Перейти до змісту

Тоніровка на 99-ку

MilitarySE

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть будь-ласка де клеять якісно і недорого тоніровку в Луцьку ? Хочу собі зеркальну тоніровку на ваз 99-ку. Скільки буде приблизно кошутвати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо якісна плівка Lumar, чи Global то дешево не получиться. Можна базарною,але дзеркалки Ви не знайдете.Та й базарна плівка не тягнеться.Якщ цікавить можу дати номер нормальних фаховців.Подзвоните,розпитаєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мене цікавить теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На дошці не знаю чи варто лишати номер майстра, без його згоди.Якщо цікавить,напишіть в лічку.Я дам Вам номер,а там будете вирішувати.

Мопед не мій,нічого не знаю...Я з того ніц не маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна базарною,але дзеркалки Ви не знайдете.Та й базарна плівка не тягнеться.

Діло в тому що на 99 і немає потреби щоб тягнулась - вікна там рівні, не заокруглені. Дзеркальна тоніровка має назву "інфініті", і вирізняється високою світлістю навіть при 30% світлопропусканні, але перед тим як тонувати подумай чи воно того варте, бо менти під настрій можуть тебе взувати, так як така плівка заборонена оскільки може осліплювати інших учасників дорожнього руху 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vrm саме собою,що на 99-ту ніц тягнути не треба.

Зрештою ті козаки сертифікат дають.Що і як він вирішує,я не знаю.Типу майстер і його робота сертифіковані. (До-речі,в боксі купа дипломів вісять).Але якраз на ДАІ він і розрахований.От якось,так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна базарною,але дзеркалки Ви не знайдете.Та й базарна плівка не тягнеться.

Діло в тому що на 99 і немає потреби щоб тягнулась - вікна там рівні, не заокруглені. Дзеркальна тоніровка має назву "інфініті", і вирізняється високою світлістю навіть при 30% світлопропусканні, але перед тим як тонувати подумай чи воно того варте, бо менти під настрій можуть тебе взувати, так як така плівка заборонена оскільки може осліплювати інших учасників дорожнього руху 

Діло в тому, що тоніровку хочу поставити від сонця, щоб в машині не так парило, от і думаю дзеркальну. Впрниципі в мене друг їздить з такою тоніровкою, поки менти його не спиняли. Може є деяки види такої дзеркальної тоніровки... я не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі,на скільки я знаю і розбираюся,дзеркалка клеїться на лобове скло.Головне її призначення,гасити зустрічні вогні ближнього/дальнього світла зустрічних авто.Але коли сонячна погода і передня панель (типу VW шаран,Такума,як в мене,коротче велика і довга панель) -не проходить.Панель сильно блікує.Ніц не видно.Від парення сильно вона не спасе,але користь від неї є.Це на кожну автівку потрібно підбирати індивідуально.

ЗЮ. Менти придируться тільки тоді,коли на руках буде приборп,який покаже світлопропускання.А так,є сертифікат-до побачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоро будемо всі здерати тоніровку - тиць.

раджу не поспішати з поклейкою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...