Перейти до змісту

Віддам барахло

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Після генеральної уборки назбиралось трохи барахла:

1. Корпус до комунікатора Qtek S100. Сірого кольор. Передня панелька оригінальна, трохи потерта, але загалом в досить непоганому стані. Середня частина нова, якість непогана. Присутня ще задня частина та кнопки, але стан не дуже.

korpus_o2_xda_ii_mini.jpg

2. Корпус до телефона Sony Ericsson K750i. Є тільки середня та задня частина з двома кришками акумуляторного відсіку. Корпус оригінал, стан нормальний. Кришка одна оригінальна, друга китай. В комплекті ще є клавіатура, нова за якість не скажу, але вроді нормальна.

5-12-326.jpg + f7cb1c336e2bd5f494b25de1562dba72_large.jpg

3. Задня частина корпуса BenQ-Siemens S88 (верхня панелька + кришка акумуляторного відсіку), нова, нормальної якості. В комплекті віддам обрізок шнура з штекером від навушників до цього ж телефону.

image_7.jpg

4. привод ноутбучний IDE. моделі не знаю. CD чи DVD також не знаю. Можливо робочий. Недоліки: нема верхньої кришки корпусу, нема фіксатора для диска, передньої панельки. наскільки я зрозумів для підключення ще необхідний ось такий перехідник:

ec469adba7f0da4a9c7e2e77b39bf080.jpg

Віддам за 2 л томатного соку "Наш сік"

5. Годинник наручний кварцевий китайський. Прямокутної форми, сірий, з поділками без цифр, браслет металічний, трохи потертий та окислений з середини. На склі присутня тріщина. Довго лежав без діла. Думаю просто треба поміняти батарейку. Відсутня пимпочка для наведення годинника, але навести годинник можна без проблем. - 0,5 л 1715

Віддаю просто так (крім пунктів 4,5) на умовах самовивозу з центру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Корпус до телефона Sony Ericsson K750i. Є тільки середня та задня частина з двома кришками акумуляторного відсіку. Корпус оригінал, стан нормальний. Кришка одна оригінальна, друга китай. В комплекті ще є клавіатура, нова за якість не скажу, але вроді нормальна.

5-12-326.jpg + f7cb1c336e2bd5f494b25de1562dba72_large.jpg

заберу! скінь помер в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пункти 1-3 відправляються на смітник оскільки зацікавлених не знайшлось

годинник віддам просто так

привод - за 1 л соку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна фото годинника??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нажаль немаю чим зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кришку від К750 викинув? заберу за 20грн якщо ще є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

заберу все крім 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...