Перейти до змісту

Microsoft выкупит Nokia

Рекомендовані повідомлення

А захоплення інформаційних і компютерних технологій відкрило їм шлях диктувати умови існування і світового порядку в усьому світу !

Вони нічого не захоплювали, вони самі є розробниками цих технологій. Intel, Microsof, IBM та інші - це все американські компанії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь

Ага, тобто, якщо я зароблю грошей і куплю собі Епл Інк, то це буле захоплення американського капіталу породистими хохлами?

Тобі його ніхто не продасть ! Там Якшо прибуток компанії за рік перевищує зазначену норму, то корпорація безпосередньо переходить під типу держ контроль її купівлі І продажу , Це тобі не Укаїна де УКРтелеком Державний стратегічний обєкт комусь лєвому загнали !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі його ніхто не продасть ! Там Якшо прибуток компанії за рік перевищує зазначену норму, то корпорація безпосередньо переходить під типу держ контроль її купівлі І продажу , Це тобі не Укаїна де УКРтелеком Державний стратегічний обєкт комусь лєвому загнали !

Україна хоче повторити етапи розвитоку провідних країн: спочатку ми станем індустріальною країною, пізніше - постіндустріальною, а вже потім увійдем в інформаційний етап, який розвинуті країни вже проходять: вони продають компанії, які займаються промисловим виробництвом, відмовляються від компанію, що створють\добувають сировину, і вкладають ці кошти в компанії, які розробляють технології і реалізують їх з іноземної сировини, і заробляють значно більш, ніж сировинні придатки. От наприклад: в нас кричать, шо треба вкладати гроші у видобування вугілля і чорноморської нафти, причому своїми силами ми зробиити не можем: немає технологій, але тут західні сусіди нас виручають: ми вам технології, а ви нам 50% добутої нафти. справедливо! А ми то 4 по інтелектуальному потенціалу...

дотого ж інтелектуальна праця оцінюється в багато разів більше від фізичної.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сидять двоє ,.нових українців,, на унітазах у сусідніх кабінках.

Один другому

-А от це що ми зараз робимо, це фізична праця, чи розумова?

-Ну звичайно розумова, бо якби була фізична , ми б когось наняли....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia погодившись використовувати WM7 фактично зробила останній крок у яму з якої тепер навряд чи вибереться.

І з чого такі думки? думаєш WM7 - лайно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305912874' post='1052375108']

це підтверджується продажами :)

це підтверджується лише чорним піаром гугла. Хтось користувався WM7? якщо ні, то звідки він знає який він?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюсь віндою кожен день....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia погодившись використовувати WM7 фактично зробила останній крок у яму з якої тепер навряд чи вибереться.

І з чого такі думки? думаєш WM7 - лайно?

З того як продаються апарати на даній ОС і з блога/постів у твітері і т.д Ельдара Муртазіна, який не на словах з цим всім знайомий. Та що тут говорити, якщо навіть самі керівники компанії не використовують апарат на WM7 як основний, а тільки як додатковий і то через те, що змушені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як думаєте, можлива така угода?

З.І. Як усім відомо, не так давно Нокія підписала договір з Майкрософт про установку він7 на свої смарти...

З.З.І. Цікаво який вплив на ринок телефонів матиме дана операція (якщо вона відбудеться, звісно)?

І так само буде глючити НокІа як МАЗДАЙ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що Нокіа підписала договір , ще не означає, що вона зобовязана ставити вінд на всі свої моделі.

Єльдар Муртазін в мене і не тільки чітко асоцієється з словом Самсунг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єльдар Муртазін в мене і не тільки чітко асоцієється з словом Самсунг.

Асоціація через те, що він пише обзори і являється прихильником даної компанії чи в якому плані?

Раніше він був ярим прихильником Nokia, але вже досить довгий час флагмани Nokia ну м'яко кажучи не зовсім флагмани

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305916287' post='1052375135']

дуже логічне запитання :)

а тепер навпаки: хтось користувався іos? хтось користувався android? :D

бувало... але WM7 не користувався, грався тільки на допотопних версіях - розроховних в основному на використання стилоса, і інтерфейс минулого десятиріччя не дуже сподобались. Бачив відеоогляди WM7, то нічого собі система, краща за симбіан, може поступається чимось андроїду, але ж не відстає на покоління. Як розумію ті що пишуть негативні відгуки, самі не користувались ОС, а тільки почули щось від когось, а ті в свою чергу почули це щось від конкурентів "мєлких". Я не прихильник WM7, але мене дивують заяви, що ВінМ7 крах для Нокіа, до того ж операційна система розвивається разом із збільшеням потужності телефонів, а зважаючи на функціональність настільної версії, то можна очікувати, що на мобільній версії це все теж буде доступним в близькому майбутньому. +різниця інтерфейсів мобільних ос прямує до різниці інтерфесів браузерів :)

З того як продаються апарати на даній ОС і з блога/постів у твітері і т.д Ельдара Муртазіна, який не на словах з цим всім знайомий. Та що тут говорити, якщо навіть самі керівники компанії не використовують апарат на WM7 як основний, а тільки як додатковий і то через те, що змушені

Ну кількість продаж злежить від пропозиції. Гугл проплатив встановлення своїх ос на мобілних, тому андроїд на багатьох телефонах, а майкрософт зробила це тільки зараз і офіційно, мабуть не хоче повторити історії з Інтелом (1 млрд штрафу), скоро ВінМ7 появиться на багатьох телефонах і продажі підуть в гору.

