Перейти до змісту

Microsoft выкупит Nokia

Рекомендовані повідомлення

Такого мнения придерживается аналитик Эльдар Муртазин.

Согласно его данным, уже на следующей неделе компании могут начать переговоры о слиянии.

Господин Муртазин сообщает, что речь, скорее всего, идет о возможной покупке корпорацией Microsoft мобильного подразделения финской компании. «Пока результаты этих переговоров не будут публичными, но сделка может быть закрыта до конца 2011 года, обе компании очень сильно торопятся», — отмечает аналитик.

Сумму сделки Муртазин не уточняет, а ресурс SoftSailor полагает, что за мобильный бизнес Nokia может быть заплачено до $30 млрд.

Як думаєте, можлива така угода?

З.І. Як усім відомо, не так давно Нокія підписала договір з Майкрософт про установку він7 на свої смарти...

З.З.І. Цікаво який вплив на ринок телефонів матиме дана операція (якщо вона відбудеться, звісно)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь

Такого мнения придерживается аналитик Эльдар Муртазин.

Согласно его данным, уже на следующей неделе компании могут начать переговоры о слиянии.

Господин Муртазин сообщает, что речь, скорее всего, идет о возможной покупке корпорацией Microsoft мобильного подразделения финской компании. «Пока результаты этих переговоров не будут публичными, но сделка может быть закрыта до конца 2011 года, обе компании очень сильно торопятся», — отмечает аналитик.

Сумму сделки Муртазин не уточняет, а ресурс SoftSailor полагает, что за мобильный бизнес Nokia может быть заплачено до $30 млрд.

Як думаєте, можлива така угода?

З.І. Як усім відомо, не так давно Нокія підписала договір з Майкрософт про установку він7 на свої смарти...

З.З.І. Цікаво який вплив на ринок телефонів матиме дана операція (якщо вона відбудеться, звісно)?

До власти корпораций осталось 3...2...1...

Это чем то начинает напоминать книги Гибсона и Стерлинга. Весь мир в руках корпораций...

Скоро и власть к ним перейдёт... Есть одно различие в книгах в жанре киберпанк всем заправляют японские корпорации типа Тошиба, Тойота, Митсубиси и т.п. а в реальности всех купит Майкрософт...

и гугл...

Dr_Evil-microsoft-525x272.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотят создать конкуренцию Яблоку на даном сегменте рынка)

И куда лекче купить всемирно известный брэнд, чем придумывать что то новое :)

Ждем mPhone :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соні з Еріком ззлились ще 6 років томк, коли про кризу ніхто й не думав.Такі закони економіки.

А наш ринок це зачепить мало, бо всі орієнтуються на американських та європейських споживачів в першу чергу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До власти корпораций осталось 3...2...1...

Правильно мислиш, глобалізація по Карлу Марксу - в кінці залишиться тільки один (ну два, три), які будуть контролювати все. І от тоді настане повна Ж... Як світ вийде з цього становища - не знаю.

імхо, такими тємпами скоро компанію нокія буде знати тільки старше покоління, як сьогодні пам'ятають мобільні телефони бош чи панасонік

А тим не менш, нокія 6233 (правда німецької збірки) прожила вже 5 років інтенсивного використання - падала безліч разів, в тому числі на вулиці, абсолютно ніяких проблем, ну просто ніяких, навіть акумулятор до сих пір до тижня при не частих дзвінках тримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно мислиш, глобалізація по Карлу Марксу - в кінці залишиться тільки один (ну два, три), які будуть контролювати все. І от тоді настане повна Ж... Як світ вийде з цього становища - не знаю.

а-а-а-А-А-ААААААА!!!

Нас паработят!! А далі усім відомий ...енд!

Korting, як ще тобі тягар "осознанія" дає існувати диву-дивуюсь. Відать ставиш глобальну ціль спасті чєловєчіство!

По темі. Apple виставив далеко попереду прапорці лідера (я не в кількістному форматі, а в якісному), а позаду таким собі "цунамі" несеться Китай, що для нас, як кінцевих споживачів, є безумовно плюсом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305645887' post='1052372445']

імхо, такими тємпами скоро компанію нокія буде знати тільки старше покоління, як сьогодні пам'ятають мобільні телефони бош чи панасонік :)

шарахання зі сторони в сторону ще нікого ні до чого хорошого не призвело:

нокіа то збирається розвивати симбіан, то анонсує співпрацю з інтел по маемо, то уже з майкрософтом по віндовз - чим далі, тим це менш цікаво.

мікрософт, зі свого боку, старається конкурувати зі всіма на всіх ринках - успішно поховані zune i kin найкращі підтвердження провальності такої стратегії:

Все народжується , розвивається та вмирає, не знаю жодної компанії, яка була б успішною сотнями років.

Хіба Ротшільди.Ну і ще різні там ієзуїти, але вони теж міняли сфери вкладення коштів.

А в Нокії один лейбл зараз коштує мільярди, і ці фінські гарячі хлопці явно не пропадуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

херню він коштує, скайп дорожче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокеа з WP на нашому ринку? Епік фейл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я і раніше не був прихильником телефонів нокіа: показник "ціна" там явно набагато випереджає якість

а після того, як їх викупить мікрософт в мене вже точно відпаде навіть саме найменше бажання їх купувати...

