Romek Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:04 #26 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:04 ідея може й цікава, але для Бреста чи Севастополярозтолкуй)Ну, не прикольно, коли вулиці в Луцьку називатимуть в честь командирів та партизанів (немає значення совіцьких чи ні). Разом з тим я не заперечую, що Вам совіцька історія напевно ближча.
Liberta Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:25 #27 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:25 Разом з тим я не заперечую, що Вам совіцька історія напевно ближча. от дякую так, Ромек, мене уже навіть в піонери не приймали, так шо нє надо)) а по суті, то "не прикольно" - не пояснення ти так написав «для Бреста чи Севастополя», ніби щось знаєш, а насправді тобі просто «не прикольно»))
laska Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:34 #28 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:34 Ваша полеміка нагадала старий анекдот:Створюють колгосп у селі, зібрали людей до клубу радитись, щодо назви. Совєти пропонують назвати на честь Джавахарлал Неру. Дискутували, дискутували і тут встає конюх Петро і каже:- А давайте хай буде імені "й%бвашумать"! І до нас ближче і дууууже на оте ваше "ДжавахарлалНеру" схоже!
Romek Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:59 #29 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:59 Разом з тим я не заперечую, що Вам совіцька історія напевно ближча. от дякую так, Ромек, мене уже навіть в піонери не приймали, так шо нє надо)) а по суті, то "не прикольно" - не пояснення ти так написав «для Бреста чи Севастополя», ніби щось знаєш, а насправді тобі просто «не прикольно»)) Ліберта, я про те, що при відсутності багатовікової історії міста (зауважу, багатої і дійсно цікавої) імена згаданих Тобою осіб могли б існувати на наших вулицях. Але враховуючи, що ця ж багата історія Луцька поки що ніяким чином не відображена у міській топоніміці - називати вулиці іменами совіцьких офіцерів трохи дивно. А, наприклад, Сєвастополь, Брест, Керч, Новоросіськ як оплот совіцької ідеології були б підходящими.
MACCEN Опубліковано 12 Липня, 2011 в 20:11 #30 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 20:11 Рассмешила полемика - советы, не советы ну и фиг, можно подумать что кто-то знает в честь кого и чего его улица названа, да большинству реально пофиг, сейчас народ книжки не читает и реально мало чем интересуется кроме того как где бабки заработать, а как его улица называется то это уже второстепенно. Жили бы так в шоколаде, то да, от нефик делать можно и улицы переименовывать, ну есть улица Пионерская, и что тут такого, это что оплот советов? Пионеров не советы придумали, а содрали с другой страны саму идею и подшаманили под себя. И революцию писали два бородатых дядьки, которые кстати вообще не русские, и если взять всех тех, кто стоял у истоках революции то врятли найдете фамилию Иванов и Петров Пионеры (военное), название личного состава инженерных частей французской, германской, британской, американской и некоторых др. армий. Ну был такой дядька Александр Невский, который умом своим победил крестоносцев, которые превосходили по чисельности его армию, ну пойдите спросите кто это такой чем уж он так насолил. Улица Колгоспна - ну и фиг сейчас те же люди батрачат не на себя, а на дядю куркуля, которого называют другим словом "фермер", который нахватал земли правдами и не правдами и "керує" А Зигмунд Баумен, или это не тот Зигмунд, что уже не так уже здесь, или это Николай Эрнестович Баумен, в честь которого назвали институт в России? Давайте назовем улицу вместо Киевского майдана, и причем тут Киев к нашему городу, или это честь так сказать более старшему городу - брату как-то по-другому. Власти только и делают что затрудняют людям жизнь. Все смеялись когда-то что улица Ленина есть в каждом городе СССР, ну сейчас не Ленина, а Шевченко и спросите например у многих кто там живет, кто такой Шевченко, спросите у тех кому сейчас лет так 10, уверен из 10 скажут 2 кто это
Otto Kreer Опубліковано 13 Липня, 2011 в 06:12 #31 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 06:12 Настоюю щоб одна з вулиць носила ім"я Антона Івановича Денікіна !Він двічі визволяв наш рідний Луцьк у ПСВ !А також навіки в світову історію війшов Брусилівський (Луцький) прорив - а хоч десь у Луцьку згадано Олексія Олексійовича Брусилова ?Чи вони не достойні бо загарбники та москалі ?
