Перейти до змісту

Радянська історія

madkot

Рекомендовані повідомлення

А цікаво чи НД пішов би за русь матушку?

А що стосується таких, як ти і mammoth

Не мішай їх в одну купу... Це 2 абсолютно різних типи

переселенець з рязанщини і гопнєк з сємками

наче результат один і той самий а причини кардинально різні

і без першого не буде другого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

так я повторюю своє запитання

чи пішов би НД за русь матушку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я повторюю своє запитання

чи пішов би НД за русь матушку?

лампочкою настольною в очі йому, швидше зізнається!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], от шо починається, коли через глибоку нестачу ментальних засобів по суті заперечити нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], от шо починається, коли через глибоку нестачу ментальних засобів по суті заперечити нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище там було посилання на вікіпедію. Можеш там свої знання поповнити. Північ першою напала на Південь, а тільки вже тоді США втрутились

вот я и вижу что ты слишком внимательно изучил результаты французской войны в индокитае и делаешь такие скоропостижные выводы. Кто там сорвал выполнение Женевских соглашений по объединению страны не напомнишь? А виноваты да, комми и Во Нгуен Зиап в частности.
І де ж там зараз мусульмани. Всього існує одна не визнана держава Косово. Всі інші ніби християни
Кем это до сих про не признано Косово? Кем не признано на того плюют с высокой горки. А что стало со страной Югославия? Да срать все хотели на Югославию, подумаешь, не первые и не последние...
Це все давно всім відомо, що причину втручання вони вигадали в 2003р., але США і Британія мали право повалити місцевого диктатора, який винен у багатьох війнах в регіоні
ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы что тебе известно про термин "взаимоисключающие параграфы"? Во всех войнах арабского мира во 2 пол. 20 ст. чувствуется незримая рука противостояния США СССР, только одни - светоч, другие были империей зла. Кто несет добро, - известно всем
Причому тут ООН?
Это тебя спросить надо при чем тут оно, ты же рассказывал про усмиренцев которые могут убивать согласно мандата этой организации.
Слов’яни свій шлях вже вибрали. Польща, Чехія та інші уже в НАТО і Євросоюзі.
Именно так, колбаса бывает нескольких сортови не Адольф это придумал, а гораздо раньше. Вот только мы там не будем никогда, хотя хотим что бы нам тоже строили дороги, гладили по головке и давали на ночь конфетку. И пока страна не поймет, что нам просто показывают морковку и не удавит на корню сладкие мечты про халяву, будет разброд, шатания и шарахания.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нд, ну давай по нормальному. Скажи ти щось отримуєш чи за ідею працюєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нд, ну давай по нормальному. Скажи ти щось отримуєш чи за ідею працюєш?

та не переживай, довбосамзнаєшкого подражнити- це у нього не робота, це хоббі. і часу мало займає, і весело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна ще тут опитування провести, хто за що: за західну демократію, чи "рускій мір" з його концтаборами, голодоморами, етнічними чистками і русифікацією.

ыыыыы, тоесть в демократии ничего этого не было? Ни концлагерей, ни голодов, ни этничных чисток, ни англофикации ни онемечивания(и т.п.)? Шура, пилите гирю! (с)

Я бы еще поверил бы с западный социализм, но уж никак не в демократию...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Именно так, колбаса бывает нескольких сортови не Адольф это придумал, а гораздо раньше. Вот только мы там не будем никогда, хотя хотим что бы нам тоже строили дороги, гладили по головке и давали на ночь конфетку. И пока страна не поймет, что нам просто показывают морковку и не удавит на корню сладкие мечты про халяву, будет разброд, шатания и шарахания.

То що, на твою думку, в нас один шлях - до Митного Союзу та більшої інтеграції в СНД? А ЄС нам ні до чого? Навіть не треба робити спроб вступити до нього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що, на твою думку, в нас один шлях - до Митного Союзу та більшої інтеграції в СНД? А ЄС нам ні до чого? Навіть не треба робити спроб вступити до нього?

я этого не говорил, я хочу донести мысль что нас в ЕС абсолютно не ждут и даже не рассматиривают как партнеров, хотя и показывают нам сладкое. а что то менять в стране давно пора, еще 20 лет назад надо было начинать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не отримую і не працюю

до сих пір не вкладується в голові як можно бути добровільним холуйом і гавкати на свій народ, це нонсенс для мене і я напевно ніколи цього не зрозумію

а про світ комусь іншому розповідай, особливо після того як ви з толіком скидуєте таку забльовану пропаганду про тупих галичан яку навіть на даунбасі вже не хавають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре. Поставлю питання по іншому: на твою думку, для України союз з РФ є більш позитивним/вигідним, ніж з ЄС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], не переконливо. Ну не вірю я в твою ширість. От в хелобоя може і повірю, а в тебе не повірю ніяк.

Ти з тієї ж когорти що і лучія, герман, бузинка, чалєнкі, колєснічєнкі і т.п

А на рахунок матеріалу. Можу погодитись з тим що в українського народа норма стала виключенням. А виключення нормою. Причин багато. Основна це напевно кількасот років життя під всіма. Ти і працюєш в цьому руслі, і вся політика і пропаганда направлена на це, вброси про галичан - намагання довести людям, що норма - це виключення.

Ну невже ти всерйоз віриш, шо я тебе не бачу наскрізь. Тільки не розумію для кого ця твоя писанина, тому що хто її зрозуміє то її не читає, а масі і так пофігу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре. Поставлю питання по іншому: на твою думку, для України союз з РФ є більш позитивним/вигідним, ніж з ЄС?

союз в государстве и крепкая дружба с головой властьимущих.

