Перейти до змісту

Продаю iPhone 3GS 16Gb (no WiFi)

garmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж. Оригінальний 3ГС від Епл 16 ГБ.

Телефон у відмінному стані... Усе нормально робить... Невеличка проблема з кнопкою вібрика,,, (треба включати ногтем, але вона працює)

Головна проблема - Не робить вайфай. Крім цього все ок. Не робив він досить довго і телефон використовувався 4 місяці після цього.

Вайфай ремонтувати недоцільно оскільки наймовірніше придеться міняти всю плату... Тому вважайте що його неможливо поремонтувати. Але можливо це і програмна прблема і я незнаю як це зробити.

Продається без повернення.. (Мені немає часу з ним мудохатись... тому значно дешевше)

Не дивлячись на це все дружина його носила досить довгий час і успішно. Тому запевняю що крім описаного там немає ніяких проломок. Він буде класною покупкою якщо ви хочете мати самий популярний в світі телефон але вам не потрібен вайфай...

технічні дані: iPhotne 3GS, iOS 4.3.3, bb 6.15.00 (iPad) Model no: A1241

Нова задня кришка. новий акумулятор. Переднє скло має видимі царапинки Можу замінити його вам сам за додаткову плату але після покупки... (приблизно 8 ує і треба чекати поки доставлять з китаю, або на ваше)

Ціна 1600 грн. Манібек ВІДСУТНІЙ.

Цікавть? Пишіть в ПМ...

post-600-0-66526900-1310361499_thumb.jpg

post-600-0-57659400-1310361538_thumb.jpg

Опубліковано

ого, царапин на склi там ну просто дуже багато, вiн без плiвки носився? I всеж якщо там так все чудово працюе то яка причина продажу?

Опубліковано

ого, царапин на склi там ну просто дуже багато, вiн без плiвки носився? I всеж якщо там так все чудово працюе то яка причина продажу?

що ж ви такі сліпі, а ?

Головна проблема - Не робить вайфай. Крім цього все ок. Не робив він досить довго і телефон використовувався 4 місяці після цього.

Вайфай ремонтувати недоцільно оскільки наймовірніше придеться міняти всю плату... Тому вважайте що його неможливо поремонтувати. Але можливо це і програмна прблема і я незнаю як це зробити.

Опубліковано

Куплений новіший для дружини.... 4Г... да скло без плівки було але ззаду кришка...

Тобто воно було з плівкою але.... потім не варто було її вже вдягати...)

що ж ви такі сліпі, а ?

Дякую) Думав що це неможливо минути)

Опубліковано

Himentes, якщо ти дружок такий далекозорий то мав би зрозумiти що питання адресувалось автору а не вам, з цого висновок що ви некомпетентнi i лише флудирасите.

Автор, дякую що написали причину продажу(4g) проте зовнiшнiй стан що називаеться закоцаний в хлам, як видно з фото, не дозволяе менi придбати цей девайс. Дякую.

Опубліковано

Himentes, якщо ти дружок такий далекозорий то мав би зрозумiти що питання адресувалось автору а не вам, з цого висновок що ви некомпетентнi i лише флудирасите.

Автор, дякую що написали причину продажу(4g) проте зовнiшнiй стан що називаеться закоцаний в хлам, як видно з фото, не дозволяе менi придбати цей девайс. Дякую.

Можу зробити новою фронтальне скло візьмете в цьому випадку?

написав же ж...

Опубліковано

так а комплект який ?

Так як і купив його... Шнурок... Оригінальний правда...

Опубліковано

я звідки знаю як ти його купив ?))

зарядка ы юсб? правильно зрозумів ?

Саме так... Сорі стормозив не указав...

Опубліковано

я все прочитав про скло ще зпочатку, це не е проблемою, як видно з фото покоцане не лише скло а й обiдок навколо нього. Таке враження що ним футбол грали, а такий телефон навiть з новим корпусом за таку цiну менi непотрiбен.

Опубліковано

я все прочитав про скло ще зпочатку, це не е проблемою, як видно з фото покоцане не лише скло а й обiдок навколо нього. Таке враження що ним футбол грали, а такий телефон навiть з новим корпусом за таку цiну менi непотрiбен.

Ти крутий)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...