Перейти до змісту

шо то таке?

BaBylja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

усім доброго!!!!!

от така в мене незручність, після запуску компа з"являється вікно marketResearch . Щось воно там шукає, встановлює, але в результаті нічого не знаходить про що пише не закривається. На роботу наче не впливає, але так не має бути dry.gif. підскажіть що зробити щоб воно поділось і не показувалось :)

Опубліковано

Можливо це прога така установилася, а можливо плагін до браузера (до речі, яка ОС і браузер, яким користуєшся?). Пуск - Настройка - Установка удаление програм там пошукай лишні проги і повидаляй, це для початку.

Опубліковано

став TuneUP і вирубай автозапуск тих поганих прог !

або msconfig і далі дивитись, що там запускається.

Опубліковано

windows xp sp3, в програмах дивився там нічого подібного немає.

скріншоти не вмію робити :angry:

Опубліковано

скріншоти не вмію робити :angry:

нажимаеш кнопочку PrtScr, далі заходиш в пеінт і нажимаєш Ctrl+V, зберігаєш, вуаля)

Опубліковано

уРРРРРРРя :D допомогло

Windows Installer Cleanup Utility скачав, поставив, видалив лишнє, перезапустив і все ок!

msconfig не помогло

TuneUP не пробував

а антивірус не стоїть, тому і сканувати немає чим ^_^

дуже дякую усім хто відгукнувся

можна закривати :ok2:

Опубліковано

ще вопрос: мій однорукий, одноногий, одноокий знайомий шось установлював собі і напевно установив щось не так, тому що тепер усе що можна відкрити відкривається через обрану прогу.

Для прикладу, якщо вибрати "Відкрити через блокнот" збережеця така дія для всього, і опера і ігри і блокнот буде відкриватись через блокнот, в результаті не відкривається нічого.

ОС Вінд 7 ліцензійний, антивіру Касперський ліцензійний.

що зробити з компопом?

Опубліковано

мій однорукий, одноногий, одноокий знайомий шось установлював собі і напевно установив щось не так

не варто так про знайомих. По темі: не пускай за комп. чужих людей

Опубліковано

Ага, є такі унікали яким нехрен робить то вони асоціації умудряються до ехе або lnk файлів змінить.

В інеті файли правки реєстру бачив, але ніодин з них не допоміг у вирішення, тому цю проблему я вирішував перевстановленням ОС.

До усього ліцензійного є серійки, тому ліцензії збережуться.

Опубліковано

він свій комп нагнув))

постараюсь більше так не говорити.

отже потрібно ОС міняти?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...