Перейти до змісту

оцініть принтер

user45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу знавців оцінити б/у принтер HP Deskjet 845c.

Принтер справний, віддрукував всього 300 стор, виглядає як новий, підключення USB.

Повністю перебирався, чистився, змазувався.

Укомплектований чорним (№15) та кольоровим (№17) картриджами, хоча може працювати з одним картриджем.

Картриджі заправлені перший раз, тест сопел на відмінно. Скільки за нього можна дати?

Опубліковано

Прошу знавців оцінити б/у принтер HP Deskjet 845c.

Принтер справний, віддрукував всього 300 стор, виглядає як новий, підключення USB.

Повністю перебирався, чистився, змазувався.

Укомплектований чорним (№15) та кольоровим (№17) картриджами, хоча може працювати з одним картриджем.

Картриджі заправлені перший раз, тест сопел на відмінно. Скільки за нього можна дати?

Для офісу принтер супер.

У самого такий на роботі. Правда працюю лише з одним чорним картриджем. Якість друку відмінна.

Із заправкою взагалі проблем ніяких - набрав в шприц чорнила, заляв, заклеїв скотчом і друкуй.

Картридж засихав уже разів 2, причому одного разу простояв він без друку більше року. Розмочив.

Проте це уже дуже стара модель, тому думаю більше 150 грн. не дадуть.

Опубліковано

До речі, трошки прорекламую - у самого такий був з 2003-го року поки я його остаточно не вбив. Принтер дійсно чудовий, і вбивав я його дуже довго - вмирати, сыка, просто не хотів :).

Я на ньому надрукував купу фоток А4-го формату - до якості не придерешся, навіть на найдешевшому фотопапері і з незаводськими галімими WWMіськими чорнилами.

Щоправда, для фоток А4 поля трішки завеликі, але це фігня...

Принтер супер!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...