Перейти до змісту

А в цей час в Грузіїї...

Liberta

Рекомендовані повідомлення

Парламент Грузии 20 мая принял «Хартию свободы», согласно которой будет создана госкомиссия по регистрации бывших сотрудников советских спецслужб, а бывшим высокопоставленным партработникам и комсомольцам запретят работать на ответственных должностях.

Также будут изменены названия населенных пунктов, которые имеют отношение к советскому прошлому. Кроме того, запрещается советская и фашистская символика в Грузии

Ось так. Коротко і ясно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запрещается советская и фашистская символика

поддержал

"окупанти нам не друзі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна країна звільнилась від монгольского рабства

Дай грузинам Бог здоров'я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кистате,

а Польша давно такое сделала....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запрещается советская и фашистская символика в Грузии

чем символика виновата? Елочные верхушки в виде звезды-преступление?

Будут все обдирать где кресты и звезды? Глупо.ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запрещается советская и фашистская символика в Грузии

чем символика виновата? Елочные верхушки в виде звезды-преступление?

Будут все обдирать где кресты и звезды? Глупо.ИМХО.

Символика как тень идеологии вызывает конфликты и спекуляции,как у нас например.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба зірка відноситься до розряду радянської символіки?

Ну тоді і продаж коньяків в Грузіі будуть змушені відмінити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись, скільки кутів у зірки... Спробуй заборонити шестикутну у суверенній незалежній Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони замінять зірочки на крапочки чи кружечки (як колись зробила негрософт у вінді) ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306167673' post='1052377125']

а тим часом:

В течение последних двух суток в ряде городов Грузии были арестованы до 300 сторонников оппозиции, сообщила в воскресенье журналистам одна из лидеров общественной организации Народное собрание Нино.

"Задержания происходили не только в Тбилиси и Батуми, где проходят акции протеста, но и других регионах Грузии", - сказала экс-спикерБурджанадзе.Ранее она сообщила, что в воскресенье в 14:00 акция гражданского неповиновения перед зданием Общественного телевидения возобновится в полном масштабе и в ней примут участие тысячи граждан.

Также в субботу вечером оппозиционеры добились выхода в прямой эфир грузинского телевидения.

Тільки варто зазначити, що часто наші новинні агенства не мають власних кореспондентів в інших країнах і копіпастять те, що передають російські ЗМІ. Тому для повноти картинки напишу і іншу точку зору:

http://www.apsny.ge/2011/pol/1306139215.php

История повторяется. На фоне проходящих в Тбилиси акций протеста, такой критической массой выбрана цифра в 50-60 тысяч сторонников. Именно эту цифру называла сегодня лидер радикальной оппозиции Нино Бурджанадзе заявляя, что только при таком количестве ее движение сможет достичь цели. А заявление было сделано неспроста - на акцию оппозиции вышли всего лишь около 1000 сторонников и Бурджанадзе в спешном порядке пришлось звать на помощь "Грузинскую партию", с которой до недавнего времени она вела ожесточенную войну.

Следует отметить, что цифра в 60 тысяч сторонников прозвучала вчера и на российском телеканале РБК. Российская пропаганда пыталась убедить россиян в том, что на поддержку радикальным оппозиционером на улицы Тбилиси вышло такое количество граждан несмотря на то, что их численность даже по самым грубым подсчетам не превышала 5 тысяч человек.

Мені здається, що це щось типу нашого "Дня Гніву", тільки організованого за сприяння "дружньої" країни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

красная, с надписью "Сталин жив" относится

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони замінять зірочки на крапочки чи кружечки (як колись зробила негрософт у вінді) ;)

Представляю!!!!!!!!

Грузинский Коньяк 5 ШАРОВ.

или

Грузинский Коньяк 5 КВАДРАТОВ.

а лучше

Грузинский Коньяк 5 звёзд ДАВИДА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306221709' post='1052377511']

ну паняяятна - це "правільна опозиція" а це ні разу не правільна :D

ну звичайно ж "дружня країна", а хто ж іще :)

така от однобока "демократія"

Ну чому ж, ти дав один з поглядів на події в Грузії, російський. Я от пропоную грузинський, ти ж про нього нічого не сказав? Хай люди мають різні картинки:

http://www.apsny.ge/analytics/1306211033.php

Параллельно с радикальным сокращением числа митингующих (а их и на пике первого дня было крайне мало – около 3 тысяч человек в Тбилиси и около 500 в Батуми, причем привезенных из Озургетского района) российские СМИ раздували истерию в таком духе: «все большее количество трудящихся восстает против диктатуры, революция охватывает города, негодующий народ грозит смести правящую клику…»

Власне я там не був, тому моя довіра може бути однаковою як до російських так і до грузинських ЗМІ, але я проти того, щоб картинку ОРТ показувати як єдиноправильну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне я там не був, тому моя довіра може бути однаковою як до російських так і до грузинських ЗМІ, але я проти того, щоб картинку ОРТ показувати як єдиноправильну.

