Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Можно в Луцке сделать с телефоном, который попал в черный список (не ворованный, а нелегально завезен в Украину) его "отбелку" зачисление в БД IMEI ? Слышал что в Киеве люди как-то умодрились ето делать? Принимаются только дельные советы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сенс?

Тим більше, якщо він не крадений.

В мене лежить трубка, яка 1,5 року в чорному, і працює не гірше білої :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отож, а який сенс це робити, ви десь бачили цi чорнi списки чи знаете коли вон почнуть дiяти? Якщо некрадений про всi решта списки i iншу лабуду можна забути. Якщо нема куди подiти грошi звертайся в укрчастотнагляд в луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також користувався більше року телефоном в чорному списку

ті всі списки ніякої ролі не грають, нема сенсу переводити - тільки гроші хіба на вітер викинути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чергове повiдомлення проте що з 1 червня оператори будуть припиняти доступ до мобiльного звязку абонентам у котрих телефони в чорному списку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отож, а який сенс це робити, ви десь бачили цi чорнi списки чи знаете коли вон почнуть дiяти? Якщо некрадений про всi решта списки i iншу лабуду можна забути. Якщо нема куди подiти грошi звертайся в укрчастотнагляд в луцьку.

не звизди контра! частотнагляд денег не берет

я бы с таких умников брал бы ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чергове повiдомлення проте що з 1 червня оператори будуть припиняти доступ до мобiльного звязку абонентам у котрих телефони в чорному списку.

і ви в черговий раз в це вірите..?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zorro, якщо були б хоч якісь документи про ввіз телефону, то в Укрчастотнагляді це робиться безплатно. А так - не 120 грн (як дехто пропонує) а 99 - це раз;

і як варіант можна купити чисту митну декларацію CN22 і решту все зробити самому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби даний закон вступив в силу, зараз пів України ходили без телефонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усiм за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ви в черговий раз в це вірите..?..

читают левую прессу и всему верят .. сначала верят что уже всё отменили .. потом что завтра все мобилы отключат .. потом что частотнагляд всего за 99.99 грн зарегает их левую мобилу ..

в газете же написано! провереные данные!

dont.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от я тут повводив свої меї на пару своїх нових БУ телефонів, взятих з рук

результат:

Результати перевірки коду IMEI мобільного телефону:

Код ІМЕІ 35296600******* знаходиться в БД

це як розуміти? дякую кеп, шо сказав, шо він є в БД.

з іншим старим телефоном аналогічно, хоча колись був у білому чи сірому списку.

ще один завезений в україну по ходу не так давно як існує БД...

Код ІМЕІ 3557510******** відсутній в БД, внесений в Сірий список

це взагалі :smile-zachot: без коментарів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще один завезений в україну по ходу не так давно як існує БД...

Цитата

Код ІМЕІ 3557510******** відсутній в БД, внесений в Сірий список

це взагалі без коментарів

ще трошки (до двох місяців) і він буде чорний.

Національні оператори мобільного зв'язку просто так не віддадуть 30 а то й більше % своїх абонентів. Ніхто нікого відключати не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишилось їм придумати як легально офіційно "відбілити", звичайно за гроші, наші телефони.

щоб ми були щасливими власниками "правильних" телефонів, оператори мали своїх абонентів, а потрібні люди наварили на цьому ще пару лишніх лімонів :0120:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишилось їм придумати як легально офіційно "відбілити", звичайно за гроші, наші телефони.

щоб ми були щасливими власниками "правильних" телефонів, оператори мали своїх абонентів, а потрібні люди наварили на цьому ще пару лишніх лімонів :0120:

неоднократно оф. лица официально заявляли что ни каких "отбеливаний" кроме предусмотреных решениями НКРЗ не будет .

читайте официальные источники а не домыслы журналюг http://www.ucrf.gov.ua/uk/press/news/1305104817/ http://www.ucrf.gov.ua/uk/imei_base/1249393335/

Станом на 28.04.2011 база даних містить майже 103 млн. кодів ІМЕІ, серед яких понад 95,5 млн – у «білому» списку, 632 тисячі – у «сірому» та близько 6,6 млн – у «чорному».

такшо даже 10% не набирается ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читайте официальные источники а не домыслы журналюг

сьогодні кажуть одне, а завтра інше. згадайте передвиборчу програму президента і побачите як слова підтверджуються ділом :lol:

такшо даже 10% не набирается ..

судячи з результату, який видав сайт, мій ІМЕІ не знаходиться в БД, хоча він в якомусь сірому списку.

тобто можна зробити висновок що є певна кількість "завислих" мобільних пристоїв, які ніде не обліковуються.

більше того, на сьогодні потік сірих телефонів аж ніяк не зменшився: тонни кітайського барахла (читав, що лише одна модель на сьогодні сертифікована), різного роду айпади, айфони, гуглофони, блекбері досі не сертифіковані, планшети, 3G, 4G і купа іншого GSM/UMTS/CDMA обладнання у вигляді охоронних систем, модемів тощо.

