Перейти до змісту

Продам супутниковий ресивер TIGER T600 HD 2USB

Рекомендовані повідомлення

Продам супутниковий ресивер TIGER T600 HD CA 2USB LAN.

Це не тільки HD-ресивер, але ще й мультимедійний центр. Детальний опис всіх функцій тут.

Ресивер б/в, але ним дуже мало використувалися. Захисні наклейки на ресивері присутні, пульт у торбинці. То ж виглядає як новий. Повний комплект, включаючи кабель HDMI.

На гарантії до кінця жовтня 2011р (купувався через інтернет). Безкоштовна "шара" на 16 пакетів також буде працювати до кінця жовтня.

Ціна ресивера - 1150 грн. З реальним покупцем ціну можна обсудити.

Пишіть сюди або дзвоніть (телефон у підписі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам супутниковий ресивер TIGER T600 HD CA 2USB LAN.

Це не тільки HD-ресивер, але ще й мультимедійний центр. Детальний опис всіх функцій тут.

Ресивер б/в, але ним дуже мало використувалися. Захисні наклейки на ресивері присутні, пульт у торбинці. То ж виглядає як новий. Повний комплект, включаючи кабель HDMI.

На гарантії до кінця жовтня 2011р (купувався через інтернет). Безкоштовна "шара" на 16 пакетів також буде працювати до кінця жовтня.

Ціна ресивера - 1150 грн. З реальним покупцем ціну можна обсудити.

Пишіть сюди або дзвоніть (телефон у підписі)

Тюнер цікавий. Але у мене бюджет 700 грн, зацікавить - пиши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ресивер не мій, товариш попросив продати. Він більше часу проводить на роботі, а його жінці достатньо серіалів по "Інтеру" і "1+1". Крім цього ресивера, у них є ще "Глобік", якого вони і так не змогли продати. Тому Тигра доручили продати мені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна ресивера - 1100 грн. Невже нікому не потрібен супутниковий HD-ресивер, мультимедійний центр з переглядом відео з ютуба та інтернет радіостанцій по доступній ціні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...