Перейти до змісту

Siemens SL45i

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Маю проблемний Siemens SL45i

стоїть новий корпус, трохи напартачено зі склом (наскільки я зрозумів клеїли суперклеєм), але обзору екрана це не мішає - просто має неестетичний вигляд

акумуляторна кришка трохи випирає через те, що батарея здута

суть проблеми: телефон вмикається, знаходить мережу, потім вискакує повідомлення про те, що батарея розряжена і вимикається (і це при повністю зарядженій батареї)

якщо телефон увімкнути без сім-карти, можна з ним без проблем працювати (я вечір грав на ньому в ігри)

карти пам'яті MMC в мене не знайлось, тому перевірити роботу повністю не маю змоги

телефон потрапив до мене в тако стані, тому щось більше про нього сказати не можу, можли після заміни батареї буде працювати нормально, не маю бажання з ним гратися...

комплект - телефон + автомобільне зарядне (можна наприклад використати штекер від нього, під'єднавши до іншого зарядного)

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 100 грн

Крок - 5 грн

Дата закінчення: 06.06.2011 20.00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проведено невелику модифікацію - замість рідного акума під'єднав до контактів нокієвський

з цим акумулятором телефон нормально вмикається, дзвонить, без проблем заряджається...

тобто тепер телефон іде в комплекті з робочим акумом (хоч і нокієвким) + даю в нагрузку рідний "вбитий"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переможець аукціону - Rogalik

скинув контакти в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...