Перейти до змісту

Epson c45

Рекомендовані повідомлення

Куплю чи прийму в дар прінтер Epson c45 можна і не робочий, але з цілою кареткою. Розгляну пропозиції інших прінтерів серії епсон і не тільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вже нівкого немає принтерів??? Каретка - мається на увазі фізично робоча (без тріщин і т. д.) самі дюзи можуть бути забиті. Бо в моїй каретці відламався один з тримачів і вона вже ремонту не підлягає. Може якісь інші принтери залежались без діла? Жду пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є HPdeskjet 845c робочий, без картриджів. Почищений і складений.Виведений з експлуатації років 3 назад.Оригінальні картриджі заправились разів 7 і на тому баста - купив лазерник. ссылка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інфу, але напевно ні. Дпі не підходить (раніше було в мене 2880 х 720 dpi), та і картриджі дорогі до нього. Якщо передумаю обовязково звернусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото ж бо і біда, що картриджи вартують як принтер новий сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І то правда. А в мене халепа з моїм епсоном, хотів купити програматор картриджів і чорнила (бо він не заправляється), через рік купив і на слідуючий день зламалась каретка =( А я вже в те діло гривень з двісті вгрохав і тепер що робити не знаю :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терміново потрібно визначитись чи купувати нового, чи може є в когось купити Epson c45. Дуже жду пропозицій. Надіюсь що є у когось то куплю =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принтер купив. Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...