Tolik_lt Опубліковано 13 Липня, 2011 в 06:27 #32 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 06:27 Настоюю щоб одна з вулиць носила ім"я Антона Івановича Денікіна !Він двічі визволяв наш рідний Луцьк у ПСВ !Слухайте, це й від Дєнікіна хтось двічі визволяв , нє? а хто, не знаєте? от би вулиці назвать
Vadimm Опубліковано 13 Липня, 2011 в 06:28 #33 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 06:28 Настоюю щоб одна з вулиць носила ім"я Антона Івановича Денікіна !Він двічі визволяв наш рідний Луцьк у ПСВ !А також навіки в світову історію війшов Брусилівський (Луцький) прорив - а хоч десь у Луцьку згадано Олексія Олексійовича Брусилова ?Чи вони не достойні бо загарбники та москалі ?У 1916 році відповідно були вже вулиці імені Брусилова, Денікіна. Останній, до речі, мав унікальну, всіяну діамантами шаблю з написом „За подвійне звільнення Луцька”. Але з часом проспект Денікіна перейменували на Коперника... (с)
Otto Kreer Опубліковано 13 Липня, 2011 в 07:11 #34 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 07:11 [Слухайте, це й від Дєнікіна хтось двічі визволяв , нє? а хто, не знаєте? от би вулиці назвать Послухав ! - "Неубедительно"Від Денікіна не визволяли а захоплювали , а "єто две большие разницы"
Tomagawk Опубліковано 13 Липня, 2011 в 07:14 #35 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 07:14 Рассмешила полемика - советы, не советы ну и фиг, можно подумать что кто-то знает в честь кого и чего его улица названа, да большинству реально пофиг, сейчас народ книжки не читает и реально мало чем интересуется кроме того как где бабки заработать, а как его улица называется то это уже второстепенно. Жили бы так в шоколаде, то да, от нефик делать можно и улицы переименовывать, ну есть улица Пионерская, и что тут такого, это что оплот советов? Пионеров не советы придумали, а содрали с другой страны саму идею и подшаманили под себя. И революцию писали два бородатых дядьки, которые кстати вообще не русские, и если взять всех тех, кто стоял у истоках революции то врятли найдете фамилию Иванов и Петров Пионеры (военное), название личного состава инженерных частей французской, германской, британской, американской и некоторых др. армий. Ну был такой дядька Александр Невский, который умом своим победил крестоносцев, которые превосходили по чисельности его армию, ну пойдите спросите кто это такой чем уж он так насолил. Улица Колгоспна - ну и фиг сейчас те же люди батрачат не на себя, а на дядю куркуля, которого называют другим словом "фермер", который нахватал земли правдами и не правдами и "керує" А Зигмунд Баумен, или это не тот Зигмунд, что уже не так уже здесь, или это Николай Эрнестович Баумен, в честь которого назвали институт в России? Давайте назовем улицу вместо Киевского майдана, и причем тут Киев к нашему городу, или это честь так сказать более старшему городу - брату как-то по-другому. Власти только и делают что затрудняют людям жизнь. Все смеялись когда-то что улица Ленина есть в каждом городе СССР, ну сейчас не Ленина, а Шевченко и спросите например у многих кто там живет, кто такой Шевченко, спросите у тех кому сейчас лет так 10, уверен из 10 скажут 2 кто это Ви занадто лестите собі з 10-ти 10 скажуть хто такий Шевченко, і не тільки дітки, яким зараз 10 але набагато молодші. Але вам напевно хотілося б, щоб взагалі ніхто не знав хто такий Шевченко!
Flower Опубліковано 13 Липня, 2011 в 07:46 #36 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 07:46 Ви занадто лестите собі з 10-ти 10 скажуть хто такий Шевченко, і не тільки дітки, яким зараз 10 але набагато молодші. Але вам напевно хотілося б, щоб взагалі ніхто не знав хто такий Шевченко! Проблема не в Шевченкові, Бендері, Мачтеті і тд... Проблема в тому, що в честь кого б не назвали вулицю, нам простим смертним жити від того легше не стане, а навпаки виникає плутанина, бо чуєш назву вулиці якої раніше не було і ламаєш голову, де вона...
gen552 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:00 #37 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:00 Ви занадто лестите собі з 10-ти 10 скажуть хто такий ШевченкоФутболист.
electric Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:04 #38 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:04 Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб.
Tomagawk Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:12 #39 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:12 Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб. Їм би хотілось, щоб люди так думали!
