Перейти до змісту

Бізнес-тренінги у Луцьку

frv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку 15 червня (середа) відбудеться презентація бізнес-тренінгів

клубу практичної психології "Прометей" (Київ, Дніпропетровськ, Луцьк).

Програма включає такі теми:

- Управління персоналом (нематеріальна мотивація).

- Прихований, невербальний вплив на опонента у спілкуванні.

- Управління собою та іншими для досягнення своїх цілей.

- Ефективні продажі та переговори.

- Маніпуляції та захист від маніпуляцій.

Місце проведення: Луцьк, вул. Степана Бандери, 5 (колишня вул. Суворова),

перший поверх, конференц-зал.

Час проведення: 15 червня (середа) 2011 року, 19.00-21.00.

Реєстрація за тел. 066-721-38-20, 098-618-58-22.

Відвідав один з цих тренінгів (управління персоналом). Вражень набагато більше,

ніж від усіх разом взятих тренінгів, що мені доводилось проходити. Майже кожен

тренінг триває 2-2,5 дні (по 8-10 год в день), оплата в 5-6 разів дешевше, ніж у

Києві за аналогічний. Презентація безкоштовна. Знання і навички отримані на

тренінгу стануть в нагоді у Вашій роботі, допоможуть в кар'єрному і професійному

рості. Тренер працює в Луцьку вже кілька місяців. Форумчанам, які відвідували

його заняття, буду вдячний за відгуки в темі.

Опубліковано

Озвучте ціни на тренінги!

Ціни, мабуть, будуть змінюватись.

На презентації (попередній) озвучувалась ціна в 600 грн/тренінг.

Опубліковано

А обов"язково реєструватись на презентацію? Це ж все таки презентація трейнінгів, а не сам трейнінг. Чи може вхід вільний для всіх?

Опубліковано

Теж був на тренінгу по управлінню персоналом. Результатом задоволений. Особливо сподобався третій день "Групова динаміка".

Опубліковано

А обов"язково реєструватись на презентацію? Це ж все таки презентація трейнінгів, а не сам трейнінг. Чи може вхід вільний для всіх?

При вході сидить секретар і всіх записує (ПІП, місце роботи). Зайди звичайно можна і не записавшись, охорони нема - не виставлять.

Опубліковано

Також був на тренінгу по управлінню персоналом. Доволі пізнавально і корисно.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Замовили корпоративний тренінг на фірму по управлінню персоналом. Всі залишились задоволені: тренер - коштами, керівники - новими навичками і знаннями. Наразі плануємо навчання категорійних менеджерів. Тема тренінгу: "Ефективні продажі та переговори". (Техніки створювання довіри та інтересу.Явний та неявний вплив. Як управляти переговорами. Алгоритми проходження заперечень. Техніки успішного завершення переговорів)

Бажаючі можуть приєднатись. Тренінг проходитиме 23-24 липня та 13-14 серпня з 10.00 до 19.00. Для бордівців можу влаштувати знижку. Зацікавлених прошу звертатись в приват.

Опубліковано

Відвідав одне не повне заняття, з 15:00 до 18:00 (був направлений директором, який за мене проплатив). Викладається на російській мові, підбір людей які прийшли на тренінг різних професійних напрямків вніс повний хаос у спілкуванні, асоціативні пояснення на прикладі презервативу, перехід лектора на крик, або набирання смс-ок під час тренингу... Лекція відбувається по принципу "Ви мені скажіть самі, а я скажу що так і треба". Марнування часу та грошей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...