Перейти до змісту

Луцька влада хоче перейменувати 28 вулиць

Taurus

Рекомендовані повідомлення

ідея може й цікава, але для Бреста чи Севастополя

розтолкуй)

Ну, не прикольно, коли вулиці в Луцьку називатимуть в честь командирів та партизанів (немає значення совіцьких чи ні). Разом з тим я не заперечую, що Вам совіцька історія напевно ближча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 162
  • Створено
  • Остання відповідь

Разом з тим я не заперечую, що Вам совіцька історія напевно ближча.

от дякую :)

так, Ромек, мене уже навіть в піонери не приймали, так шо нє надо))

а по суті, то "не прикольно" - не пояснення

ти так написав «для Бреста чи Севастополя», ніби щось знаєш, а насправді тобі просто «не прикольно»))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваша полеміка нагадала старий анекдот:

Створюють колгосп у селі, зібрали людей до клубу радитись, щодо назви. Совєти пропонують назвати на честь Джавахарлал Неру. Дискутували, дискутували і тут встає конюх Петро і каже:

- А давайте хай буде імені "й%бвашумать"! І до нас ближче і дууууже на оте ваше "ДжавахарлалНеру" схоже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разом з тим я не заперечую, що Вам совіцька історія напевно ближча.

от дякую :)

так, Ромек, мене уже навіть в піонери не приймали, так шо нє надо))

а по суті, то "не прикольно" - не пояснення

ти так написав «для Бреста чи Севастополя», ніби щось знаєш, а насправді тобі просто «не прикольно»))

Ліберта, я про те, що при відсутності багатовікової історії міста (зауважу, багатої і дійсно цікавої) імена згаданих Тобою осіб могли б існувати на наших вулицях. Але враховуючи, що ця ж багата історія Луцька поки що ніяким чином не відображена у міській топоніміці - називати вулиці іменами совіцьких офіцерів трохи дивно.

А, наприклад, Сєвастополь, Брест, Керч, Новоросіськ як оплот совіцької ідеології були б підходящими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рассмешила полемика - советы, не советы :) ну и фиг, можно подумать что кто-то знает в честь кого и чего его улица названа, да большинству реально пофиг, сейчас народ книжки не читает и реально мало чем интересуется кроме того как где бабки заработать, а как его улица называется то это уже второстепенно.

Жили бы так в шоколаде, то да, от нефик делать можно и улицы переименовывать, ну есть улица Пионерская, и что тут такого, это что оплот советов? Пионеров не советы придумали, а содрали с другой страны саму идею и подшаманили под себя. И революцию писали два бородатых дядьки, которые кстати вообще не русские, и если взять всех тех, кто стоял у истоках революции то врятли найдете фамилию Иванов и Петров :)

Пионеры (военное), название личного состава инженерных частей французской, германской, британской, американской и некоторых др. армий.

Ну был такой дядька Александр Невский, который умом своим победил крестоносцев, которые превосходили по чисельности его армию, ну пойдите спросите кто это такой :) чем уж он так насолил.

Улица Колгоспна - ну и фиг :) сейчас те же люди батрачат не на себя, а на дядю куркуля, которого называют другим словом "фермер", который нахватал земли правдами и не правдами и "керує" :)

А Зигмунд Баумен, или это не тот Зигмунд, что уже не так уже здесь, или это Николай Эрнестович Баумен, в честь которого назвали институт в России?

Давайте назовем улицу вместо Киевского майдана, и причем тут Киев к нашему городу, или это честь так сказать более старшему городу - брату :) как-то по-другому.

Власти только и делают что затрудняют людям жизнь. Все смеялись когда-то что улица Ленина есть в каждом городе СССР, ну сейчас не Ленина, а Шевченко :) и спросите например у многих кто там живет, кто такой Шевченко, спросите у тех кому сейчас лет так 10, уверен из 10 скажут 2 кто это :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Настоюю щоб одна з вулиць носила ім"я Антона Івановича Денікіна !

Він двічі визволяв наш рідний Луцьк у ПСВ !

А також навіки в світову історію війшов Брусилівський (Луцький) прорив - а хоч десь у Луцьку згадано Олексія Олексійовича Брусилова ?

Чи вони не достойні бо загарбники та москалі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухайте, це й від Дєнікіна хтось двічі визволяв , нє? а хто, не знаєте? от би вулиці назвать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А також навіки в світову історію війшов Брусилівський (Луцький) прорив - а хоч десь у Луцьку згадано Олексія Олексійовича Брусилова ?

Чи вони не достойні бо загарбники та москалі ?

У 1916 році відповідно були вже вулиці імені Брусилова, Денікіна. Останній, до речі, мав унікальну, всіяну діамантами шаблю з написом „За подвійне звільнення Луцька”. Але з часом проспект Денікіна перейменували на Коперника...

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Слухайте, це й від Дєнікіна хтось двічі визволяв , нє? а хто, не знаєте? от би вулиці назвать

Послухав ! - "Неубедительно"

Від Денікіна не визволяли а захоплювали , а "єто две большие разницы"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рассмешила полемика - советы, не советы :) ну и фиг, можно подумать что кто-то знает в честь кого и чего его улица названа, да большинству реально пофиг, сейчас народ книжки не читает и реально мало чем интересуется кроме того как где бабки заработать, а как его улица называется то это уже второстепенно.

Жили бы так в шоколаде, то да, от нефик делать можно и улицы переименовывать, ну есть улица Пионерская, и что тут такого, это что оплот советов? Пионеров не советы придумали, а содрали с другой страны саму идею и подшаманили под себя. И революцию писали два бородатых дядьки, которые кстати вообще не русские, и если взять всех тех, кто стоял у истоках революции то врятли найдете фамилию Иванов и Петров :)

Пионеры (военное), название личного состава инженерных частей французской, германской, британской, американской и некоторых др. армий.

