Перейти до змісту

Продам IPhone 3G 16Gb та Iphone 2g 4Gb.

DJ NeO

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам:

IPhone 3G 16Gb

Комплект: телефон, USB-кабель, зарядний пристрій.

Екран: 5

Задня кришка: 4 (є невеликі потертості від повсякденного використання, тріщин нема)

Функціональний стан: все працює відмінно за виключенням Wi-Fi. (Wi-Fi не працює)

Прошивка: 3.1.3

Модем: 05.12.01

Телефон розблокований, працює зі всіма операторами України. Джейл зроблено.

Ціна: 1550 грн.

578793a711e4t.jpg

1c021eb05aebt.jpg

7c20456dde9et.jpg

d50b92e40281t.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------

IPhone 2G 4Gb

Комплект: телефон, USB-кабель, зарядний пристрій.

Екран: 5-

Задня кришка: 4 (є потертості)

Функціональний стан: 5

Прошивка: 3.1.3

Телефон розблокований, працює зі всіма операторами України. Джейл зроблено.

Ціна: 1400 грн.

a9da569839b8t.jpg

5aaf015befc4t.jpg

8706f8ae4c8at.jpg

dbe97b6d6c25t.jpg

Опубліковано

Чекаю пояснень і аргументів! Шановний, Himentes, ви нічого і нікого непереплутали? Я вам не "пацан з рогаткою", щоб пропускати безпідставні, публічні образи!

Опубліковано

Уххх. Аж розпирає мене від таких людей.

Хронологія подій:

20.05.11

01.00 - Постукався в ICQ Himentes, цікавився телефоном. Обмінялися контактами. Домовились попередньо про зустріч.

12.00 - Зателефонував шановному... той, підтвердив бажання зустрітись о 12.30 у вказаному ним місці.

12.30 - На вказаному місці і у встановлений час кілька разів намагався дотелефонуватись до потенційного клієнта. Безрезультатно.

Справ багато, побіг далі.

12.45 - Знову зідзвонились, домовились зустрітись в обідню перерву у вказаному Himentes місці.

Зустрілись. Прозвучало кілька запитань, на які я дав відповіді. Пояснив, що wifi не працює і всі можливі способи його відновити я спробував.

Був чесним на всі 100%! Himentes покрутив носом, сказав, що підбирає телефон не для себе, а для товариша. Тому не знає, чи взагалі такий телефон підійде людині. Тоді я пояснив, що у мене є ще один покупець на черзі і що я в такому випадку покажу цей телефон іншій людині. Домовились, що у випадку, коли телефон не купить наступний клієнт, то я повідомлю про це Himentes. Потиснули один одному руку і розійшлись.

Що було зроблено не так? Де був "негатив" з моєї сторони? Якась інформація була прихована? Я комусь пообіцяв щось і не виконав обіцянку?

Просто, у великому шоці від того, що написав Himentes. Аж гидко стало......

За рік у мене було більше ста клієнтів по всій Україні. Жодного негативного відгуку. Завжди керуюсь принципами правдивості і прозорості, коли щось продаю або купую.. А тут таке...

Чекаю пояснень....

Опубліковано

:sq_ye:00

я з тобою незустрічався! шо ти говориш? я тільки в 3 ночі в суботу з поїзда зійшов! + до того, в яку ти мені аську стукав? я тбі написав в приват, щоб ти мені телефон написав. відповіді неотримав.

З ким ти зустрічався невідомо але той факт, що резервував, а ти продав іншому - залишається!

Опубліковано

цікаво просто, як можна стукати в аську, якщо в мене її попросту нема!

DJ NeO ану пиши номер аськи, в яку ти там стукав. і номер його мобільний. будемо виясняти хто хоче мирних дюлей!

Опубліковано

Ну ось і прояснюється ситуація. Відразу після того, як на борді з'явилось повідомлення про резерв телефону, до мене постукались в асю. Саме цю людину я і прийняв за Himentes. Доволі дурнувата ситуація вийшла, задяки певному збігу обставин. Мені особисто немає значення те, хто купить телефон. І я нічого навмисне не видумував і не мутив. До сьогодні, навіть, не підозрював про те, що мав зустріч з зовсім іншою людиною.

Така ситуація може трапитись з кожним, але перед тим, як писти негатив, можна було для початку особисто розібратись зі мною. Я впевнений, що розібралися б в цьому і все було б ок.

Нікого своїми словами і діями образити не хотів. Це просте непорозуміння.

PS: щоб ви, Himents, не сумнівались у правдивості моїх слів, при потребі можу відправити в ПЛ номер icq та номер телефону людини, з якою я мав зустріч.

Опубліковано

Мене смущає інше. Я написав в приват тобі наступні слова

Отправлено 20 травня 2011 - 20:00

привіт. я резервував iphone 3g 16gb.

дай номер телефону. перезвоню завтра. сьогодні робота, а ввечері їду за місто.

На що ти мені нічого невідповів! :angry2:

А те що,

Мені особисто немає значення те, хто купить телефон.
погана віра, так як неназавойовуєш людей прихильних тобі.
Опубліковано

Лист у приват видався мені теж дивним, але подумав, що може людина згубила мій номер і просить ще раз. Та і особливо не звертав уваги на лист, оскільки зателефонував і спілкувався по телефону. Ситуації і плани у людей можуть швидко змінюватись. А я в той момент був на 100% впевнений, що розмовляю саме з вами. Перепрошую за прикру ситуацію, що склалася, але це все ненавмисне.

"Мені особисто немає значення те, хто купить телефон." - а під цією фразою, нічого образливого не мав на увазі. Лише хотів сказати, що усі клієнти рівні і не розділяються за якимись ознаками. Тому і порядок черги ніхто не змінював, надаючи комусь перевагу. Це просто невдалий збіг обставин.

Опубліковано

DJ NeO непотрібно гратись в догадки. якщо ти вважаєш себе серьозною і нормальною людиною, потрібно перепитати(в icq нік був явно не himentes :angry: ) чи це справді той про кого ти думаєш.

Погоджуюсь, всяке може бути, але і погоджуюсь з тим, о ти несерьозний...

Опубліковано

Дякую за повчання і поради, але це зайве... певні висновки уже зроблені, ситуацію прояснено, перепрошено за прикре непорозуміння, телефони продані. Білше не маю часу та бажання дискутувати на цю тему і в цьому розділі! Зачиняєм тему!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...