мм,

учитывая то что показывает ОРТ (и остальные хРТ) о нас....

то что они показывают нужно смотреть с точностью наоборот!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306227204' post='1052377594']

рейтерс

чайна пост

дойче велле

аль-джазіра

це вони всі в орт злизали, та?

они все по инерции верят ТАСС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аль-джазіра, по твоєму лінку:

Several thousand people rallied on Saturday in Tbilisi and hundreds in the Black Sea resort city of Batumi, but turnout fell to around 2,000 on Sunday.

Ніхто ж не каже, що протестів нема. Але чи настільки вони страшні і масові?

Он, навіть росіяни пишуть:

http://www.gazeta.ru/politics/2011/05/23_a_3625965.shtml

По различным оценкам, в акциях в выходные приняли участие от 2 тысяч до 10 тысяч человек.

Або, теж російське джерело

http://rusnovosti.ru/news/147275/

Он добавил, что, по данным опросов, экс-спикер парламента Грузии, один из лидеров организации «Народное собрание» Нино Бурджанадзе, которая заявила о начале революции в Грузии, поддерживают около 1,5% граждан страны.

Це щось типу нашого "дня гніву" і продовження через кілька днів протестів під координацією Королевської. 1,5% підтримки - це тіпа якщо в нас Ющенко зараз почне сам робити протест

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306227204' post='1052377594']

рейтерс

чайна пост

дойче велле

аль-джазіра

це вони всі в орт злизали, та?

а про "дружню країну" говорить тільки мішіко?

Це тільки мені здалося, що мікрофона в неї немає чи дєфачка під бутиратом?

20115231451430580_20.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора дуже "в тему" на плюсах вийшов політичний проект Ткаченка, і якраз з ексклюзивним інтерв’ю Саакашвілі, чесно кажучи дало багато приводів задуматись:

Теза перша: Росія напередодні виборів, і успішно розвиваючася Грузія, на фоні того як старанно пропаганда в очах росіян створювала з Грузії ворога, прямо як більмо на оці. Це ж той Саакашвілі що їсть галстуки та бомбить "сплячий" Цхенвалі успішно поборов корупцію, піднімає економіку, стрімко розвиває країну.... Все більше і більше в інтернеті росіян задаються питанням як же так: така хєрова Грузія з погляду ЗМІ і так все там класно з уст людей що там побували, "де ж нас наопують?" і "хто реально в опі?".

Треба зімітувати невдоволення, треба почати "народні волнєнія", і росіяни відволічуться від злиднів в яких живуть маючи газ і нафту, і знову буде ворог якого можна дружньо всією федерацією ненавидіти, і виборчий пасьянс правильно складеться.

Теза друга: Воюючи з корупцією Саакашвілі відсторонив від корита дуже багато паразитів, звичайно що вони лишись м’яко кажучи невдоволеними і з жагучим бажанням повернути все назад. Тому ще довгий час у ФСБ буде велика кількість аудиторії в Грузії яку можна "стимулювати" вийти на вулиці. Але біда в тому що процент тої аудиторії реально в межах 1,5-3 %, тому без приписування нулів в новинах нікуди.

Теза третя: Лише дивлячись на Грузію можна зрозуміти українське виборче гасло "Не словом а ділом". Якщо навіть Саакашвілі кийками розгонить ідейних соратників "вєлікой да магучєй", населення навіть слова не скаже, адже нащо починати якийсь шухєр коли явний розвиток та прогрес за вікном.

Тому моральне право критикувати вчинки Саакашвілі мають представники не догниваючих Росії чи України а розвинутих сильних держав які добились більших успіхів ніж Грузія на сьогодні, та можуть заявити що щось вони зробили краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306233525' post='1052377700']

якісь такі аргументи блін, для хомячків

ну а хто хіба заставляє тих хомячків відписуватись на кожен пост?

Андрію, про що ти? Я тобі про реальні здобутки Грузії, а ти мені про те що Бурджанадзе така сама як Саакашвілі.

Я не буду вступати з тобою в полеміку, ібо безглузно дискутувати з впертою програмою, для таких випадків в якості співбесідника можу запропонувати тобі рівноцінного опонента:

Если вам хочется пообщаться со мной, то, пожалуйста, ответьте на следующий простой вопрос. Как называется наша планета? Спасибо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306230098' post='1052377645']

так віримо росіянам чи не віримо?

одного разу ти закликаєш - це всьо орт, дружня країна – сплять і бачать як розвалити демократію в маленькій грузії

другого разу ти цитуєш їх оцінки і віриш їм - щось я не бачу послідовності.

чи вся послідовність у тому, шо мішико розовий і пушистий,

а всі хто проти нього, кака?

ющенко не збере сьогодні "up to" 10 000 на майдані - погана аналогія.

та, шось типу "дня гніву" - але от цікаво, якщо в україні день гніву проти януковича,

а у грузії проти мішико - то чи це не тому, шо у них надто багато спільного?