Ну был такой дядька Александр Невский, который умом своим победил крестоносцев, которые превосходили по чисельности его армию, ну пойдите спросите кто это такой :) чем уж он так насолил.

Улица Колгоспна - ну и фиг :) сейчас те же люди батрачат не на себя, а на дядю куркуля, которого называют другим словом "фермер", который нахватал земли правдами и не правдами и "керує" :)

А Зигмунд Баумен, или это не тот Зигмунд, что уже не так уже здесь, или это Николай Эрнестович Баумен, в честь которого назвали институт в России?

Давайте назовем улицу вместо Киевского майдана, и причем тут Киев к нашему городу, или это честь так сказать более старшему городу - брату :) как-то по-другому.

Власти только и делают что затрудняют людям жизнь. Все смеялись когда-то что улица Ленина есть в каждом городе СССР, ну сейчас не Ленина, а Шевченко :) и спросите например у многих кто там живет, кто такой Шевченко, спросите у тех кому сейчас лет так 10, уверен из 10 скажут 2 кто это :)

Ви занадто лестите собі з 10-ти 10 скажуть хто такий Шевченко, і не тільки дітки, яким зараз 10 але набагато молодші. Але вам напевно хотілося б, щоб взагалі ніхто не знав хто такий Шевченко!<_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви занадто лестите собі з 10-ти 10 скажуть хто такий Шевченко, і не тільки дітки, яким зараз 10 але набагато молодші. Але вам напевно хотілося б, щоб взагалі ніхто не знав хто такий Шевченко!<_<

Проблема не в Шевченкові, Бендері, Мачтеті і тд... Проблема в тому, що в честь кого б не назвали вулицю, нам простим смертним жити від того легше не стане, а навпаки виникає плутанина, бо чуєш назву вулиці якої раніше не було і ламаєш голову, де вона... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви занадто лестите собі з 10-ти 10 скажуть хто такий Шевченко

Футболист.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб.

Їм би хотілось, щоб люди так думали!<_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто ви спілкувались з багатьма мешканцями даної вулиці, чи просто спитали в 1-2 людей, та й усе... <_< Чомусь я дуже сумніваюсь що їх хтось питав, чи питатиме яка там в них реакція... Вирішать - перейменують, хочуть того мешканці чи ні... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава Україні!

Пропоную ввести американську метОду наіменування вилиць, трохи приблизивши її до українських реалій.

Ввести тільки два типу вулиць:

Авеню (Бандери) та Стріт (Шухевича).

Ґероям слава!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто ви спілкувались з багатьма мешканцями даної вулиці, чи просто спитали в 1-2 людей, та й усе... <_< Чомусь я дуже сумніваюсь що їх хтось питав, чи питатиме яка там в них реакція... Вирішать - перейменують, хочуть того мешканці чи ні... :closedeyes:

Звичайно не з усіма ,погоджуюсь що комусь з них байдуже . Ясне діло що ніхто не спитає . Але не думаю що є ті хто категорично проти , можливо я помиляюсь ,то заперечте мені жителі вищевказаних вулиць , якщо тут ви є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава Україні!

Пропоную ввести американську метОду наіменування вилиць, трохи приблизивши її до українських реалій.

Ввести тільки два типу вулиць:

Авеню (Бандери) та Стріт (Шухевича).

Ґероям слава!

Суперова ідея :smile-zachot:. Треба було її при Ющенкові подавати, а то троха пізнувато... :g05:

Звичайно не з усіма ,погоджуюсь що комусь з них байдуже . Ясне діло що ніхто не спитає . Але не думаю що є ті хто категорично проти , можливо я помиляюсь ,то заперечте мені жителі вищевказаних вулиць , якщо тут ви є.

Так от я ж і кажу - Я ПРОТИ!!! :angry2:

А толку? Мене так особо розбіглись і послухали!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Так от я ж і кажу - Я ПРОТИ!!! :angry2:

Я також ПРОТИ !

А нас двоє з Flover це вже 50 відсотків мешканців вулиці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от я ж і кажу - Я ПРОТИ!!! :angry2:

А толку? Мене так особо розбіглись і послухали!!!

А може просто проблема, яку ви бачите, зовсім не там, де вам здається?

Ті бюрократичні проблеми, про які йшла мова - це не результат перейменування вулиць, а результат недолугої управлінської діяльності тих, хто надає муніципальні послуги.

Я думаю кожен знає, що таке потинятись паспортним столом чи перереєструвати якісь дані в державних органах. Але ж перейменування вулиць цьому не вина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож, потрібно розглядати всі аспекти і наслідки таких змін... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назви вулиць як пам'ятники , їх ставлять тим ким треба гордитись , видатним представникам нації , славним подіям . А виходячи з логіки "це теж наша історія" давайте і вулицю імені Гітлера зробим . Що славного в колгоспах було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назви вулиць як пам'ятники , їх ставлять тим ким треба гордитись , видатним представникам нації , славним подіям . А виходячи з логіки "це теж наша історія" давайте і вулицю імені Гітлера зробим . Що славного в колгоспах було?

Ви мабуть забуваєте, що коли були колгоспи то люди в селі мали роботу, а зараз що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожно з нас є своє бачення даного питання, свої герої і ті чиїми прізвищами назвати вулиці міста, і так безкінечно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мабуть забуваєте, що коли були колгоспи то люди в селі мали роботу, а зараз що?

А зараз працюють самі на себе, хто має бажання працювати, а не пити. І давайте в такі дєбрі не влазити, бо ви мабуть, забуваєте яким чином і за чий рахунок ті колгоспи створювались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...