invited Опубліковано 14 Травня, 2011 в 20:16 #1 Опубліковано 14 Травня, 2011 в 20:16 Можно в Луцке сделать с телефоном, который попал в черный список (не ворованный, а нелегально завезен в Украину) его "отбелку" зачисление в БД IMEI ? Слышал что в Киеве люди как-то умодрились ето делать? Принимаются только дельные советы.
Deemon Опубліковано 14 Травня, 2011 в 20:23 #3 Опубліковано 14 Травня, 2011 в 20:23 А сенс? Тим більше, якщо він не крадений. В мене лежить трубка, яка 1,5 року в чорному, і працює не гірше білої
Dieselsmart Опубліковано 14 Травня, 2011 в 20:49 #4 Опубліковано 14 Травня, 2011 в 20:49 отож, а який сенс це робити, ви десь бачили цi чорнi списки чи знаете коли вон почнуть дiяти? Якщо некрадений про всi решта списки i iншу лабуду можна забути. Якщо нема куди подiти грошi звертайся в укрчастотнагляд в луцьку.
FunTom Опубліковано 14 Травня, 2011 в 21:04 #5 Опубліковано 14 Травня, 2011 в 21:04 також користувався більше року телефоном в чорному спискуті всі списки ніякої ролі не грають, нема сенсу переводити - тільки гроші хіба на вітер викинути
invited Опубліковано 14 Травня, 2011 в 21:36 Автор #6 Опубліковано 14 Травня, 2011 в 21:36 Чергове повiдомлення проте що з 1 червня оператори будуть припиняти доступ до мобiльного звязку абонентам у котрих телефони в чорному списку.
Banzai Опубліковано 14 Травня, 2011 в 22:02 #7 Опубліковано 14 Травня, 2011 в 22:02 отож, а який сенс це робити, ви десь бачили цi чорнi списки чи знаете коли вон почнуть дiяти? Якщо некрадений про всi решта списки i iншу лабуду можна забути. Якщо нема куди подiти грошi звертайся в укрчастотнагляд в луцьку.не звизди контра! частотнагляд денег не берет я бы с таких умников брал бы ...
St@S_ Опубліковано 15 Травня, 2011 в 05:17 #8 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 05:17 Чергове повiдомлення проте що з 1 червня оператори будуть припиняти доступ до мобiльного звязку абонентам у котрих телефони в чорному списку.і ви в черговий раз в це вірите..?..
carlzeiss Опубліковано 15 Травня, 2011 в 06:10 #9 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 06:10 zorro, якщо були б хоч якісь документи про ввіз телефону, то в Укрчастотнагляді це робиться безплатно. А так - не 120 грн (як дехто пропонує) а 99 - це раз;і як варіант можна купити чисту митну декларацію CN22 і решту все зробити самому.
igariok Опубліковано 15 Травня, 2011 в 06:11 #10 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 06:11 якби даний закон вступив в силу, зараз пів України ходили без телефонів.
invited Опубліковано 15 Травня, 2011 в 12:44 Автор #11 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 12:44 Дякую усiм за пораду.
Banzai Опубліковано 15 Травня, 2011 в 13:49 #12 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 13:49 Чергове повiдомлення проте що з 1 червня оператори будуть припиняти доступ до мобiльного звязку абонентам у котрих телефони в чорному списку. і ви в черговий раз в це вірите..?.. читают левую прессу и всему верят .. сначала верят что уже всё отменили .. потом что завтра все мобилы отключат .. потом что частотнагляд всего за 99.99 грн зарегает их левую мобилу .. в газете же написано! провереные данные!
laser Опубліковано 15 Травня, 2011 в 20:35 #13 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 20:35 от я тут повводив свої меї на пару своїх нових БУ телефонів, взятих з рук результат: Результати перевірки коду IMEI мобільного телефону:Код ІМЕІ 35296600******* знаходиться в БД це як розуміти? дякую кеп, шо сказав, шо він є в БД. з іншим старим телефоном аналогічно, хоча колись був у білому чи сірому списку. ще один завезений в україну по ходу не так давно як існує БД... Код ІМЕІ 3557510******** відсутній в БД, внесений в Сірий список це взагалі без коментарів
carlzeiss Опубліковано 15 Травня, 2011 в 20:44 #14 Опубліковано 15 Травня, 2011 в 20:44 ще один завезений в україну по ходу не так давно як існує БД...ЦитатаКод ІМЕІ 3557510******** відсутній в БД, внесений в Сірий списокце взагалі без коментарів ще трошки (до двох місяців) і він буде чорний.Національні оператори мобільного зв'язку просто так не віддадуть 30 а то й більше % своїх абонентів. Ніхто нікого відключати не буде.
