Zevs_Isver Опубліковано 29 Березня, 2007 в 19:41 #1 Опубліковано 29 Березня, 2007 в 19:41 в фоне сушаю "Я так думаю" по 1+1 и слышу:"... фо время войны фашысты, когда нужно было пройти минное поле ТАНКАМИ гнали пред ними мирных людей и шли по трупам..."он, наверное неслышал что мины есть противотанковые и противопихотные...и противотаноквая мина не взрывается от пихотинца...в остальном он тоже гонит?
kudrom Опубліковано 30 Березня, 2007 в 10:30 #2 Опубліковано 30 Березня, 2007 в 10:30 Знаєш, є така інформація, як шум. Те, що говорить більшість депутатів з партії Ригіонів варто сприймати як інформаційний шум. Не бери близько до серця
ko5teg Опубліковано 30 Березня, 2007 в 12:18 #3 Опубліковано 30 Березня, 2007 в 12:18 єдиний кого я міх слухати з Регіоналів, і на мою думку самий "грамотний"(в плані не казав нічого лишнього) це покійний Євген Кушнарьов!!! З.І. я вчора як глянув Я ТАК ДУМАЮ це шок ... я навіть до цьго не постив в політичному форумі Знаєш, є така інформація, як шум. Те, що говорить більшість депутатів з партії Ригіонів варто сприймати як інформаційний шум. Не бери близько до серця а не регіонали... в нас взагалі політики настільки розбещені в плані пліток і шуму... це ж взагалі АБСУРД просто їх вже слухати неможливо ... ці пусті обіцянки ... незрозумілі звинувачення..плітки.. і все таке інше ... ЦЕ НОРМАЛЬНО ? ні в одній іншій державі такого нема (я не маю на увазі відставших країн, і нехочу цим когось образити) а ви не помітили скільки вбивст знову .... ви думаєте це збіг обставин ? цей тиждень .. я став прибічником СЕПАРАТИЗМУ !!!!
lumax Опубліковано 23 Травня, 2007 в 07:19 #4 Опубліковано 23 Травня, 2007 в 07:19 В цивилизованных странах политикам часто приходится отвечать за неосторожно сказанные слова. Поскольку у нас этого не наблюдается - они распускают языки..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.