Я просто так не вірю нікому. Тому і пишу про різні оцінки. Оцінки цитую не ОРТ, а газети.ру. Для мене не те саме бачення окремих росіян чи "політика партії". Так от, по "політиці партії" дружньої країни Грузія - ворог, який керується америкосами. А окремі росіяни можуть мати і іншу думку, наприклад:

http://www.gazeta.ru/column/latynina/2972500.shtml - стаття написана ще в 2009 році Юлією Латиніною про грузинську опозицію. При цьому вона не вважає Мішу "рожевим і пухнастим"

.

Является ли Саакашвили нормальным правителем? Господь с вами, конечно, нет! Петр I, что, нормальный правитель? Вот Анна Иоанновна или Софья Алексеевна были нормальными правителями, а Петр не был.

Так що далеко не всі "сплять і бачать", як ти пишеш. А щодо демократії, то Саакашвілі не побоявся кілька років назад піти на перевибори на вимогу тієї ж опозиції і виграв їх. Ти віриш, що Яник на таке здатний?

Саакашвілі досить авторитарними методами зламав існуючу систему. Ясно, що куча незадоволених виникла. В них же теж свій специфічний "менталітет"

Это очень больно, это коснулось каждой семьи, и надо знать Грузию, чтобы понимать, что грузин всегда пожалеет своего дядю, «которого ни за что выкинули из милиции», и брата, «которого ни за что посадили в тюрьму».

Лечу в самолете с московским строителем-грузином. «А хорошо ли строить в Тбилиси?» – спрашиваю. «О, чудно! За здание в 12 тыс. кв. м я заплатил $12 тыс. за проект – и все, и через три месяца строю, а в Москве мне бы это стоило 3 года и полтора миллиона». «А вы голосовали за Саакашвили?» «Конечно, против! Он сволочь такая: у меня дядя в Счетной палате работал, так пришел новый начальник, поставил в кабинетах жучки, поймал трех человек на взятке и уволил все 800».

Чи можна було зламати систему абсолютно демократично? Навряд чи, адже в Грузії була дуже сильна влада тих, хто називав себе "вор в законє", там корупція була покручє нашої (навіть таке буває :) ) Але в результаті Грузія вийшла з-під впливу Росії, яке це дуже не любить. Якщо погуглити, то можна знайти, що Бурджанадзе останнім часом полюбляє поспілкуватися з Путіним.

А от як розгортаються далі події:

http://www.apsny.ge/analytics/1306270335.php

Революция в Грузии опять отменяется или полный цугцванг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тільки мені здалося, що мікрофона в неї немає чи дєфачка під бутиратом?

Та ні, Ніно в інтерв’ю журналістам розповідає як Путін провів у Ново-Огарьово зустріч з лідером руху "Єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе, яке коло питань вони обсуждали...

це не я придумав це з ось цього поста:

Якщо погуглити, то можна знайти, що Бурджанадзе останнім часом полюбляє поспілкуватися з Путіним.

пс: нікому не здається що в назвах громадянських рухів "Єдина Росія" та "Єдина Грузія" нічого спільного?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1306241163' post='1052377852']

на разі ти мені так і не спромігся дати переколивої відповіді чому

франція, у демократичності якої ти не сумніваєшся надала цьому іраклію політичний притулок а не туристичну візу :)

Саме через те що в дискусіях з тобою приходиться тобі доводити очевидні речі я й не хочу з тобою дискутувати.

По питанню відповідаю: Тому що Ангела Меркель та Саркозі це два самих найбільших лоббіста інтересів Росії в Євросоюзі. І якщо Росія попросить посприяти свому грузинському "таваріщу" і Франція і Германія відгукнуться. І саме тому Іраклюшка не просив притулку в Чечні, вона ближча ніж Франція.

Я тобі дав відповідь, але чи буде вона для тебе переконливою я сумніваюся, ібо вже надто складним кодом ти написаний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, Ніно в інтерв’ю журналістам розповідає як Путін провів у Ново-Огарьово зустріч з лідером руху "Єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе, яке коло питань вони обсуждали...

це не я придумав це з ось цього поста:

В тебе почуття гумору є? На фото Ніна тримає руку так, ніби в неї мікрофон чи щось інше в руці є, а насправді рука пуста. При чому тут Путін?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фото Ніна тримає руку так, ніби в неї мікрофон чи щось інше в руці є, а насправді рука пуста. При чому тут Путін?

:0024:

загадка по Фрейду: що ще може бути в руці, нагадувати мікрофон і одночасно мати відношення до Путіна?

:0028:

пс: а тепер ще раз глянь на запощене тобою фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Тбілісі провели спецоперацію з розгону акції протесту

http://ua.korrespondent.net/world/1221371-u-tbilisi-proveli-specoperaciyu-z-rozgonu-akciyi-protestu

Це щоб не казали, що я упереджений :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...