Перейти до змісту

Карпати на авто 2-3 дні

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є думка з"їздити в Карпати на 2-3 дні. Власним авто.

Нюанс: 2 вагітних жінки, тому варіанти типу 7км пішки по гірській дорозі до водоспаду не підходять :)

Може хто знає непогану місцинку з постоялим двором і гарними краєвидами? Маршрути, явки, паролі? Буду вдячний.

Опубліковано

А вагітним на кріселку теж не можна? Якщо можна то Подобовець був би нормальним варіантом: канатно-крісельна дорога за гарними краєвидами на Боржаву, водоспад Шипіт (туди пішки 300 метрів, так можна?). Жити можна тут або тут або пошукати самому тут. В Затишку влітку було 100грн за добу з людини зі сніданками.

О, згадав. с.Яблуниця готель Панорама Карпат. Там то точно краєвиди атлічнєйші. З мого вікна був Хом'як, з сусідського Петрос-Говерла.

Опубліковано

А вагітним на кріселку теж не можна? Якщо можна то Подобовець був би нормальним варіантом: канатно-крісельна дорога за гарними краєвидами на Боржаву, водоспад Шипіт (туди пішки 300 метрів, так можна?). Жити можна тут або тут або пошукати самому тут. В Затишку влітку було 100грн за добу з людини зі сніданками.

О, згадав. с.Яблуниця готель Панорама Карпат. Там то точно краєвиди атлічнєйші. З мого вікна був Хом'як, з сусідського Петрос-Говерла.

Боржава варта того щоб її побачити )))))) Нарахунок самого водоспаду Шипіт - то чесно кажучи не вразив - а от по канатці піднятись і подивитись на хребти це не перевершено

Опубліковано

В Мукачево цікавий замок Паланок (http://uk.wikipedia.org/wiki/Замок_Паланок), але окрім нього не можу сказати що ще щось там таке є аж надто гарне. :closedeyes: Хоча це можливо це у мене такі смаки... :D

Опубліковано

Знайомі радять їхати в Мукачево. А там по околицях. Хто що скаже?

Екскурсій тьма : винний дегустаційний підвал в с.Середнє, руїни замку тамплієрів в тому ж Середньому, вище названий замок Паланок, термальний басейн в м.Берегове (та і там є винні підвали), замок Сент-Міклош в с.Чинадійове, в тому ж таки Чинадійово Мисливський Будинок Шенборнів. Всякі фішкі типу старовинних церков-монастирів не чіпав :)

Опубліковано

Знайомі радять їхати в Мукачево. А там по околицях. Хто що скаже?

Екскурсій тьма : винний дегустаційний підвал в с.Середнє, руїни замку тамплієрів в тому ж Середньому, вище названий замок Паланок, термальний басейн в м.Берегове (та і там є винні підвали), замок Сент-Міклош в с.Чинадійове, в тому ж таки Чинадійово Мисливський Будинок Шенборнів. Всякі фішкі типу старовинних церков-монастирів не чіпав :)

Шкода тільки, що вагітні того вина не дуже надегустуються, та й в термальний бесейн навряд чи влізуть :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...