Перейти до змісту

В погоне за счастьем (2007)

chip

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-1258-1175331650.jpg

Оригинальное название: Pursuit of happyness, the

Русское название: В погоне за счастьем

Качество: Неизвестно

Жанр: Драма/Комедия

Год выпуска: 2007

Режисёр: Габриэль Маччино

Актёры:

Уилл Смит, Тенди Ньютон, Джейден Смит, Энди Арнесс, Фил Остин и др.

Описание:

История, основанная на реальных событиях. Крис Гарднер (Уилл Смит) в одиночку воспитывает пятилетнего сына. Вместо поддержки судьба преподносит ему все новые и новые проблемы – после того, как их с сыном выселяют из квартиры, жизнь становится совсем безрадостна. Крис устраивается на начинающую позицию в престижную брокерскую фирму, но и там ему приходится работать на перспективу, без достойной денежной компенсации. И только талант и желание обеспечить сыну достойную жизнь позволяют герою вырваться из полосы неудач и выбиться в люди.

1396 MБайт

Вчора собі стянув з інета.

Якщо комусь цікаво пишіть залью на FTP

Опубліковано

Ну давай заливай...)))

С меня +1...))) :ok2:

Посмотрим.

Говорили интересный фильмец.

Стоящий внимания.

Пожуем увидим...

Опубліковано
Починаю заливати, думаю за ніч зальється.

Будь ласка, залий ще раз, як "фтп" включать, а то він сильно глючить і певно знову накрився. З мене +1. =)

Фільм чудовий, справді є що подивитись. =)

Опубліковано

Із-за технічних проблем з ФТП неможливо залити фільм.

Як тільки поремонтують одразу закину.

Опубліковано

У суботу на 1+1 в програмі "Кіно в деталях" розповідали про цей фільм. Виходячи зі сказаного там - фільм вартий для перегляду.

Опубліковано

Канеха стоящий фильм...

Не жалко будет потраченого времени и трафика на него...)))

Жалко очень что ФТП не канает...)))

Но ниче когда починят сразу заливай...)))

Или скидываемся на новый винт!!!! :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано
він там лежмить- PURSUIT_OF_HAPPYNESS,THE(RUS).avi

ото я і вибився)), зашов на фтп шукаю назву v pogone za schastem), і тупо втикаю на PURSUIT_OF_HAPPYNESS,THE(RUS) думаю шо за фільм може мені його скачати)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фільм просто суперовий, і гра акторів, і по змісту. Фільм, про який не забуваєш наступного дня, а кілька днів ще обдумуєш. Істина дуже проста - добитися чогось можна, потрібно тільки бажання і старання, а соплі типу: "життя не склалось, ось так все погано" - не проходять. Не можна сидіти і скиглити, або що ще гірше заливатися горілкою... А ще, для дружин - побільше віри у своїх чоловіків!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...