Перейти до змісту

Продам мегакомуныкатор Motorola Droid2 Global

Zapadenec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам мегакомунікатор Motorola Droid2 Global

Производитель: Motorola

Модель: DROID 2 Global

Другие названия: A956

Год выпуска: 2010

Опер. сист.: Android 2.2

Емкость аккум. (мА·ч): 1420

Размеры

Габариты (мм):

(ширина х высота х толщина) 60.5 x 116.3 x 13.7

Вес (г): 169

Процессор

Тип процессора: Texas Instruments OMAP 3630

Тактовая частота (МГц): 1200

Память

RAM (Мб): 512

ROM (Мб): 8192

Коммуникации

Телефон: GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900, UMTS 850, UMTS 1900, UMTS 2100, CDMA 800, CDMA 1900

Bluetooth: 2.1

Wi-Fi: 802.11b,g,n

Другое: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, UMTS/WCDMA, GPS, cdmaOne, CDMA2000 1xRTT, CDMA2000 EV-DO Rev.0, CDMA2000 EV-DO Rev.A

Мультимедиа

Размер экрана: 3.7

Разрешение экрана (px): 480 x 854

Тип экрана TFT

Видеоускоритель: PowerVR SGX530

Камера сзади (Мп): 5

Автофокус: Есть

Фотовспышка: Есть

Динамик: моно

Выход наушников: 3.5

Другое: G-Sensor, Датчик освещенности, Сенсор близости, Цифровой компас

Управление и ввод

Сенсорный экран: ёмкостный

Кнопки: сенсорные кнопки, QWERTY клавиатура

Расширение

Карты памяти: microSD, microSDHC

Разъемы: microUSB

Дополнительно

Особенности: DLNA

телефон працює як в мережах CDMA/EVDO (Intertelekom, People.net, CDMA Ukraine) так і GSM/UMTS/HCDPA (Київстар, Life, МТС)

Апарат у відмінному стані, без глюків, в комплекті зарядка, кабель, 3(!) батареї, замовив одну а прислали дві;)

Колір темно-синій

Процесор 1.2GHz!!!! 512 Оперативки, 8гіг вбудованої пам"яті+флешка. Усі самі круті ігри літають. Повністтю русифікований.

ціна 2400грн

0974431633

Опубліковано

Кидалова тут нема, все працює як часи, просто потрібні бабки на дзеркальний фотоапарат. Телефон бомба, в кого є питання мій номер в першому пості. З форума я вже продав два телефони, ніхто не жалувався...

Опубліковано

Такий шикарний апарат.184843_full-2.jpg

шикарний то шикарний але геть не красівий, дизайнери певно його проектували на швидку руку, ніякої оригінальності в телефоні з вигляду нема, звичайний очєредний смарт на андроїді!

Опубліковано

Дійсно сам на такому вже 4 місяці.

Єдине що тормозить це слайдер анлока, і то чисто із-за програмних глюків.

А так все залізо досить сучасне, та й сам комунікатор почав продаватись з осені 2010.

Зараз думаю взяти на заміну Атрікс 4г, але корпус трошки напрягає.

Єдине насторожує кількість повідомлень, але якщо все тестанути на місці думаю проблем потім не буде.

Опубліковано

а на клаві є українські(російські) букви? чи тільки англійські?

українських букв нема, міг наклеїти але вирішив не псувати клаву. Стоїть програмна клавіатура що дозволяє набирати транслітерацією, тобто ви набираєте англійську S а вискакує наша і так далі. Тобто наші букви там і не потрібні. Буде бажання віддасте на лазерну гравіровку, але там потрібно телефон розбирати...

Опубліковано

треба гроші - дам 2000гр

за 2400 і дешевше можна на Аукро купити

1. мені не настільки терміново потрібні гроші, якщо прижме тоді напишу.

2. не люблю тупих разводів, подивився, на аукро мінімальна ціна 2500, це з одною батареєю, в мене їх 3, дві батареї це як мінімум 160грн.

Опубліковано

коли тобі пропонують гроші за твій товар, це називається "тупий розвод" ?

скільки там батарей мене мало цікавить, потрібен робочий телефон з робочою батареєю, однієї вистачить

приплюсуй ще 3-4 чохла, дві пари навушників, підніми ціну до 3000, наприклад, і кажи що в тебе краще

Опубліковано

коли тобі пропонують гроші за твій товар, це називається "тупий розвод" ?

скільки там батарей мене мало цікавить, потрібен робочий телефон з робочою батареєю, однієї вистачить

приплюсуй ще 3-4 чохла, дві пари навушників, підніми ціну до 3000, наприклад, і кажи що в тебе краще

Як би ти просто запропонував гроші, то все було б так, але ти мотивував ціну тим що на аукро дешевше, а це є обман, а обман спрямований на те щоб отримати фінансовий зиск це і є ніщо інше як развод.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

а на клаві є українські(російські) букви? чи тільки англійські?

українських букв нема, міг наклеїти але вирішив не псувати клаву. Стоїть програмна клавіатура що дозволяє набирати транслітерацією, тобто ви набираєте англійську S а вискакує наша і так далі. Тобто наші букви там і не потрібні. Буде бажання віддасте на лазерну гравіровку, але там потрібно телефон розбирати...

Вибачаюсь за оФФтоп, але підскажіть де у Луцьку є послуга лазерного гравірування клави???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...