laser Опубліковано 16 Травня, 2011 в 07:23 #15 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 07:23 залишилось їм придумати як легально офіційно "відбілити", звичайно за гроші, наші телефони. щоб ми були щасливими власниками "правильних" телефонів, оператори мали своїх абонентів, а потрібні люди наварили на цьому ще пару лишніх лімонів
Banzai Опубліковано 16 Травня, 2011 в 07:41 #16 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 07:41 залишилось їм придумати як легально офіційно "відбілити", звичайно за гроші, наші телефони. щоб ми були щасливими власниками "правильних" телефонів, оператори мали своїх абонентів, а потрібні люди наварили на цьому ще пару лишніх лімонів неоднократно оф. лица официально заявляли что ни каких "отбеливаний" кроме предусмотреных решениями НКРЗ не будет . читайте официальные источники а не домыслы журналюг http://www.ucrf.gov.ua/uk/press/news/1305104817/ http://www.ucrf.gov.ua/uk/imei_base/1249393335/ Станом на 28.04.2011 база даних містить майже 103 млн. кодів ІМЕІ, серед яких понад 95,5 млн – у «білому» списку, 632 тисячі – у «сірому» та близько 6,6 млн – у «чорному». такшо даже 10% не набирается ..
laser Опубліковано 16 Травня, 2011 в 08:55 #17 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 08:55 читайте официальные источники а не домыслы журналюг сьогодні кажуть одне, а завтра інше. згадайте передвиборчу програму президента і побачите як слова підтверджуються ділом такшо даже 10% не набирается .. судячи з результату, який видав сайт, мій ІМЕІ не знаходиться в БД, хоча він в якомусь сірому списку. тобто можна зробити висновок що є певна кількість "завислих" мобільних пристоїв, які ніде не обліковуються. більше того, на сьогодні потік сірих телефонів аж ніяк не зменшився: тонни кітайського барахла (читав, що лише одна модель на сьогодні сертифікована), різного роду айпади, айфони, гуглофони, блекбері досі не сертифіковані, планшети, 3G, 4G і купа іншого GSM/UMTS/CDMA обладнання у вигляді охоронних систем, модемів тощо. + не забувайте що абонентів мобільного зв'язку певно в рази 2 більше ніж пристроїв. абонент рахується якшо його рахунок активний, тобто навіть коли людина раз в 3 місяці тикає 1 з наприклад 3-ох сім-карт в телефон аби позвонити кудись. якщо це все відключать то у нас сертифіковані телефони стануть по ціні виробів з золота, а інші як дитячі іграшки. а мобільні оператори стануть банкрутами. а от показуха не завадить, в якомусь задрипанську вимкнути 5 телефонів і показати це по телевізору, аби 5 мільйонів людей перелякалось.
