Перейти до змісту

Продам Apple Iphone 3g 8 Gb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Оригінальний, американський Apple Iphone 3g 8 Gb

Дефекти: телефон має незначні царапини на задній кришці, однак якщо не вдивлятися, то їх майже не видно + є невеличка тріщина біля роз"єму мікрофона (на фото).

Екран має декілька царапин, однак їх майже не видно.

Скло екрану захищене плівкою.

Батарея працює як нова.

Телефон розблокований і працює із будь-яким оператором.

Встановлений Jailbreak, тобто можна ставити будь-які програми для Iphone закачані з інтернету.

В комплект входить:

1. Apple Iphone 3g 8 Gb

2. зарядка від мережі (нова)

3. usb шнур (новий)

4. захисна плівка на екран (нова)

Ціна - 2 000 грн.

Манібек присутній.

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

post-10928-0-10586600-1306090953_thumb.j

post-10928-0-57124600-1306090963_thumb.j

post-10928-0-51978500-1306090971_thumb.j

Опубліковано

дуже смішно :jeer:

Вибачте , що не по темі ! Але це ти смішну ціну поставив ! На борді 1 міс. назад продавався 3г 16гб з ориг. комплектом і станом на 5 за 1700 грн. , так що смішну ціну за нього хочеш ти !

Опубліковано

artur4ik, а те, що вище, почитати не дано?

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

Ніхто не знає краще ціни на свій товар, аніж ПРОДАВЕЦЬ :angry2:

Опубліковано

Потрібно розумно ставити ціну на товар ! <_<

Опубліковано

artur4ik бачу ти часто продаєш яфони, так продай мені

На борді 1 міс. назад продавався 3г 16гб з ориг. комплектом і станом на 5 за 1700 грн. , так що смішну ціну за нього хочеш ти !
:0155:
Опубліковано

Потрібно розумно ставити ціну на товар ! <_<

По-перше, для таких розумників як ти я вже писав - якщо бачив цікавішу по ціні пропозицію - там це і обговорюй, а МОЮ ТЕМУ НЕ ЗАСИРАЙ!!!!

по-друге, слідкуй по ціні за своїми темами, і чужі, типу: "я на боррді бачив дешевше" не треба тут пропихати, побачив дешевше - там і купуй!!!

Зверненння до модера, прошу вплинути на цього користувача, він був попереджений :angry:

Опубліковано

artur4ik бачу ти часто продаєш яфони, так продай мені

На борді 1 міс. назад продавався 3г 16гб з ориг. комплектом і станом на 5 за 1700 грн. , так що смішну ціну за нього хочеш ти !
:0155:

немає проблем ! Який саме ти бажаєш ?! ( прошу звертатися в приват )

я не хочу засмічувати тобі тему !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...