mykas Опубліковано 24 Червня, 2011 в 14:52 #1 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 14:52 Продам Apple IPhone 2G 8Gb. Сенсор реагує ідеально,на екрані нема жодного битого пікселя але лише в кількох міліцарапинах.Звук в динаміку працює чудово. Задня кришка поцарапана,але на роботу не впливає. В комплекты до телефона:(USB шнур,зарядне,щось типу інструкції,коробка,наклейка) Але є проблема.Намагався його перепрошити.І він в мене заблокувався.Потім я намагався його роблокувати самостійно,але в мене не вийшло.Приносив його на ремонт але мені сказали що там це коштуватиме 150 грн. Але мені терміново потрібні гроші і тому я не маю змогі з ним возитись. Раніше він працював чудово і був зроблений анлок і джейлбрейк. А зараз на заставці показує кабель і просить оригінальну сім-карту.Я знаю що він був куплений в Італії,кому цікаво. З нього можна набрати і прийняти дзвінок.iTunes його бачіть. Ось фотографії його до цього випадку! Я не знаю що зним робити.Хто в цьому розуміється.Може придбати цей чудовий телефон.За нормальною ціною.
mykas Опубліковано 24 Червня, 2011 в 16:48 Автор #2 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 16:48 В резерві за користувачем - Rodan
snikey Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:14 #3 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:14 буду наступним в резерві
mykas Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:39 Автор #4 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:39 Продано!!!Тему можна закрити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.