Перейти до змісту

Допоможіть врятувати життя молодої мами

webmaestro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні добродії!

Просимо Вас допомогти молодій мамі Інні Слупко, одного дня у 22-річної Інни, мешканки Луцька, відмовили обидві нирки. Відтоді життя молодої мами тримається на волосині. Потрібна негайна операція з пересадки нирки, яка коштує 40 000 доларів США, що є надзвичайно великою сумою для її родини.

А відтак життя молодої мами та щастя її маленької доньки у наших, з Вами, руках. Давайте разом допоможемо зберегти життя молодої дівчини та щасливу посмішку на обличчі її маленької доці Катруськи.

Хочеться сподіватися, що буде якнайкраще.

Кошти можна переказувати на такі реквізити:

р/р 29244825509100

МФО 305299

В ПАО КБ «Приватбанк»

Код ЄДРПОУ 14360570 для поповнення карти 4405885811844197 Ляшенко Олена Миколаївна, 2539404227.

Також можна допомогти особисто, звернувшись до мами хворої за телефоном: 097-652-65-03 (Ляшенко Олена Миколаївна).

P.S. Не лишіться осторонь цієї великої біди і хто чим може - прошу допомогти.

post-6508-0-12594400-1307626597_thumb.jp

Опубліковано

Слова не зайві. Я вже радила автору розмістити це посилання в соц. мережах, я це зробила в контакті і на фейсбуці та всім раджу так зробити (хто де зареєстрований), щоб більше людей знало.

Опубліковано

Слова не зайві. Я вже радила автору розмістити це посилання в соц. мережах, я це зробила в контакті і на фейсбуці та всім раджу так зробити (хто де зареєстрований), щоб більше людей знало.

Наталя - на рахунок соц. мережі то так і зроблю. Дуже тобі дякую що ти співпереживаєш і допомагаєш )

Otto Kreer - Вам також велика подяка )

Опубліковано

Зробив і свій внесок.

Також розмістив на своїй сторінці фейсбука та написав кільком людям які можуть допомогти, чекаю від них відповіді

Опубліковано

Зробив і свій внесок.

Також розмістив на своїй сторінці фейсбука та написав кільком людям які можуть допомогти, чекаю від них відповіді

дякую :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...