Перейти до змісту

Продаю маршрутизатор (роутер) D-Link DIR-300/NRU

ernie

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маршрутизатор (роутер) D-Link DIR-300/NRU

В чудовому стані. Повний комплект разом з коробкою.

Підтримує швидкість 54 Мбіт та wifi b/g

Продаю, тому що потрібен роутер з wifi N.

Куплений в Польщі півроку тому для інтернету від Київстар.

Мій тариф 100 Мбіт по LAN i wifi він просто "не витягує".

У кого тариф 50 Мбіт або менше - підійде чудово.

Ціна 260 грн.

Манібек 2 дні.

Для порівняння вартості: Розетка

Тел. 0950221732

Опубліковано

Маршрутизатор (роутер) D-Link DIR-300/NRU

В чудовому стані. Повний комплект разом з коробкою.

Підтримує швидкість 54 Мбіт та wifi b/g

Продаю, тому що потрібен роутер з wifi N.

Куплений в Польщі півроку тому для інтернету від Київстар.

Мій тариф 100 Мбіт по LAN i wifi він просто "не витягує".

У кого тариф 50 Мбіт або менше - підійде чудово.

Ціна 260 грн.

Манібек 2 дні.

Для порівняння вартості: Розетка

Тел. 0950221732

Если это DIR-300/NRU так он совместим со стандартом 802.11n!!! На той же Розетке пишет "Беспроводные возможности IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n draft"

Опубліковано

Ні, він не сумісний з wifi N. Якщо розібратись в характеристиках, то це просто маркетинговий хід.

Опубліковано

Ні, він не сумісний з wifi N. Якщо розібратись в характеристиках, то це просто маркетинговий хід.

У меня именно такой был и настроил я их 3 десятка, ноут соединялся на скорости 150 миб/с и закачка была до 11мб/с. Или у тебя ноут не поддерживает 802.11n или Dir-300 без NRU.

Опубліковано

Не знаю як саме ви ці роутери налаштовували на швидкість 150 Мбіт. Ось лінк на офіційний форум компанії D-Link, де їхній співробітник чітко зазначив: "DIR-300/NRU...Это DIR-300 ревизии B1, говорить о том, что это N роутер не корректно, по причине того, что N порразумевает передачу данных в несколько потоков (aka MIMO), данный чип на это не способен. Устройство способно пнинимать подключения на N до 150 но это не чистый N." http://forum.dlink.ru/viewtopic.php?f=3&t=110047

У мене саме ревізія B так як нова прошивка встановлювалась під DIR-300/NRU з офіційного фтп D-Link:

7576451_bigthumb.jpg

Опубліковано

Не знаю як саме ви ці роутери налаштовували на швидкість 150 Мбіт. Ось лінк на офіційний форум компанії D-Link, де їхній співробітник чітко зазначив: "DIR-300/NRU...Это DIR-300 ревизии B1, говорить о том, что это N роутер не корректно, по причине того, что N порразумевает передачу данных в несколько потоков (aka MIMO), данный чип на это не способен. Устройство способно пнинимать подключения на N до 150 но это не чистый N." http://forum.dlink.ru/viewtopic.php?f=3&t=110047

У мене саме ревізія B так як нова прошивка встановлювалась під DIR-300/NRU з офіційного фтп D-Link:

7576451_bigthumb.jpg

Та прошивка что стоит у тебя не доделанная, я её ставил и WI-FI на ней работал на скорости 65 мбит/с, вот нормальная прошивка Ссылка с которой нет проблем, обрати внимание на версию аппаратного обеспечения на скрине №2. А по поводу неполноценного N, то 150 мбит/с хватает с лихвой так как сетка у киевстара 100 мбит/с и порты на роутере тоже 100 мбит. А вообще нормальный роутер если правильно настроенный.

post-3962-0-70101900-1306085828_thumb.jp

post-3962-0-26515900-1306085836_thumb.jp

Опубліковано

У мене wifi працює на 54 Мбіт, ніколи 65 там не бачив. Поставив прошивку, яку ви порекомендували і так само 54 Мбіт.

Опубліковано

У мене wifi працює на 54 Мбіт, ніколи 65 там не бачив. Поставив прошивку, яку ви порекомендували і так само 54 Мбіт.

А ноут совместим со стандартом 802.11n? Может проблема в нём?

Опубліковано

Ноутбук не так важливий. По LAN не було достатньої швидкості.

РОУТЕР НА МАНІБЕЦІ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...