Перейти до змісту

Стрижки

colodka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні стриглась у Салоні Гузаря!!!

Хоча там ціни дорожчі звичайної перекарні, враження тільки позитивні!!!!!

Кваліфікований та приємний персонал!!!

• 7 місяців потому...
Опубліковано

скажіть, будь-ласка, хто ходить до салону Аріадна?

яка там якість послуг?

рівень цін?

адекватність персоналу?

відповідність ціна-якість?

Опубліковано

Думаю тут, поки хто не спробує не буде знати хто який майстер.

Тому тут "вгадувати" треба самому.

А то всім не вгодиш, комусь класно, а коумсь галімо :)

Опубліковано
скажіть, будь-ласка, хто ходить до салону Аріадна? яка там якість послуг? рівень цін?

про ціни на стрижки не скажу, але ціни на послуги косметолога, наприклад, в 2 рази дорожчі, як в "Наталці" - це в принципі зрозуміло, тому що в "Наталці" використовують прод-цію "Dr Irena Eris", а в Аріадні "Крістіну", але, наприклад в "Казці" ті ж послуги на "Академі" однаково в півтора рази дешевші, ніж в "Аріадні" на "Крістіні", а косметика такого ж рівня

Опубліковано

про ціни на стрижки не скажу, але ціни на послуги косметолога, наприклад, в 2 рази дорожчі, як в "Наталці" - це в принципі зрозуміло, тому що в "Наталці" використовують прод-цію "Dr Irena Eris", а в Аріадні "Крістіну", але, наприклад в "Казці" ті ж послуги на "Академі" однаково в півтора рази дешевші, ніж в "Аріадні" на "Крістіні", а косметика такого ж рівня

чогось гадало..

"Ничего не было бы тем, что есть на самом деле, потому что все было бы тем, чем оно не является, и наоборот, оно не было бы тем, чем есть, а чем бы оно не было, оно было."

.. ну і

"Если бы это было так, это бы ещё ничего. Если бы, конечно, оно так и было. Но так как это не так, так оно и не этак. Такова логика вещей!"

(с)Кэрролл

P.S соррі за оффтоп :_08:

Опубліковано

...Гелла сладко запела что-то малопонятное, но, судя по женским лицам в партере, очень соблазнительное: Герлэн, Шанель номер пять, Мицуко, Нарсис нуар... (не дослівно)

Zeuss, вообщє-то всьо панятно, якщо:

1. володіти термінами;

2. народитись жінкою :)

Опубліковано

В Аріадну не потрапила, пішла до Гузаря....респект перукарші Каті,підстригла красиво і як співрозмовник цікава, тільки ціни там :_09:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Гарні майстри працюють в "Наталці" та що на Відродження :0053:

Була і я там! Залишилась задоволеною і якістю, і ціною

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А хтось стригся у салоні Гузаря чи в "Наталці" гарячими ножницями? якщо так, то поділіться враженнями і ефектом від такої стрижки....бо пишуть про неї багато, але хотілося б почути відгуки, як то кажуть, з перших вуст)))

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

В Ариадну у меня свекровь уже много лет ходит, ей очень нравится. Сначала ходила в Ариадну возле Проминя (не помню название улицы, вобщем та, что к вокзалу ведет), потом они все перевелись в салон к Гостинцю. А я хожу в Наталку на Соборности, меня все устраивает)

• 5 місяців потому...
  • 7 місяців потому...
  • 5 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Я протягом останньогго року стриглася у Діми - Кукуся порадила. Чудовий перукар!!!

Сьогодні знову була у Діми)

І знову згадувала Кусю...хорошим словом) Дякую за наводку)

Опубліковано

[Сьогодні знову була у Діми)

І знову згадувала Кусю...хорошим словом) Дякую за наводку)

А можна детальніше про даного перукаря - де стриже, як стриже і скільки бере за послугу, ато мій перукар змінив місце проживання і тепер приходиться шукати нового :g12: , важко міняти того, до кого за 8 років вже звик і хто знав всі твої забаганки, ех....
Опубліковано

А можна детальніше про даного перукаря - де стриже, як стриже і скільки бере за послугу, ато мій перукар змінив місце проживання і тепер приходиться шукати нового :g12: , важко міняти того, до кого за 8 років вже звик і хто знав всі твої забаганки, ех....

Перукарня (салон) на пр. Волі біля Наутілуса

Стриже гарно, стильно та дуже акуратно (мої стрижки тривали 2 і 2,5 год)

Вартість 100-120 грн за жіночу стрижку

Вчора дав мені свою візитку, там є посилання на соцмережі

Опубліковано

Перукарня (салон) на пр. Волі біля Наутілуса

Стриже гарно, стильно та дуже акуратно (мої стрижки тривали 2 і 2,5 год)

Вартість 100-120 грн за жіночу стрижку

Вчора дав мені свою візитку, там є посилання на соцмережі

Дякую за інформацію, буду мати на увазі. Правда в соцмережі тільки чоловічі чомусь стрижки, а жіночих нема, а хотілося б глянути.

Опубліковано

Вже давно шукаю майстра модельної стрижки. Відвідала салон на Волі, біля універа (в центрі) у своїх сподіваннях. Взяли 140 гр., але гірше мене ще ніде не стригли, як тут. Сама косметика якісна, обслуговування ввічливе, яле якості виконання немає. Прийшлося підправляти дома самостійно.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Наталка на молоді.стружуть як небудь майстри криворукі .привіт ірі новосад тількі сплєтні розводить гарно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...