Banzai Опубліковано 16 Травня, 2011 в 09:36 #18 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 09:36 во-первых причём тут президент и его балабольство? лазер тебе сколько лет? читать умеешь? всю абсолютно информацию можно найти на сайте .. два года уже всё разжовано и сто раз повторено для усвоения ... но пофигу как видно .. что еще раз пояснить? - есть три списка 1 белый (пищет что имейй в БД) 2 серый ( значит что легальность мобильного терминала не подтверждена и он занесен в Серую базу до выяснения. если пользователь не совсем имбецыл то есть три месяца для законного обоснования происхождения мобилы) 3 черный (краденые и контрабандные мобилы - бывшые "серые" .. в очереди на отключение ) какихто "зависших" не существует, всё учтено Станом на 28.04.2011 база даних містить майже 103 млн. кодів ІМЕІ, серед яких понад 95,5 млн – у «білому» списку, 632 тисячі – у «сірому» та близько 6,6 млн – у «чорному». что из етой фразы не понятно? итак есть 103 миллиона мобил из них белых - 95 и левых 7,2 миллиона ... 7 миллионов ето менее 7% от общего числа . більше того, на сьогодні потік сірих телефонів аж ніяк не зменшився: тонни кітайського барахла (читав, що лише одна модель на сьогодні сертифікована), різного роду айпади, айфони, гуглофони, блекбері досі не сертифіковані, планшети, 3G, 4G і купа іншого GSM/UMTS/CDMA обладнання у вигляді охоронних систем, модемів тощо. ето ты так думаешь + не забувайте що абонентів мобільного зв'язку певно в рази 2 більше ніж пристроїв. абонент рахується якшо його рахунок активний, тобто навіть коли людина раз в 3 місяці тикає 1 з наприклад 3-ох сім-карт в телефон аби позвонити кудись. мобилку от симкарты можешь отличить? причём тут симкарты вообще? якщо це все відключать то у нас сертифіковані телефони стануть по ціні виробів з золота, а інші як дитячі іграшки. а мобільні оператори стануть банкрутами. а от показуха не завадить, в якомусь задрипанську вимкнути 5 телефонів і показати це по телевізору, аби 5 мільйонів людей перелякалось. да прямо уж все разорятся если 7 % китайских мобил выкинут в мусорку а купят 7% законным путем и заплатят налоги с продажи в бюджет страны .. с которого платят зп врачам учителям . заметь державное хозрасчетное предприятие укрчастотнагляд с етого не имеет ни копейки .. чтобы ты не фантазировал как они купаются на багамах на твои кровью и потом заработанные чего я распинаюсь ? хз.. школоту логикой не поборешь...
carlzeiss Опубліковано 16 Травня, 2011 в 09:45 #19 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 09:45 Banzai, особисто проти вас ніц не маю. Але почали за здравіє - а кончили за . Думаю, вистачить роздувати тему, ні? Хоче ТС заплатити гроші незрозуміло за що, муляє йому чорний чи сірий телефон - інформацією він вже володіє. Ніби так
SOAD Опубліковано 16 Травня, 2011 в 10:04 #20 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 10:04 Я копыю закордонки вислав з вызами) й телефон через 2 тижні побілі) посуті заплатив я 3 грн за лист й все) як на мене то хай буде) за 3 грн с тобою неубуде а апарат буде білий)
Banzai Опубліковано 16 Травня, 2011 в 10:22 #21 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 10:22 Banzai, особисто проти вас ніц не маю. Але почали за здравіє - а кончили за . Думаю, вистачить роздувати тему, ні? Хоче ТС заплатити гроші незрозуміло за що, муляє йому чорний чи сірий телефон - інформацією він вже володіє. Ніби так пусть платит кому хочет конечно .. зачем только глупости писать .. таких тем уже наверное десяток тут было , причем заблуждения разных каментаторов органично сплетались и самодополняли картину мира друг друга, самоубеждались в своей правоте апеллируя откровениями "мне кум на базаре, мобилами торгует, сказал всё отменят.." каюсь - нервничаю когда такоэ вижу...
DarkMonk Опубліковано 16 Травня, 2011 в 10:40 #22 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 10:40 А кому уже отключили? Хочу взглянуть на него! to SOAD: Лучше на 3 гривни мороженку сьесть. ЗЫ. Есть ещё один список ФИОЛЕТОВЫЙ. Он для тех кому пох в каком списке его телефон.
laser Опубліковано 16 Травня, 2011 в 11:43 #23 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 11:43 добре добре Banzai, ти правий і буде як ти кажеш я ж школота я просто не знав що говорю з предаставником укрчастотнагляду.
Banzai Опубліковано 16 Травня, 2011 в 11:56 #24 Опубліковано 16 Травня, 2011 в 11:56 уровень твоей аргументации говорит сам за себя.. так уж случилось что я знаю гораздо больше тебя по етой теме - не нужно писать слухи и домыслы когда есть более достоверная информация не моя проблема что кому-то приятнее их фантазии чем реальность
laser Опубліковано 3 Лютого, 2012 в 08:19 #25 Опубліковано 3 Лютого, 2012 в 08:19 UPD по теміhttp://www.proit.com.ua/digest/mobile/2012/01/25/100429.html
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.