fenmix Опубліковано 31 Травня, 2011 в 19:03 #1 Опубліковано 31 Травня, 2011 в 19:03 Шукаю працю на літо. Бажана робота з комп'ютерами. Роздача флаєрів і тому подібне не цікавить.Досвід роботи:-Досконале знання російської, української мов. Технічний та розмовний рівень англійської (порозумітися і поговорити можна)-Операційні системи Windows, Unix (Ubunu xD ) та їх встановлення, налаштування.-Робота, налаштування та адаптація практично з усім програмним забезпеченням.-Робота з інтернетом.-Набір тексту (250-260 символів в хвилину)-Робота з графічними редакторами (Adobe Photoshop, GIMP, Paint.net), а також робота з векторними редакторами.-Робота з відеоредакторами (Sony Vegas)-Робота з аудіоредакторами (Sony Soundforge)-Написання оригінальних текстів, художніх та технічних.-Адміністрування веб-порталів, сайтів, форумів. Встановлення та налаштування практично усіх CMS (Drupal, Joomla, Datalife Engine, PHP BB3, IP.BOARD...)-Знання та цікавлення усіма технічними новинками: мобільні телефони, смартфони, ігри, технології, аудіо, відео.-Знання Pascal, Basic, Delphi, PHP.-Робота з 3D редакторами (початковий рівень, 3D Max, Google SketchUp і в ТОМУ ЧИСЛІ З БЕЗКОШТОВНИМ ЛІЦЕНЗІЙНИМ ПАКЕТОМ "Blender" ТА "Sculptris")Підробляю фрілансером, геймдизайнер в одній соціальній flash-грі (в соціальній мережі). Навчаюсь швидко. Чекаю пропозицій.Вік: 15 років (робота у вільний від навчання час)ICQ: 370115524. Mail: [email protected]Телефон: в приватні повідомлення.Блін, забув дописати MS Word, Exel, Power Point (2003, 2007), куди ж без них, а також їх безкоштовний аналог "Open Office"
Гетто Опубліковано 31 Травня, 2011 в 19:34 #2 Опубліковано 31 Травня, 2011 в 19:34 мне кажется немного странным то,что в 15 лет такой список опыта.мутно... gettoзайди ко мне на роботу.посмотрю на тебя
fenmix Опубліковано 31 Травня, 2011 в 19:42 Автор #3 Опубліковано 31 Травня, 2011 в 19:42 мне кажется немного странным то,что в 15 лет такой список опыта.мутно... gettoзайди ко мне на роботу.посмотрю на тебяНе тоБыл бы ты ранее). Так вот, я до сих пор занимаюсь разработкой игр и получаю хоть какие-то гроши-копейки. Игровой дизайн заставил меня работать со всеми нужными инструментами.Я думаю нам тут не нужны мапперы и гейм-дизайнеры
Psih Опубліковано 1 Червня, 2011 в 11:53 #4 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 11:53 Интересует гейм/левел дизайн. Постучался в асю.
fenmix Опубліковано 1 Червня, 2011 в 17:34 Автор #5 Опубліковано 1 Червня, 2011 в 17:34 Интересует гейм/левел дизайн. Постучался в асю. У тебя даже аватарка с Ogre 3D Engine Буду рад работать в данной специфике. Игровая индустрия - моя мечта)
fenmix Опубліковано 3 Червня, 2011 в 18:31 Автор #6 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 18:31 Ап. Могу писать различные тексты, статьи. Широкий кругозор, письменная грамматика и свой взгляд при себе имеется. Почти отличник, человек творческий. Могу и на английском шпрехать если нужно)
fenmix Опубліковано 18 Червня, 2011 в 15:33 Автор #7 Опубліковано 18 Червня, 2011 в 15:33 Ще актуально
fenmix Опубліковано 1 Липня, 2011 в 09:33 Автор #8 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 09:33 Ох, може комусь таки треба допомога? Пропонуйте уcі варіанти, окрім роздавання флаєрів на вулицях. Займаюся трохи розробкою сайтів (приклад udkdev.ru та gamedev.org.ua
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.