Перейти до змісту

«Музичні діалоги 2011»


pronew12

Рекомендовані повідомлення

Музичні-діалоги.jpg

Міжнародний джазовий фестиваль «Музичні діалоги 2011» відбудеться 21—22 травня цього року. Вперше він пройде не лише в Луцьку, а й у Рівному.

Цьогорічні «діалоги» триватимуть 2 дні, протягом яких на сценах двох міст виступатимуть музиканти з України, Польщі та Білорусі: тріо відомого саксофоніста Пьотра Барона (Польща), білоруський MUZZART, відомий усім лучанам Luchesk Band (Луцьк), молоді колективи Джаз-квінтет Sauce Band (Київ), «Креатив» (Мукачево) та польський трубач і вокаліст Сергій Крючков.

Фестиваль дасть змогу молодим музикантам пограти на одній сцені з всесвітньо відомим польським саксофоністом Пьотром Бароном під час джем-сешну.

Концерти відбудуться:

21 травня в Луцькому замку. Початок о 17:00

22 травня в рівненському МПК «Текстильник». Початок о 18:30

Довідка та квитки за тел. 432973

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була на такому концерті у 2009 році. Залишилась задоволеною!

ідем ще цього року, і може зустінемось познайомимось усі ті хто з борди має бажання іти, нічого поганого в цьому не бачу, до тогош збори людей з борди в реальному житті тут відбуваються періодично, і це добре, хоч можна познайомитись і цікаво поспілкуватись !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

часом глибина твоїх рецензій вражає

Краткость - сестра таланта!

Хоча на концерті не обійшлось і без казусів. Ходила на концерт з братиком. Йому він не сподобався і десь після 30-40 хв прослуховування він...заснув :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...