Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

привіт, почав 3 дні назад грати в танки, хоча багато в чому треба ще розібратися, но гра досить цікава. Граю переважно на БТ-7, Т-46 та A13 Mk. II Cr. Tank Mk. IV останній мені найбільше до вподоби

Кидай це діло доки не пізно :0131:

4 роки граю в травіан (зараз на ЧМ - буде останній сервер для мене - набридло) треба переключатися на щось нове!

Опубліковано

йду по гілці БТ7 - зараз А20 воюю до Т34,

яку розвивати з важких танків порадите?

і ПТ-САУ?

після А-20 буде Т-34, Т34 - тільки за "голду".

Раджу качати США до Т110 Е5

По ПТ всі гілки по своєму хороші.

Опубліковано

Тобі неочевидна різниця між Т-34 та Т34?

Це 2 різні танки.

Я б не назвав її очевидною, такою вона є тільки для вузького кола людей. :_04:

Опубліковано

для новачка дам пораду качати для початку ссср (до ис7, ст звісно і пт якщо любиш хороші пушки і посередню броню)

Амери тт також варті уваги, ст як на мене не дуже, пт точно не скажу бо сам тільки 7 рівень прокачую.

Французи хіба що лт, остальне як для початківця буде "мір болі"

Брити також цікаві лише до уровня 6, далі не айс

Німці тт обовязкові для прокачки, пт з гарною бронею і посередніми пушками, якщо ти в захваті від ст з габаритами тт то качай і ст

Ну арта: тут є 2 види, важкі мєгомашини з большою альфою і ніякою маневриністю німці і совети або меньш дамажні юркі французи. Тут також на вкус і смак

Опубліковано

Німці тт обовязкові для прокачки

а чого це вони обов'язкові - кому вони потрібні потім....?

От америкос ТТ - обов'язково.

Опубліковано

для новачка дам пораду качати для початку ссср (до ис7, ст звісно і пт якщо любиш хороші пушки і посередню броню)

Амери тт також варті уваги, ст як на мене не дуже, пт точно не скажу бо сам тільки 7 рівень прокачую.

Німці тт обовязкові для прокачки, пт з гарною бронею і посередніми пушками, якщо ти в захваті від ст з габаритами тт то качай і ст

Ну арта: тут є 2 види, важкі мєгомашини з большою альфою і ніякою маневриністю німці і совети або меньш дамажні юркі французи. Тут також на вкус і смак

в америкосів Патон - це дуже сильний ст, франци - ст - 13-90 та батчат - звєрі, пт - з 6 (здається) вже дуже серйозні вороги

бритів не знаю, ссср - не варто розганятись до ис7, хватить і до ис3 щоб зрозуміти, але це все ІМХО

Опубліковано

А амери? Манюпусіки (5-6 лвл), маневрові (всі), з хорошою альфою на 7-8 лвл. Конкурують хіба з французькою артою в плані розмірів/помітності, а через широкі кути горизонтального зведення (менша потреба рухати корпусом) їхня помітність стає ще меншою якщо в радіусі цієї помітності є вороги. Знову ж таки оскільки виконують постріл рідше за франців - перевага в помітності трас і перевага якщо під час пострілу можуть засвітити.

пт з гарною бронею і посередніми пушками

чим-чим посереднім? А нічого що вони найбільш влучні?

В плані економіки:

Набої в Совєтів ПТ, ТТ та Арт-сау найдорожчі в порівнянні з аналогами інших країн - а оскільки гармати не такі влучні, то промахи цими дорогими набоями будуть частіше.

Опубліковано

Важко, тільки мені, щось розібрати? :0157::0151:

Опубліковано

кожному відповідати довго та і суперечок не уникнути)

Хто читав суть а не зміст - той зрозумів

В мене тут друга штука намалювалась, опишу в кратце: бій на Ель-халуфі, я на т29 в топі, гра йде майже рівно остаюсь я і штуг проти ис і гриля. Викидає мене, ну поки я перезайшов то і штуга вже не стало, у іса десь 200 хп (ваншот) і гриль мабуть фуловий, покрутив башнею і знову зависло (інет пропав як виявилось) через хвилин 40 захожу і опа перемога! Реплей є але подивитись я його не можу(іде загрузка але в сам бій не заходить да і займає 240 кб)

Вот мені цікаво: ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ? Або де ще можна подивитись реплей (вже думав стукати до гриля в л.с. щоб скинув)

Опубліковано

кожному відповідати довго та і суперечок не уникнути)

Хто читав суть а не зміст - той зрозумів

Вибачаюсь за оффтоп, але ти якийсь навчальний заклад відвідував?