п.с.: LG рулить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Microsoft выкупит Nokia ???

Фактично Nokia вже являється підрозділом Microsoft. Нинішній керівник Nokia - це топ-менеджер з Microsoft

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навозні мухі летать на гафнецо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фактично Nokia вже являється підрозділом Microsoft. Нинішній керівник Nokia - це топ-менеджер з Microsoft

Ага, а Дісней - підрозділ Епла.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не совсем так, но Стив Джобс владеет пиксаром, и контрольным пакетом Диснея... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В США все більше і більше завойомують риинок гуглофони (вже близько 30+% ринку, хто ним користується розуміє чому), Негрософт як завжди хоче попасти на розвиваючийся ринок за чужий рахунок от і скупляють все що не так лежить. Правда з жадібністю негрософта Гугл вони не перплюнуть. Ну Гугл вони точно не куплять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотят создать конкуренцию Яблоку на даном сегменте рынка)

И куда лекче купить всемирно известный брэнд, чем придумывать что то новое :)

Ждем mPhone :smile3:

Майкрософт нічого свого ніколи "не придумувала", а завжди скуповувала готові рішення і лише розвивала їх. Вони вміють робити бізнес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даній "новині" вже кілька місяців :)

Nokia погодившись використовувати WM7 фактично зробила останній крок у яму з якої тепер навряд чи вибереться. Давно було відомо, що після підписання договору в nokia звільнять велику кількість працівників, а тоді Microsoft купить "рештки" компанії.

Флагмани nokia відстають на кілька кроків від інших флагманів на ринку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я і раніше не був прихильником телефонів нокіа: показник "ціна" там явно набагато випереджає якість

а після того, як їх викупить мікрософт в мене вже точно відпаде навіть саме найменше бажання їх купувати...

Як говорять у Росії, ,,даже бомжі не носят еЛЖі,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як говорять у Росії, ,,даже бомжі не носят еЛЖі,,

і дуже навіть зря...

знайшов тут одну "сліпу точку" так там якраз зв'язок найкраще тримають LG та Sony Ericsson, а от на нокіах взагалі пропадає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усі ці приколи з купівлею великих компаній це добре продумана політика захоплення капіталу шляхом поглинання малих компаній , сильні світу сього забажали не заморачиватися а купити все зразу, а потім уже ділити інтереси впливу, так званий зговор типу монополія легальна ! купили скайп, сегейт купив самсунг і нітачі підрозділи виробництво вінтів, і як недивно левова частка акцій цих компаній належить американцям , і політика америки щодо впливу в державу іноземного капіталу збільшилась у двічі, при цьому вона заявляє що зовнішні борги америки можуть привести її до банкрутства, і це правда, але є однин факт , Федеральний резерв США починаючи від закінчення політики Рузвельта уже належав приватним особам, і основні функції влади є у їхніх руках, а уряд америки певними причинами наприклад фінансування операцій по знешкодженню терористів і терорестичних угруповувань намагаються здобути відкрите фінансування уряду федеральним резервом, адже у правовій базі США сказано : Що усе що загрожує нац безпеці і нормальному функціонуванню суспільства вимагає безпоредньо виділення коштів з фр без будь яких закріплень і обовязків за урядом США ! Ось і так з цими могутніми компаніями які мають більщий статок ніж деякі європейські держави загалом ! Саме поглинання компаній інформаційної і компютерної сфери нестримно росте у всьому світі і поглинають їх американці з метою світового економічного і фінансового панування і це досить злагоджена і безвідмовна політика яка працює уже майже 80 років ! А усе непотрібне і безнадійне як наприклад марка хаммер американці просто вирішили чим по скоріше її втулити аби потім пізно не було, А захоплення інформаційних і компютерних технологій відкрило їм шлях диктувати умови існування і світового порядку в усьому світу !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, тобто, якщо я зароблю грошей і куплю собі Епл Інк, то це буле захоплення американського капіталу породистими хохлами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12, повеселив. Гигикав голосно і довго :_07:

Пиши ісЧо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Korting, як ще тобі тягар "осознанія" дає існувати диву-дивуюсь. Відать ставиш глобальну ціль спасті чєловєчіство!

тонкій юмар? а можна ж просто жити, поки дають, а "потім - хоч потоп". Думаю, Кортінг не образиться шо я трохи попрацював його communications-манагером

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тонкій юмар? а можна ж просто жити, поки дають, а "потім - хоч потоп"...

Так я не спорю...

Але у парніши реальне переживання за буття цивілізації, в розрізі глобалізму:

... І от тоді настане повна Ж... Як світ вийде з цього становища - не знаю.

Задається, бідолаха, питаннями в форматі "сєбя нє жалко ліш би спасті чєловєчіство" :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дві великі різниці. Microsoft веде справи напряму пов’язані з телефонним бізнесом. І , крім того, вони обіцяли Nokia інвестиції в розмірі кількох мільярдів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...