по моему убеждению нас не возьмут ни там ни там. как пример - союзное государство Белоруси с Россией, исполнять никто не спешит, потому что все хотят быть только у руля. ЕС пока не разгребет свои проблемы, а в обозримом будущем этого не случится, на нас смотрело и смотрит как на отбросы.

а вот когда в государстве в народе внезапно проснется единство, только тогда, пред подписания любого договора возьмутся за калькулятор, но не для кармана а для государства же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

союз в государстве и крепкая дружба с головой властьимущих. по моему убеждению нас не возьмут ни там ни там. как пример - союзное государство Белоруси с Россией, исполнять никто не спешит, потому что все хотят быть только у руля. ЕС пока не разгребет свои проблемы, а в обозримом будущем этого не случится, на нас смотрело и смотрит как на отбросы. а вот когда в государстве в народе внезапно проснется единство, только тогда, пред подписания любого договора возьмутся за калькулятор, но не для кармана а для государства же.

Тобто, ти підтримуєш колишню політику Кучми та реанімовану цю політику ВФЯ - багатовекторності.

Тільки виходить так, що одним задом на двох стільцях не всидиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сегодня, 15:48' post='1052373150']

а невже досі не зрозуміло, що інакше ніяк? сміт, що таке "багатовекторність". от уяви собі - ти ходиш на роботу. це єс. і дома цвяхи забиваєш та на городі пораєшся - це таможений союз. тепер уяви собі "одновекторність" :D - пішов на роботу, через рік забіг в гості на чай? чи виліз на город і через рік на чай забіг на роботу?

Не зовсім вдалий приклад.

правда, невже не зрозуміло, що росіяни споживають наші продукти, від яких європа мислимими і немислимими шляхами відгороджується? що коли росіяни по одному молоку закрили кордони то були мільярдні збитки? що європу цікавить ринок збуту в україні, а не ринок виробництва? що вона досі не могла нас проковтнути, бо ми надто великі?

Росіяни з нашим ринком вчиняють дуже просто - вони його скуповують. Як приклад, банківський сектор, авіабудування.

Ми і Росію цікавимо як і ринок збуту, і як територія, де є дешева робоча сила та потужності, які можна не зовсім дорого придбати.

що ми повинні прагнути конкурентоспрожності, а не шукати, кому зад підставити?

Не зад підставляти, а політики, керуючись національними інтересами, мають захищати ті ж самі інтереси України. Але таких мало, якщо і зовсім нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, ти підтримуєш колишню політику Кучми та реанімовану цю політику ВФЯ - багатовекторності.

Тільки виходить так, що одним задом на двох стільцях не всидиш.

я поддерживаю политику государственной самодостаточности, и мне абсолютно все равно кто эту политику реализует, ибо фамилия не играет никакой роли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я поддерживаю политику государственной самодостаточности, и мне абсолютно все равно кто эту политику реализует, ибо фамилия не играет никакой роли.

Німці після Веймарської республіки теж так думали, коли підтримали одну особу з Австрії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадаю, що китайці навіть і в такому випадку захищають себе і не пов'язують політичні питання з економічними, як у нас.

Давай говорити про Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німці після Веймарської республіки теж так думали, коли підтримали одну особу з Австрії.

ты не прав, немцы думали реванше и именно реваншизм и особый накал национализма сыиграл фанфары национал-социализму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ты не прав, немцы думали реванше и именно реваншизм и особый накал национализма сыиграл фанфары национал-социализму.

Погоджуюсь, але не до кінця. У Гітлера, з точки зору німців, самодостатності було ого-го. Чим він і підкорив німців, та і не тільки цим, в принципі. А німці, звичайно, ще прагнули і реваншизму.

' date='Сегодня, 16:32' post='1052373194']

і на сьогоднішній день дилема дуже проста - або із росіянами - або ніякого авіапрому. що незрозуміло?

Тільки зиску для України великого не буде від цього. Наприклад, роблять дослідження і тут же їх засекречують, бо все це йде на благо російської армії. Крім того, де є гарантія, що росіяни не вчинять так само, як, за твоїм прикладом - європейці чи американці? Немає такої гарантії. Або переманити до себе спеців і той КБ Антонов їм нафіг не треба буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Медведєв Януковичу: "Не можна сидіти на двох стільцях"

Керівництво України має визначитися, з якими країнами розвивати найтісніші та стратегічні відносини.

Президент Росії заявив сьогодні, 18 травня, що Україна повинна вибирати між євроінтеграцією і створенням зони вільної торгівлі з Росією, Білоруссю і Казахстаном в рамках Митного союзу.

"Мене не бентежить євроінтеграція України, - заявив глава російської держави під час прес-коференції в Москві. - Ви самостійна держава. Хочете - йдіть до ЄС, якщо вас там чекають".

http://gazeta.ua/articles/politics/383076

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Промінвестбанк я знаю. А знаєш хто, як і в угоду кому його "опустив"? Погугли. Досить цікаво. Крім того, Матвієнко відмітав усі пропозиції щодо купівлі його банку. І тоді...почалося.

На сьогодні росіянами банківський сектор України скуплений на 25%. Ліха бєда начала?

А нічого, що росіяни навіть не приховують того, що через куплені в Україні банки вони збираються прибрати до своїх рук великі промислові підприємства? Політика разом з економікою - розчинити в своїй економіці чужу економіку, і потім...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після того як ви з толіком скидуєте таку забльовану пропаганду про тупих галичан яку навіть на даунбасі вже не хавають

от тут не треба: я сам це скинув:)

два- автор- галичанин жив, живе, учився, працював, працює

критика поглядів- це вброс??це, до речі, критика і твоїх поглядів.

Кортінг, ти митець- в одному реченні ти зміг обгадити і галичан, тому що у матеріалі і думки не було такої, і Донбас:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...