Перейти до змісту

[Куплю] лобове скло для Fiat Tipo

ernie

Рекомендовані повідомлення

Куплю лобове скло для Fiat Tipo та послугу з його встановлення.

Пропозиції в тему або в приват, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі міняв як їхати від гаі на сороквому до адреналіна, є пожарка а за нею поворот, там двоповерховий будинок. з вигляду кантора не дуже, але скла в наявності багато є різних марок, з робою мені стало 660 грн для рено 11

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вул. Конякіна, 4 Б

71-95-34

099-13-72-790

Там буде коштувати 890грн десь. Саме дешевше купити на вул.Потепні магазин авто скло вроді там 570грн скло і установка мабуть ще 200грн. Якщо хтось знає кращі пропозиції то повідомпе в приват і мені також цікавить це питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію. Як дізнаюсь більше по цій темі - відпишу сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Нарешті замінив лобове скло. В результаті зробив це на Вишкові, за адресою вул. Героїв УПА, 76. Не знаю назви фірми, але замінили скло на нове фірми Laminated якісно. На резинці 550 грн, на клею буде дорожче - 700 грн., але це дешевше на 150 грн., ніж на Конякіна чи Автомодерні. Мені робили на клею, результатом задоволений. Як будете забирати авто, перевірте чи працюють "двірники", бо в мене не працювали. Але на другий день зробили все як було без додаткової плати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув вказати телефон на Вишків - 0506716777. Це до власника чи менеджера з офіса, не знаю його посади та імені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...