Перейти до змісту

Куплю 10000 WMR

AlexL8

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В темі орфографічна помилка, не знаю чи можна тему виправляти.

WMR — еквівалент RUB на R-гаманцях

так, саме це і цікавить. Потрібно 10000 електронних російських рублів. Можу купляти і маленькі суми (100 наприклад за 26 гривень), але врахуйте що знімається комісія 5 гривень, і того з 26 уже буде 21...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ще актуально? Маю ~5000p. Якщо потрібно - телефонуй: 0992293076, або ICQ:466867

завжди актуально, мені часто потрібні електронні гроші.

Завтра зателефоную, сьогодні не в місті.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Шутиш чи шо, по курсу WM це 2900 в гривнях, мало даєш))

2900 це якщо міняти на такі ж електронні гроші, а я налічку наю.

а чому така велика коміся? аж 5 грн.?

комісія 2 відсотки завжди, а 5 грн це просто мінімальна комісія. Тому актуальніше займатись більшими сумами, так вигідніше.

Опубліковано

комісія 2 відсотки завжди, а 5 грн це просто мінімальна комісія. Тому актуальніше займатись більшими сумами, так вигідніше.

і шо шо налічкою? це електронна валюта, ті ж самі гроші, через банк якшо виводити і то більше вийде)))

Опубліковано

і шо шо налічкою? це електронна валюта, ті ж самі гроші, через банк якшо виводити і то більше вийде)))

Спекулянтам електронних грошей теж тра їсти :smile3: та й зрештою багато хто готовий поступитись певним % своїх електронних грошей через свою необізнаність чи просто через бажання обійти банківські структури.

Опубліковано

Спекулянтам електронних грошей теж тра їсти :smile3: та й зрештою багато хто готовий поступитись певним % своїх електронних грошей через свою необізнаність чи просто через бажання обійти банківські структури.

повністю згідний!!!!

AlexL8, якщо маєш бажання обмінаяю за 2900

Опубліковано

Тобто як бачиш за 2800 я і продати можу) А ти пропонуєш мені щоб я купив по 2900 :)

Опубліковано

Тобто як бачиш за 2800 я і продати можу) А ти пропонуєш мені щоб я купив по 2900 :)

твоє право, я запропонував так як по курсу, без накруток собі

Опубліковано

по якому курсу? Скинь ссилку на курс, де купляють по 2900 :)

Опубліковано

на кіпері по офіційному обміну подивись!

Опубліковано

там шо дають налічку?)

скинь мені любий обмінник, де дають налічкою хоча б 2750)

Опубліковано

там шо дають налічку?)

скинь мені любий обмінник, де дають налічкою хоча б 2750)

я казав про обмінники? різницю уловлюй

Опубліковано

Я так і не зрозумів, що ти мав на увазі. Одне діло мати електронні гроші, міняти їх в середині інтернету (електронні на електронні), інша справа вивести їх і отримати живі папірці.

Опубліковано

cardshop.com.ua - як не як, дає більший курс, ніж у тебе) Також Луцьк, і більш функціональніший сервіс.

Запропонуєш більший курс ніж у кард шопа - виведу через тебе. Відписав в скайп

Опубліковано

cardshop.com.ua - як не як, дає більший курс, ніж у тебе) Також Луцьк, і більш функціональніший сервіс.

Запропонуєш більший курс ніж у кард шопа - виведу через тебе. Відписав в скайп

Я не бачу там не то що більшого курсу, а навіть такого самого не знайшов.

У мене, якщо навіть 2 % комісії відкинути, це буде 2575 гривень. Але за комісію ще можна і поговорити. А там 2550)) Дивні люди все-таки у нас на форумі.

568d74784dbd.jpg

9af838d4acb1.jpg

Опубліковано

KOTuK давай, ты спочатку виведеш 10 000 WMR за 2900 грн налічки, якщо все буде добре, відпиши, я також свої там виведу...

Опубліковано

KOTuK давай, ты спочатку виведеш 10 000 WMR за 2900 грн налічки, якщо все буде добре, відпиши, я також свої там виведу...

Ти, вроді, вводити, а не виводити збирався?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...