Для топ-менеджерів є Верту, і взагалі зарплата топ-менеджера дозволяє не користуватись товарами призначеним для звичайного покупця, ну як же тоді вони поттратять своюзарплату? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка різниця хто кого купить, аби надалі ТОР-пові моделі радували якістю збірки.

Я не прихильник Нокл, Нокли реал дешеве гафно для народа, але закривати очі на якість виконання деяких моделей, якіх мало і коштують отнюдь не децд безглуздо :smile3: (наприклад Nokia N93i, Nokia N91).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка різниця хто кого купить, аби надалі ТОР-пові моделі радували якістю збірки.

Я не прихильник Нокл, Нокли реал дешеве гафно для народа, але закривати очі на якість виконання деяких моделей, якіх мало і коштують отнюдь не децд безглуздо :smile3: (наприклад Nokia N93i, Nokia N91).

ринок у нокій не топ моделі... а N93 i N91 моделі багаторчної давності. кольорові дисплеї не так давно появились. В свій час ці телефони зробили прорив, навіть якась група зняла кліп N93 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть якась група зняла кліп N93 :)

Тартак - Стільникове кохання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бувало... але WM7 не користувався, грався тільки на допотопних версіях

Що це за система така WM7?

Як розумію ті що пишуть негативні відгуки, самі не користувались ОС, а тільки почули щось від когось, а ті в свою чергу почули це щось від конкурентів "мєлких".

Пошуком користуватись вмієш? Зараз є багато оглядів WP7 від тих, які її бачили

Гугл проплатив встановлення своїх ос на мобілних, тому андроїд на багатьох телефонах

А тобі Microsoft проплатив, тому ти тут пишеш такі коментарі...

мабуть не хоче повторити історії з Інтелом (1 млрд штрафу)

Ця історія стосується тільки монополій. На цьому ринку Microsoft не займає монопольне становище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажіть мені хоч одного солідного керівника, або депутата, котрі ходять з самсунгом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажіть мені хоч одного солідного керівника, або депутата, котрі ходять з самсунгом?

Оце так аргументіще... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут ти правий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справжні аргументи наводить життя.Нокіа за минулий рік продала 25% від усх ТА, Самсунг 16%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

i доля самса все росте, а нокii падае, чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справжні аргументи наводить життя.Нокіа за минулий рік продала 25% від усх ТА, Самсунг 16%.

У Луцьку немає жодного Мазераті, воно й панятно - машина ж гавно і людей не проведеш. А от Ланос...

Життя, хулє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це за система така WM7?

Пошуком користуватись вмієш? Зараз є багато оглядів WP7 від тих, які її бачили

так вмію. огляди дивився, і, як на мене, це не така вже й погана система WM7, до того ж огляди нічого такого поганого не казали про с-му: телефон дзвонить, в інтернет заходить, медіафайли програє... жаль, в руках не тримав. А ти огляди читав?

А тобі Microsoft проплатив, тому ти тут пишеш такі коментарі...

якби ж то :D

якби мені платили, то я б вже блог завів і постійно там писав статті про того хто мну платить ;)

а так мене просто дивують думки, що WM7 - смерть для Нокіа. Мєлкософт і Нокіа то меГокорпорації, їхні аналітичні відділи бачть майбутнє :D , і якщо б це був би крах, вони про це знали б.

Ця історія стосується тільки монополій. На цьому ринку Microsoft не займає монопольне становище

Якби Інтел був монополією, то навряд би він платив, щоб НЕ ставили процесори АМД! АМД, як мені відомо, не належить інтелу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби мені платили, то я б вже блог завів і постійно там писав статті про того хто мну платить ;)

а так мене просто дивують думки, що WM7 - смерть для Нокіа. Мєлкософт і Нокіа то меГокорпорації, їхні аналітичні відділи бачть майбутнє :D , і якщо б це був би крах, вони про це знали б.

Вивчи спочатку хоча б як операційна система правильно називається "супераналітик" ти наш, а тоді тут будеш писати коментарі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вивчи спочатку хоча б як операційна система правильно називається "супераналітик" ти наш, а тоді тут будеш писати коментарі...

і як вона ПРАВИЛЬНО називається, а?

а ти хто такий, щоб вказувати, що мені робити?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...