Перейти до змісту

Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera

Ooops

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-10088-0-16460100-1306158901_thumb.j

Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera плеер + зарядне + фшлека на 4 гіга.

Реальна пам'ять плеєра не 16 як пише а 2 гіга. Стан на + 4 (на + 5 тільки новий). Батарея тримає на 3 фільми, або до 5-7 годин слухання музики (дивлячись як голосно слухати)

Description:

• 2.0" screen TFT 260K color display

• Act as USB Flash Drive (Can store any data files)

• Inter-changeable animated startup screens

• Built-in picture viewer and upport JPG & GIF format

• Support MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, WAV, ASF and ACT , OGG audio format

• Support WMV, MPG, MPEG I , MEG II, and AVI Convert To AMV

• Support ID3 lyrics display with song title

• Built-in FM Radio (Tuner 87MHz - 108MHz) , can store the selected radio frequency into memory

•7 Different Equalizer Modes: Normal/Jazz/Pop/Classic/Rock/ Soft./Jazz/DBB

• 5 Playing Modes: Repeat one/ Repeat all/ Repeat Folder/ Play random/ Play normal

• Built-in Rechargeable Li-ion battery via charger or USB cable to PC

• Multi-language Supported: English, Simple/Traditional Chinese, Japanese, Korean, French, German, Italian ,Dutch, Portuguese, Spanish, Russian,Arabic, Thai, Trukish, Hebrew, Slovenian

• Plug and Play directly

• Screen automatic turn-off function

• High Quality Voice Digital Recording with built-in microphone

• E-book function support

• Phone book function support

• 16GB New Mirror Mp4

• Memory Capacity:16GB

•Size: 71x43x12(mm)

• Weight: 36.8g

• PC connection: High-speed USB2.0

• Max. output of headphone: (L) 10mW+ ® 10mW (32Ohm)

• Audio Connector: 3.5mm stereo headphone jack

• MP3 bit rate: 8K bps -320K bps

• WMA, WMV, ASF bit rate: 5K bps -384K bps

• Frequency response: 20Hz to 20KHz

• Signal to noise Ratio: 85 dB

• Distortion: < 0.05%

• Recording Sample rate: 8KHz

• Recording format: WAV (32K bps), ACT (8K bps)

• Working temperature: -5 to 40 C

Package Included:

16GB OGG MP4 PLAYER x1

USB connection cable x1

High Quality Earphone Headset x

Ціна 350 грн

Опубліковано

Увага! Корпус НЕ МЕТАЛЕВИЙ!!

Не продно, так як покупець думав що в ньому металевий корпус! Продається далі....

Опубліковано

snikey ти сліпий ...

Реальна пам'ять плеєра не 16 як пише а 2 гіга. Стан на + 4 (на + 5 тільки новий). Батарея тримає на 3 фільми, або до 5-7 годин слухання музики (дивлячись як голосно слухати)
Опубліковано

"Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera"- тема

"Продаю 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera плеер + зарядне + фшлека на 4 гіга."- перше речення

"16GB New Mirror Mp4"- середина опису

Package Included: "16GB OGG MP4 PLAYER x1"- останні речення

Я сліпий, чи ти зробив малоінформативний топік? Напиши, граматєй, в темі 2Гб плеєр і продавай собі на здоров'я. Бо тут, крім того, щоб написати 16Гб(!) по всьому топіку, більше немає чим похвалитись? Був такий апарат. Відгуки. Звук- лайно, корпус дешева пластмаса, батарея- здихає через місяць(попробуйте пошукайте нову), виробник- ноунейм, тачскрін страшенно тормозить, ціна завишена(як за фейк на 2 Гб, а не за 16 Гб), фільми нормально не читаються, без відновлення нормального стану пам'яті будуть втрачатись файли.

Опубліковано
"16GB New Mirror Mp4"- середина опису

Package Included: "16GB OGG MP4 PLAYER x1"- останні речення

це просте копіювання тексту з існтрукції , а 16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera це назва плеєра! Такщо шановний хватить срати в темі яка тобі не цікава! Нарахунок батареї я писав скільки тримає у мене, і є манібек 3 дня аби провірити мої слова!

Адміни забаньте snikey та потріть його безглузді пости!

Опубліковано

це просте копіювання тексту з існтрукції

16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera це назва плеєра

В плеєрі є інструкція? Де вона там взялась? :unsure:

яка назва? це ноунейм, ноубренд :angry2:

прикинь, продавав би хтось Sciphone(підробка-найо*** Яфона), напевно виглядало би так "Iphone 512GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera Games".

Понабирають, такі як ти, китайський фуфел, а потім продають б.в. в 2 рази дорожче, ніж нові. Совість є?

Опубліковано

Продано! Закривайте тему!

Хто сліпий що я написав що там не 16 Гіг а 2 Гіга, тут як кажуть горбатого могила виправить!

Реальна пам'ять плеєра не 16 як пише а 2 гіга. Стан на + 4 (на + 5 тільки новий)
Опубліковано

SNIKEY правду каже! це найобка китайська , а сам автор і є барига бо шукає лохів хоче втулити 2гб по ціні за 16 , і 16 гб там видно але залити інфу можна тільки на 2гб а якшо вже далі лити то глюки конкретні, тут такі нові китайці по 150грн продавали , Sci-phone і той вже на 50грн дорогше цього плеєра , а тел то вже набагато краще за плеєр! Кароче ціна на плеєр дуже висока а автор теми і сам являється баригою !

Ти б свої бурхливі висказування притримав, автору видніше за якою ціною продавати, купляти, чи ні- це діло покупців, ти ж в магазині не плюєшся, якщо щось тобі не підходить, бо швиденько полетівби зі сходів!!!

"найобка"- нецензурні висловлювання повинні каратись Баном, а то від таких, як ти в лапках вихованих гавнюків вже тошнить починає!

Опубліковано

яка тобі різниця звідки людина, яке це має відношення до продажу?! відстань не велика, щоб приїхати з Рівного, якщо буде покупець! тим більше бордівчан ніхто не дискримінує, за те, що вони продають на торзі (рівненський форум) Принаймі там таких гавнюків не має, всім місця вистачає!

Я з Волинської області, 40км від Луцька, навчаюсь в Рівному, тому мені що до Рівного 50км, що до Луцька однаково. Особисто я за правдивість опису товару і за чесність і порядність продавця, а місце проживання ролі не грає!

Сам ти хто, якщо новий телефон Нокія продаєш, це якраз таки називається барига?!

Опубліковано

Барига - колись було матюком, обзивали рекетири людей, з яких і доїли бабкі :)

Зараз "Баригі" - це львіна доля нашого міста, і звучить це не образливо, а нвіть гордо :) тому що барижнічати проюуть як не всі, так багато хто :)

А на рахунок товару, то чому б не сказати точно що і як, щоб потім покупцю не було обідно, віддав кучу бабла, а воно не таке як треба.

Опубліковано

Що було вказано не точнО! Я написав що память не 16 а 2 , що в придачу флешка йде, що корпус не металевий! На дебільні питання нашо називати тему "16GB Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player FM Camera" я відпідав що це є назва плеєра!

Якщо не вміє користуватися гуглом ось

Закрийте тему а snikey в бан киньте, яка різниця його за скільки я продавав, це моє діло! А опис треба спочатку почитати а потім казати що чогось не вказав!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...