Flower Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:17 #40 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:17 Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб. Тобто ви спілкувались з багатьма мешканцями даної вулиці, чи просто спитали в 1-2 людей, та й усе... Чомусь я дуже сумніваюсь що їх хтось питав, чи питатиме яка там в них реакція... Вирішать - перейменують, хочуть того мешканці чи ні...
georg Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:21 #41 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:21 Слава Україні!Пропоную ввести американську метОду наіменування вилиць, трохи приблизивши її до українських реалій.Ввести тільки два типу вулиць:Авеню (Бандери) та Стріт (Шухевича).Ґероям слава!
electric Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:38 #42 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:38 Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб. Тобто ви спілкувались з багатьма мешканцями даної вулиці, чи просто спитали в 1-2 людей, та й усе... Чомусь я дуже сумніваюсь що їх хтось питав, чи питатиме яка там в них реакція... Вирішать - перейменують, хочуть того мешканці чи ні... Звичайно не з усіма ,погоджуюсь що комусь з них байдуже . Ясне діло що ніхто не спитає . Але не думаю що є ті хто категорично проти , можливо я помиляюсь ,то заперечте мені жителі вищевказаних вулиць , якщо тут ви є.
Flower Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:41 #43 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 08:41 Слава Україні! Пропоную ввести американську метОду наіменування вилиць, трохи приблизивши її до українських реалій. Ввести тільки два типу вулиць: Авеню (Бандери) та Стріт (Шухевича). Ґероям слава! Суперова ідея . Треба було її при Ющенкові подавати, а то троха пізнувато... Вчора спілкувався з мешканцями вулиці Колгоспної з приводу зміни назви вулиці на якій вони проживають , реакція була позитивною. І не треба стверджувати ,що люди думають виключно про бабло і хліб. Тобто ви спілкувались з багатьма мешканцями даної вулиці, чи просто спитали в 1-2 людей, та й усе... Чомусь я дуже сумніваюсь що їх хтось питав, чи питатиме яка там в них реакція... Вирішать - перейменують, хочуть того мешканці чи ні... Звичайно не з усіма ,погоджуюсь що комусь з них байдуже . Ясне діло що ніхто не спитає . Але не думаю що є ті хто категорично проти , можливо я помиляюсь ,то заперечте мені жителі вищевказаних вулиць , якщо тут ви є. Так от я ж і кажу - Я ПРОТИ!!! А толку? Мене так особо розбіглись і послухали!!!
Otto Kreer Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:20 #44 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:20 [Так от я ж і кажу - Я ПРОТИ!!! Я також ПРОТИ ! А нас двоє з Flover це вже 50 відсотків мешканців вулиці
druid Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:20 #45 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:20 Так от я ж і кажу - Я ПРОТИ!!! А толку? Мене так особо розбіглись і послухали!!! А може просто проблема, яку ви бачите, зовсім не там, де вам здається? Ті бюрократичні проблеми, про які йшла мова - це не результат перейменування вулиць, а результат недолугої управлінської діяльності тих, хто надає муніципальні послуги. Я думаю кожен знає, що таке потинятись паспортним столом чи перереєструвати якісь дані в державних органах. Але ж перейменування вулиць цьому не вина.
Flower Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:31 #46 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:31 Отож, потрібно розглядати всі аспекти і наслідки таких змін...
electric Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:38 #47 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:38 Назви вулиць як пам'ятники , їх ставлять тим ким треба гордитись , видатним представникам нації , славним подіям . А виходячи з логіки "це теж наша історія" давайте і вулицю імені Гітлера зробим . Що славного в колгоспах було?
Flower Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:40 #48 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:40 Назви вулиць як пам'ятники , їх ставлять тим ким треба гордитись , видатним представникам нації , славним подіям . А виходячи з логіки "це теж наша історія" давайте і вулицю імені Гітлера зробим . Що славного в колгоспах було?Ви мабуть забуваєте, що коли були колгоспи то люди в селі мали роботу, а зараз що?
Flower Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:44 #49 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:44 В кожно з нас є своє бачення даного питання, свої герої і ті чиїми прізвищами назвати вулиці міста, і так безкінечно...
laska Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:45 #50 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 09:45 Назви вулиць як пам'ятники , їх ставлять тим ким треба гордитись , видатним представникам нації , славним подіям . А виходячи з логіки "це теж наша історія" давайте і вулицю імені Гітлера зробим . Що славного в колгоспах було?Ви мабуть забуваєте, що коли були колгоспи то люди в селі мали роботу, а зараз що?А зараз працюють самі на себе, хто має бажання працювати, а не пити. І давайте в такі дєбрі не влазити, бо ви мабуть, забуваєте яким чином і за чий рахунок ті колгоспи створювались.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.