Перейти до змісту

Хто є хто ЛУЦЬК, без політики

Korting

Скільки років ви проживаєте у Луцьку?  

67 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Без політики

Ділимость анонімно історією свого життя в Луцьку.

Хто хоче може і не анонімно

1ще питання - все просто

2ге питання - ще простіше

3те питання - під містом мається на увазі населений пункт більше 25 000 населення. Мається на увазі місце народження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3те питання - під містом мається на увазі населений пункт більше 25 000 населення. Мається на увазі місце народження.

Мої батьки з міста (НЕ ЛУЦЬК).

Я з міста (НЕ ЛУЦЬК) - живу в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої батьки з міста (НЕ ЛУЦЬК) - ДЕ???

Якщо так розділяти то варіантів було б безліч. Я значно все спростив, якщо ваші батьки з міст, можливо хтось з ваших дідів бабусь (або всі) не з міста, якщо ж ні то голосуйте за останній варіант. В інакшому випадку буде декілька десятків варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені також не вистачає цього варіанту відповіді!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

голосуйте за останній варіант

Мої баби/діди всі з села. Батьки і я з міста. Народилась в забитому селі. Живу в Луцьку більше 15ти років. :P

Голосувати аби-як не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді голосуєм

Де ви народились? - не в Луцьку

ваш варіант - Мої діди/бабці з села (всі), живу в Луцьку

Тому що практично не буває так, щоб батьки були з міста, а людина жила в селі*. Це напевне виключення. В нас людина якщо пійшла з села то вона не повертається туди.

* - тут я звичайно маю на увазі справжнє село, а не формальне, як наприклад котеджі в Гараджі чи Епіцентр знаходяться формально в селі а насправді це місто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваш варіант - Мої діди/бабці з села (всі), живу в Луцьку

Я ж цим варіантом не сперечалась.

Я писала про батьків.

Або добавляти цих багато варіантів.

Або дідів бабів залишити в спокої і доопрацювати варіанти батьків.

Або робити з толком, або НІЯК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задача. В якій "ітерації" ви вишли з села. Ось це задача яка ставиться перед голосуванням. Ми живемо в Луцьку. І не варто цього боятись лякатись. Що до 1939 року в м. Луцьку українців напевне майже не було, не рахуючи що саме місто було дуже малим за населенням. Так що висновок - ті в кого бабці і дідусі всі з міст, навряд чи вони з ЗУ, а приїхали з інших міст радянського союзу, ну це вони самі, якщо захочуть, скажуть. Просто зрозумійте робити десятки запитань не потрібно, треба мати задачу і виконувати її, і це голосування її виконує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усі (майже усі) міста "виросли" з поселень (сіл) (на берегах річок, на пагорбах поблизу замків, селищ поблизу шахт і т.д.).

Тому ми усі з села!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенс цього всього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто задля цікавості (принаймні мене завжди це питання цікавило). Навіщо ж у всьому сенс шукати? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому ми усі з села!!!

Ага. І недавно з дерев позлазили :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому ми усі з села!!!

Ага. І недавно з дерев позлазили :D

Так, більшість має хоч далеке, але сільське коріння.

Є ще правда варіант циган. якщо Вам більше подобається!

Ті взагалі, діти вітру і вільного степу!

Якщо ж Вас цікавить варіант створити легенду супер-шляхетного походження, можна звернутися до Бужинської :friday: . У неї є зв"язки з відповідними конторами, які намалюють усі необхідні папірці :D .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Я народився і виріс в селі. поступив в університет. закінчив. одружився. живу в Луцьку вже рочків з 13... то шось для когось міняє???

Чи, гарацкіє - єта крута, а фсє остальниє - жлабьйо? Панаєхалі панімаєш...

Тьху, Мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще ми нащадки племені Нібіру і планети Х. Куда вже далі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему варто би було назвати - хто є хто в очах "карєнних лучан". Хоча сенсу від того не побільшало би )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця хто звідкіля??? Не важливо, дворянського походження, з шляхти чи з ремісників.

ГОЛОВНЕ БУТИ ЩАСЛИВИМ!!! КОЛИ ЛЮДИНА ЩАСЛИВА, ВОНА ВИПРОМІНЮЄ ПОЗИТИВ!!! ДО ТАКОЇ ЛЮДИНИ ТЯГНУТЬСЯ!!!

ТОМУ КРАЩЕ СТВОРИТИ ТЕМУ, В ЯКІЙ ЗАПРОПОНУВАТИ КОЖНОМУ НАЗВАТИ СВІЙ РЕЦЕПТ ЩАСТЯ.

Відразу пропоную визнати найкращим найкоротший рецепт.

Спробую першим винести в номінанти свій рецепт.... КОХАТИ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305148778' post='1052368417']

ГОЛОВНЕ БУТИ ЩАСЛИВИМ!!! КОЛИ ЛЮДИНА ЩАСЛИВА, ВОНА ВИПРОМІНЮЄ ПОЗИТИВ!!! ДО ТАКОЇ ЛЮДИНИ ТЯГНУТЬСЯ!!!

а чьо, кеди купили?

покурив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто є хто ЛУЦЬК, без політики

..без національності, без віросповідання, без музичних\кулінарних смаків бла бла бла

і взагалі, автор отримає статистику тільки з борди ^_^

як то колись сказали,

на вопрос пользуетесь ли вы интернетом 100% опрошенных ответили "да" (опрос проводился в интернете).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...