Перейти до змісту

інтелектуальна молодь 6-ої бурси

pronew12

Рекомендовані повідомлення

Найжахливіше, коли про непотрібність навчання говорять вчителі.

А потім ми скаржимося не недосконалу систему освіти :(.

Хіба неокріпші уми будуть старатися вчитися, якщо "авторитети" говорять такі "мудрі" фрази ?

О, так... Як тільки я прийшов працювати в школу, мене просто вбили такі думки вчителів з досвідом.

Правда з ними важко не погодитись в тому, що зараз оцінки мало чого варті. Світ навколо змінився і вони не дають якоїсь перепустки в світле майбутнє, деякою мірою навіть навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь

P.S. Не місце красить людину, а людина місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

Жень, усвідомлюєш, навколо чого твоє мислення крутиться? Не для всіх гроші є стовпом цінностей. А птушні професії непрестижними роблять люди, які отак от вважають. Таких особистостей, як на відео можна знайти не тільки в ПТУ, навіть не тільки в університетах, навіть не тільки у Верховній Раді... Ну, ви зрозуміли, до чого я. :smile3:

Словом, освіта — не показник. Чи, може, наші шановні бордівці, котрі здобули вищу освіту та працюють на престижних посадах, не ведуть себе так само, не матюкаються, не принижують і не знущаються з тих, хто щойно тут зареєструвався і нічого не зрозумів, чи не зрозумів взагалі в силу своїх розумових здібностей? Там хтось писав про брєвно...

Напевне тільки бидло всерйоз вважає, що якщо воно в піджачку і на лєксусі, то воно вже не бидло.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от ще один! При чому тут "попустити"? От і твій стовп цінностей.) Не люблю, просто, коли хтось думає, що його дзвінниця найвища. Моя не гірша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевне тільки бидло всерйоз вважає, що якщо воно в піджачку і на лєксусі, то воно вже не бидло.)

якшо ще є зв’язки у ВР, то вже якось чхати хто там шо вважає.

З.І. Я таки бидло :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки такий висновок?)

Декому просто взагалі чхати, хто як вважає. Але то дуже сильні особистості, на разі таких не бачу, але вони є, точно є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декому просто взагалі чхати, хто як вважає. Але то дуже сильні особистості, на разі таких не бачу, але вони є, точно є.

звісно є. Але окрім сили, такі лічності просто часто мають ше багато банального самодурства. Хоча, вони все одно в більшості в виграші. І морально, і фінансово, як показує мій невеликий, але досвід

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так отож.

Be yourself is all that you can do...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

allmost agree :) але не зовсім. Якшо я тупий горний джигіт і приїхав в Маскве - то бі йослеф не зовсім хороший сценарій. Можуть рога поламати. Асіміляція, асіміляція :D короче, не завжди можна бути собою, даже якшо ти сама сильна лічнасць. Завжди є той, хто може поламати рога і засунути їх в.. ой вибачте :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, мдя.. мабуть ніхто таки не читав вдумливо того, що я писав.

Ну да ладно.

Вам аби насрати в топіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Муха тебе чекає велике майбутнє на просторах ю туба :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Муха тебе чекає велике майбутнє на просторах ю туба

Місцева "Люба - звєзда ютьюба"(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Жаль, что она в бурсе учится, если б в школе, то полюбому ко мне б с обхидным лыстком пришла, хотелось бы узнать, на кого она так обиделась :g05:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полюбому ко мне б с обхидным лыстком пришла

Всі дороги ведуть до Гетто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а гетто працівник місяця в лайбері?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі дороги ведуть до Гетто?

Читать ты можешь не любить, но обхидный лист подписать обязан (с) Гетто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така собі "гоподєвка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

69318797.jpg

Про сєкретаршу перебор, а так всє норм Гг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша пісня гарна нова - починаймо її знову!

Знали би та дЄвочко який срач підніме на форумі, вона би той "фак" в ніс журналісту запихнула. Шаровий піар, йопт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ВІДЕО де поділося..? Має хтось робочі ссилки...? Запостіть будь-ласка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ВІДЕО де поділося..? Має хтось робочі ссилки...? Запостіть будь-ласка...

уж не знаю, почему с борды убрали видео, ведь оно висит на одном из самых потужных :g05: волынских порталов

Моя ссылка

кстати, там в коментах зря гонят на ВТ, неоднократно работал с людьми из этого канала, нормальные ребята...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тридцять секунд чорнового відеозапису, викладеного кимось на сервіс YouTube,зробили з колишньої студентки ВПУ №6 Олени Мухи своєрідну "зірку" YouTube, адже відео стало напрочуд популярним в інетрнеті.

Відео, де дівчина надто емоційно реагує на котрусь зі своїх знайомих просто перед увімкненою камерою Волинського телебачення, у мережі з’явилося 13 травня. Цей фрагмент інтерв’ю за тиждень набрав більше 16 тисяч переглядів.

У соціальній мережі «Вконтакте» навіть створили групу «Фани Мухи Олени», до якої сьогодні вже вступили 19 людей.

Сама ж героїня навіть і не підозрювала, що поки вона виховує двохмісячну донечку та займається домашніми справами у рідному селі Цеперів Луцького району, в Інтернеті навколо її особи вирують такі пристрасті.

Село Цеперів – звичайне невеличке волинське село. Все населення розмістилося на чотирьох вулицях, тому знайти Олену виявилося нескладно.

Дівчина розповіла, що нічого не знає про цей відеоролик, але інтерв’ю пам’ятає...

«Це було дуже давно. Мені тоді було 17 років. Я навчалася на швачку-вишивальницю. А от до кого я в той момент говорила і що це була за подія я вже і не пригадаю», - розповіла при зустрічі Олена.

До речі, це вже не перший раз, коли прізвище Олени Мухи з’являється у ЗМІ. Хоча перший випадок пов'язаний з не надто приємною подією. Багато років тому на неї напав односельчанин, який наніс їй декілька ножових поранень. Тоді в одній із місцевих газет про це написали невеличку замітку, - пригадала Олена.

http://www.volynnews.com/messages/1239/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отото да! І в нас герої є. Хотя з інтерв"ю вони загнали звісно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...