку ) Там і кущі і лавочки) все для такої романтики))

А на рахунок взяти щось мягке:

Прикольно мабуть це зі сторони буде виглядати коли в маршутці якась парочка буде їхати з покривалом в пар десь біля 24,00 ) :D

Опубліковано

Бувалі кажуть, що навіть біля драмтеатру з боку будинку культури можна під ніч... :sq_ye:

Канєшно можна, тільки радників багато буде :)

Опубліковано

Поздним летним вечером по парку прогуливалась пара. Ему сильно приломило пи-пи. Он предложил ей идти дальше. а сам мол скоро догоню. Стал под куст и под высоким давлением испускает всё накопившееся...

Звук из кустов: - Шо за х**ня! ,

Парень (шёпотом): - Да тише, я же с девушкой!

Из кустов (обижено): - А я шо с бревном! ? Вставай Галя, нас опять обо*цали!

Опубліковано

як варіант - Світязь

можна секс у воді і ніхто не мішає, або ж на матраці чи лодці і т.д. (головне подальше відїхати :)

тільки ти з нею і сонце в попу........:ok2:

Опубліковано

О-о-о, вже малюнки пішли в хід. :D

А ТС, до речі, просив тільки місце порадити, а не пози і т.п.

Вертаємось до цього:

Канєшно можна, тільки радників багато буде :)

Опубліковано

Додам основне місце. Набережна Стиру, вздовж вулиці Набережної. Легкий доступ з дороги, вночі темно і купа місця. Правда в таку погоду може бути холодно і сиро. А так місце напевно найкраще. Там вночі в кущах вас ніхто не знайде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...