Перейти до змісту

Ремонт навушників sennheiser

jasm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає де можна поремонтувати навушники sennheiser сх 300 ІІ ??? основна проблема полягає в тому що потрібно замінити провід ( чи штекер?!) скорріше всього провід, але вінбілого кольору і хотілось би щоб він таким би і залишався тобто потрібно використати оригінальні деталі, якщо хтось володіє інформацією де можна їх відремонтувати, або хоча б взнати якусь інформацію з даного приводу прошу відповісти, дуже дякую за всі відповіді. ;)

Опубліковано

оригінальні деталі

вартують немало.

Дорога вам на старий базар до Лукіча або в Ратекс, там за 6 рублів купуються мощя - металевий вічний розбірний штекер tn_800x600_catalog_1010_1291321718_51702.jpg___0.jpg

і своїми ручками все припаюєцця. Якості звуку навушників додасть гордість за себе :smile-zachot: . А біла ізолента довершить творіння.

Опубліковано

Я бы тоже не против купить оригинальный шнурок к sennheiser HD 200 (на одном конце джек 3,5, на другом джек 2,5). Ищу в Луцке уже 2 года. Проблема состоит в том, что гнездо в наушниках утоплено и такой вариант как во втором посте просто не влезает, а оригинальный штекер на 2,5 был тонкий. Есть мысль подрезать пластик на ушах, но как-то внешний вид неохота портить, хотя наверное придёться. Может у кого валяеться дома ненужный?

з.ы. сорри, что в чужую тему

Опубліковано

Дуже дякую "Volck"у за надану допомогу буду рекомендувати друзям та вас у вирішенні проблем з електронікою.

Опубліковано

Знаю, что оригинальные запчасти к Сенхам можно заказывать через сервисный центр в Днепропетровске или Киеве

Опубліковано

Щоб не створювати нову тему, може хтось припаяти до Apple навушників інші "капельки", то біш до Епл провода самі навушники ну або до навушників епл провід. Сенс - на проводі пульт керування плеєром.

Знаю що так роблять, читав на хабрі. Думаю нічого складного нема, просто в мене рукі з Ж

Інтерес поки що більше теоретичний, тому що "капельок", кращих за Apple я не знаю

Хіба що потяне на вакуумні навушникі якісь

Опубліковано
тому що "капельок", кращих за Apple я не знаю

Дело вкуса. Мне, напротив, кажется, что наушники Apple - это самый слабый их продукт.

Сам пользую вот такие

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Щоб не створювати нову тему, може хтось припаяти до Apple навушників інші "капельки", то біш до Епл провода самі навушники ну або до навушників епл провід. Сенс - на проводі пульт керування плеєром.

Знаю що так роблять, читав на хабрі. Думаю нічого складного нема, просто в мене рукі з Ж

Інтерес поки що більше теоретичний, тому що "капельок", кращих за Apple я не знаю

Хіба що потяне на вакуумні навушникі якісь

Маю вуха http://www.meelec.com/MEElectronics_M6P_Stylish_Earphones_p/earphone-m6p-mee.htm з пультом, вакуумні.

Хочу 200 гривень. Вибачаюсь за оффтоп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...