+ не забувайте що абонентів мобільного зв'язку певно в рази 2 більше ніж пристроїв. абонент рахується якшо його рахунок активний, тобто навіть коли людина раз в 3 місяці тикає 1 з наприклад 3-ох сім-карт в телефон аби позвонити кудись.

якщо це все відключать то у нас сертифіковані телефони стануть по ціні виробів з золота, а інші як дитячі іграшки. а мобільні оператори стануть банкрутами. а от показуха не завадить, в якомусь задрипанську вимкнути 5 телефонів і показати це по телевізору, аби 5 мільйонів людей перелякалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

во-первых причём тут президент и его балабольство?

лазер тебе сколько лет? читать умеешь? всю абсолютно информацию можно найти на сайте .. два года уже всё разжовано и сто раз повторено для усвоения ...

но пофигу как видно .. что еще раз пояснить? - есть три списка

1 белый (пищет что имейй в БД)

2 серый ( значит что легальность мобильного терминала не подтверждена и он занесен в Серую базу до выяснения. если пользователь не совсем имбецыл то есть три месяца для законного обоснования происхождения мобилы)

3 черный (краденые и контрабандные мобилы - бывшые "серые" .. в очереди на отключение )

какихто "зависших" не существует, всё учтено

Станом на 28.04.2011 база даних містить майже 103 млн. кодів ІМЕІ, серед яких понад 95,5 млн – у «білому» списку, 632 тисячі – у «сірому» та близько 6,6 млн – у «чорному».
что из етой фразы не понятно? итак есть 103 миллиона мобил из них белых - 95 и левых 7,2 миллиона ... 7 миллионов ето менее 7% от общего числа .

більше того, на сьогодні потік сірих телефонів аж ніяк не зменшився: тонни кітайського барахла (читав, що лише одна модель на сьогодні сертифікована), різного роду айпади, айфони, гуглофони, блекбері досі не сертифіковані, планшети, 3G, 4G і купа іншого GSM/UMTS/CDMA обладнання у вигляді охоронних систем, модемів тощо.

ето ты так думаешь

+ не забувайте що абонентів мобільного зв'язку певно в рази 2 більше ніж пристроїв. абонент рахується якшо його рахунок активний, тобто навіть коли людина раз в 3 місяці тикає 1 з наприклад 3-ох сім-карт в телефон аби позвонити кудись.

мобилку от симкарты можешь отличить? причём тут симкарты вообще?

якщо це все відключать то у нас сертифіковані телефони стануть по ціні виробів з золота, а інші як дитячі іграшки. а мобільні оператори стануть банкрутами. а от показуха не завадить, в якомусь задрипанську вимкнути 5 телефонів і показати це по телевізору, аби 5 мільйонів людей перелякалось.

да прямо уж все разорятся если 7 % китайских мобил выкинут в мусорку а купят 7% законным путем и заплатят налоги с продажи в бюджет страны .. с которого платят зп врачам учителям . заметь державное хозрасчетное предприятие укрчастотнагляд с етого не имеет ни копейки .. чтобы ты не фантазировал как они купаются на багамах на твои кровью и потом заработанные dry.gif

чего я распинаюсь ? хз.. школоту логикой не поборешь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Banzai, особисто проти вас ніц не маю. Але почали за здравіє - а кончили за 43.gif. Думаю, вистачить роздувати тему, ні? Хоче ТС заплатити гроші незрозуміло за що, муляє йому чорний чи сірий телефон - інформацією він вже володіє. Ніби так :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я копыю закордонки вислав з вызами) й телефон через 2 тижні побілі) посуті заплатив я 3 грн за лист й все) як на мене то хай буде) за 3 грн с тобою неубуде а апарат буде білий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Banzai, особисто проти вас ніц не маю. Але почали за здравіє - а кончили за 43.gif. Думаю, вистачить роздувати тему, ні? Хоче ТС заплатити гроші незрозуміло за що, муляє йому чорний чи сірий телефон - інформацією він вже володіє. Ніби так :rolleyes:

пусть платит кому хочет конечно .. зачем только глупости писать .. таких тем уже наверное десяток тут было , причем заблуждения разных каментаторов органично сплетались и самодополняли картину мира друг друга, самоубеждались в своей правоте апеллируя откровениями "мне кум на базаре, мобилами торгует, сказал всё отменят.."

каюсь - нервничаю когда такоэ вижу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кому уже отключили? Хочу взглянуть на него! :D

to SOAD: Лучше на 3 гривни мороженку сьесть.

ЗЫ. Есть ещё один список ФИОЛЕТОВЫЙ. Он для тех кому пох в каком списке его телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре добре Banzai, ти правий і буде як ти кажеш

я ж школота :)

я просто не знав що говорю з предаставником укрчастотнагляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уровень твоей аргументации говорит сам за себя..

так уж случилось что я знаю гораздо больше тебя по етой теме

- не нужно писать слухи и домыслы когда есть более достоверная информация

не моя проблема что кому-то приятнее их фантазии чем реальность

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...