Перейти до змісту

Продам Apple Iphone 3g 8 Gb

USATOPBRANDS

Рекомендовані повідомлення

Продам Оригінальний, американський Apple Iphone 3g 8 Gb

Дефекти: телефон має декілька подряпин на задній кришці (на фото) також є невеличкий (якби не написав то може би і не помітили якщо не вдивлятися :rolleyes: ) зазор між верхньою та нижньою кришкою.

Екран ідеальний, без подряпин.

Батарея працює як нова.

Телефон розблокований і працює із будь-яким оператором.

Встановлений Jailbreak, тобто можна ставити будь-які програми для iPhone закачані з інтернету.

В комплект входить:

1. Apple Iphone 3g 8 Gb

2. зарядка від мережі

3. usb шнур

4. Оригінальна інструкція із скріпкою для виймання сім-карти.

Ціна - 1 800 грн.

Манібек присутній.

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

post-10928-0-48725800-1310585670_thumb.j

post-10928-0-14576500-1310585703_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам Оригінальний, американський Apple Iphone 3g 8 Gb

Дефекти: телефон має декілька подряпин на задній кришці (на фото) також є невеличкий (якби не написав то може би і не помітили якщо не вдивлятися :rolleyes: ) зазор між верхньою та нижньою кришкою.

Екран ідеальний, без подряпин.

Батарея працює як нова.

Телефон розблокований і працює із будь-яким оператором.

Встановлений Jailbreak, тобто можна ставити будь-які програми для iPhone закачані з інтернету.

В комплект входить:

1. Apple Iphone 3g 8 Gb

2. зарядка від мережі

3. usb шнур

4. Оригінальна інструкція із скріпкою для виймання сім-карти.

Ціна - 1 800 грн.

Манібек присутній.

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

Телефон класний ціна дуже адекватна приїду з заробіток куплю собі такий:smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кришка мінялась чи рідна?

якщо мінялась то на скільк вона "китайська"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, не скажу чи замінювалась чи ні, але з вигляду вроді як оригінальна. А хіба це на функціональність телефону впливає?

Як на мене - то кришка найменш важлива деталь на яку слід звертати увагу, якщо звичайно нею не асфальт шліфували :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка причина продажу? ти з Луцька? напиши тел.

що значить зазор між кришками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причина продажу - я постійно продаю iPhone.

Зазор між кришками означає, що відлетіла резинка і кришка сидить не так щільно, але це майже не помітно.

Телефон скинув в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, не скажу чи замінювалась чи ні, але з вигляду вроді як оригінальна. А хіба це на функціональність телефону впливає?

Як на мене - то кришка найменш важлива деталь на яку слід звертати увагу, якщо звичайно нею не асфальт шліфували

Кришка якраз таки впливаэ на роботу телефона,і вона міняна!.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене - то кришка найменш важлива деталь на яку слід звертати увагу, якщо звичайно нею не асфальт шліфували

Кришка якраз таки впливаэ на роботу телефона,і вона міняна!.

Четвертий день вже користуюсь телефоном і не знаю яка саме кришка впливає на роботу телефону, але ця не вплинула негативно точно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна - 1 750 грн.!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон в резерві до 26.07.11!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резерв знято, телефон знову у продажу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1600 грн., терміново!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1600 грн., терміново!!!

думаю я б забрав але тільки після 10 серпня

підходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1600 грн., терміново!!!

підходить?

Поки знову в резерві.

Не підходить, оскільки терміново

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1600 грн., терміново!!!

підходить?

Поки знову в резерві.

Не підходить, оскільки терміново

ну якщо не продасиш до 10 серпня - дай знати (пиши в лічку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

закрийте будь ласка тему, телефон проданий :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо, але за таку ціну і телефон буде відповідний (з царапинами, можливо без коробки, навушників чи щось типу того)

моя думка така - краще переплатити якихось 200 грн., і взяти телефон в ідеалі, зі всім комплектом включаючи коробку з імейом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон знову у продажі, інколи то голосніше то тихіше звучить динамік, тому нова ціна - 1550 грн.!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1500 грн.

його реальна ціна 1100, а ще мінус кришка, динамік...

Раніше просто не цікавився цінами в україні, в США чи навіть в Німеччині в дуже харошому стані можна купити такій за 130 євро це десь 1350грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обмін на нокіа 5800 нецікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1500 грн.

його реальна ціна 1100, а ще мінус кришка, динамік...

Раніше просто не цікавився цінами в україні, в США чи навіть в Німеччині в дуже харошому стані можна купити такій за 130 євро це десь 1350грн

Ти шо читати розучився? Це для кого написано було - "Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ"???

Тебе ж ніхто не заставляє його купувати, а про РЕАЛЬНІ ціни ти мабуть явлення навіть не маєш! Да, його може і купиш по такій ціні (якщо вдасться піймати хороший лот на аукціоні і потратити на це не один день) але треба ще якось так зробити щоб американець чи той же самий німець захотів його в Україну доставити!

P.S. модеру. Не вважайте це за оффтоп, просто якщо написати в лічку такому "умніку" то найдуться і інші такі ж, які захочуть по*рати в моїй темі!!! :angry2:

Нагадую всім - в моїй темі обговорюються ЛИШЕ ваші пропозиції щодо придбання телефону і все що з цим повязане!!!

Якщо комусь кортить потрандіти "обо всем и не о чем" як от - придбання телефонів в США чи Німечинні за 1 доллар - створюйте відповідну тему!!! :angry:

обмін на нокіа 5800 нецікавить?

Ні, дякую, цікавить тільки продаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон проданий,дякую, penzlik :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...