Перейти до змісту

Горзвин

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт!

Завтра думаю їхати порибалити на Горзвин (ех, останній день відпустки). Підкажіть хто там був останнім часом: на рахунок кльову, на що клює, де вибирати місце - щоб і риб клював, і зацепів менше було :). Буду дуже вдячний.

зацепiв меньше або на дамбi ,або,кажуть,аж в самому кiнцi в кущах,з правоi сторони,якщо стояти лицем до дамби, на дамбi ловив,дiйсно,зацепiв майже немае,в кущах не ловив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Як приїдеш - обов"язково напиши звіт :)

Цікаво..

Був таки вчора у Горзвині. Думав, що понеділок, нікого не буде - а фігушки, вся дамба була зайнята, правда я для своїх двох донок теж знайшов місце. Закинув на дві пружини - одна просто смоктун, інша горох і перловка (типу шоб і на коропа, і на карася :) ). І що? А ніфіга. Не побачив я, шановні, ні однієї покльвки того дня. Певно Сатурн не в тій центурії був, чи там Юпітер... :sq_ye: Пробував кидати далі-ближче, давав і опариша і хробака. Не клюйот і все тут. Сусідні рибаки теж бідкалися, що немає кльову, правда час від часу піднімали карасиків. А от сусіди зліва від мене взяли карпа, візуально кг на 6-7. Причому після покльовки один тримав вудку, а другий з підсаком поплив до корчів виймати риба. З катушки він би його не викрутив. Але карпятники вони серйозні, не з моїми пружинами: возили макушатники на точки, на кожен закид висипали прямо в місце лова відро закормки, мали купу закинутих вудок. Були ще з ночі. Оце єдине, що я побачив в Горзвині вчора із позитиву.

А загалом водойма прикольна, тільки треба підібрати гарно місце, правильно вибрати оснастку і наживку, а це прийде з постійним відвідуванням.

Так що не зловив я вчора нічого, але зробив для себе деякі висновки. Десь так. ;)

ЗІ. Заплатив я на фейс-контролі 20 грн, коли сказав, що буду тільки до обіду. Так що плата , в принципі, нормальна, на сьогоднішній день це не такі вже й великі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

і чи можна там на лодці ловити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, я б також поїхав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На лодці навряд, той рік бачив тільки на лодці завозив прикормку і леску з гачками рибак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж минулого року бачив, але там ловили тільки з лодок, рівень води був низький, це я про той ставок що з лівої сторони від дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по непровiренiй iнформацii орендар за**пив (бо iнакше назвати не можна) 100грн за риболовлю, ставок непоганий але iмхо закруто 100грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

поступила нова iнфа, що вже 50грн ,а не 100. А взагалi сьогоднi збираюсь з кумом та братом iхати з ночiвлею, то скорiше всього туди заiдемо, якщо мiсце на дамбi буде вiльне то й залишимося там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чекаємо відгуків про улов, дуже вже хочеться на нормальну рибалку поїхати!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти чуділо казав їхати зі мною на рибалку вчора!!!!!! а ти -МІКЛАШ!!! Я 8 кілограмчиків натягав!!!!!!!!! Ех ти Мітяй!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти чуділо казав їхати зі мною на рибалку вчора!!!!!! а ти -МІКЛАШ!!! Я 8 кілограмчиків натягав!!!!!!!!! Ех ти Мітяй!!!!!!

це ти кому ? i до чого тут стiльки емоцiй ?

w400_a63b73a39cead9cbe4ab3e4bac1b9f43.jpg

ось що зловилось, кльову не було зовсiм, все зловилось на пружину з опаришем на гачках, сидiли на дамбi. Заплатили зi скрипом 100грн на трьох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти кому ? i до чого тут стiльки емоцiй ?

w400_a63b73a39cead9cbe4ab3e4bac1b9f43.jpg

ось що зловилось, кльову не було зовсiм, все зловилось на пружину з опаришем на гачках, сидiли на дамбi. Заплатили зi скрипом 100грн на трьох.

слабенько!! а емоції він мені предявляв, пропонував на рибалку їхати, а я відмовився (дурак).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось був навихідних в Горздвині??? Я був в суботу зранку проседів з 5.00 до 8.00кльову не було зовсім!!! Карась нерестився, а карпр як нерестився і що витворяв на мілині це треба було просто бачити!!! І переїхав я в Линів!!!Які результати на вихідних відписуємся рибаки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось був навихідних в Горздвині??? Я був в суботу зранку проседів з 5.00 до 8.00кльову не було зовсім!!! Карась нерестився, а карпр як нерестився і що витворяв на мілині це треба було просто бачити!!! І переїхав я в Линів!!!Які результати на вихідних відписуємся рибаки!

дивися в тему про Линів там писали!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апола, то я писав читай нормально!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Був в Горздвині 05.08.12. улов 6кг краася + краснопери!!! Які в кого успіхи на вихідних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось був на вихіднх в Горздвині??? Вітзвітуйте будьласка!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в суботу, клювало непогано, улов 3 кг з яких більша частина краснопірка решта карась. Водойма сподобалася, але були зацепи думав пружину там оставлю, але витягрув ще з чиєюсь обірваною пружиною :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де сидів ловив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де сидів ловив?

Перед дамбою з правої сторони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в цю неділю в Горзвині!!! Улов 7 кг риби!!! з яких 1кг краснопірка і 6 кг карася!!! ловив 10.00 ранку до 15.00!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажіть, будь-ласка, про ситуацію з хижаком. Чи був активний і чи дозволяють ловити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окуні ганяли мальок!!! Ходив один спінінгіст, казав що взяв пару окунів і все!!! щуки він не зловив!!! Хоча її там багато!!! З лодки ловити не можна ні мирну рибу ні хижака!!! тільки завозити можна. А так вдівай комбінізон і вперед по цілому ставку маслати на хижака!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не секрет: по якій дорозі краще добиратися до ставка? через Шклінь? через Торчин? чи через Одеради? (де краща дорога?)

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через Забороль - поворот на Антонівку і вперед!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...