Якщо тобі "взападло" нормально відповідати (спілкуватись) з "кожним" (за цим словом багато Особистостей - кожен Адекватна людина, принаймі в цій темі) то не засмічуй тему своєю зверхністю та безграмотністю.

Опубліковано

Вот мені цікаво: ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ? Або де ще можна подивитись реплей (вже думав стукати до гриля в л.с. щоб скинув)

Був захват, вони тебе не знайшли і не встигли базу захватити, таке часто буває коли граєш на арті, залишаєшся сам, часу на захват немає і ти один виживаєш, головне не палитися.

Опубліковано

В мене зараз КВ-3 прокачаний повністю. Але кожен другий бій в мінусі (3000-5000 срібла). Один снаряд більще 1000 срібла вартує.... Як це виправити... Чи то нормальна картина і без преміума і не рипатися грати на цьому танку... ?

Опубліковано

В мене зараз КВ-3 прокачаний повністю. Але кожен другий бій в мінусі (3000-5000 срібла). Один снаряд більще 1000 срібла вартує.... Як це виправити... Чи то нормальна картина і без преміума і не рипатися грати на цьому танку... ?

Це норм, на Т29 так само буває, треба фармити чимось іншим, хоча і на Т29 непогано буває фармлю, але при проіграші і при непопаданнях не айс...

Опубліковано

Це норм, на Т29 так само буває, треба фармити чимось іншим, хоча і на Т29 непогано буває фармлю, але при проіграші і при непопаданнях не айс...

Місяць назад (можливо 2-3 тижні) була акція - три дні з преміумом на халяву. Тоді було все ок. Ніхто не вкурсі - щось подібне не передбачається знову ? А то так смислу на КВ-3 грати і немає... :(

Опубліковано

це ви батєнька ще не грали на артах 8 рівня і тт10 - погано провів бій - мінус 30-40 тис )))

Опубліковано

ой глибоко вибачаюсь що образив вельми шановного пана "Лєрова" за те що не прагну розводити срач. Є претензії - прошу в особисту пошту, постараюсь відповісти на зауваження. Не сподобалось написання повідомлення? Будь-ласка проходимо мимо і не читаємо ібо написано воно з долею стьобу (сам текст)

Якщо в когось виникли питання на кшталт: "А чого ти думаєш що в них такі пушки? Вони ж в них не такі!" Повторюю, це суто МОЇ спостереження, вони можуть різнитися з вашими (не всі ж ми думаємо однаково) Я прочитаю ваші зауваження і спробую зрозуміти вашу точку зору на даний аспект) Я нікого особисто не образив і попрошу не переходити на особистості!

Це був бій на Ель-халуфі, там немає штурму. Тому якби вони захоплювали базу і збили була би нічия. Питання залишається відкритим...

П.с. В мене середня спеціальна освіта, може тому я такий

зверхній і безграмотний

Хто ще вважає що я засмічую тему прошу відписатись...

Опубліковано

Жорстко в мінус йти не повинен навіть без прему , хоча на 7 рівні пора звикати до дорогих снарядів та дорогого ремонту :_02:

Треба старатися влучати і пробивати по максимуму . КВ-3 вже кидає до 9 рівнів , тому варто полистати картинки з зонами пробиття машин 7-9 рівнів .

Також можна увімкнути "світлофор " у прицілі ( показує шанс пробити броню в цьому місці при наведенні прицілу )

Опубліковано

VadimM, аргументую:

буду порівнювати ссср з німцями.

су100 - альфа 390 JagdPz4 - альфа 220

су152 - альфа 390 Jagdpanter - альфа 320

ису152 - альфа 750 Ferdinand - альфа 490

далі пропустимо...

я підтвердив моє твердження?

пт якщо любиш хороші пушки і посередню броню пт з гарною бронею і посередніми пушками

на рахунок броні: треба приклади чи самі зрозумієте) Я враховував не топів 10лвл а ті які до них ідуть

На рахунок точності: я згідний що німці набагато точніші але і совєти буває вибивають 9 з 10

Опубліковано

Жорстко в мінус йти не повинен навіть без прему , хоча на 7 рівні пора звикати до дорогих снарядів та дорогого ремонту :_02:

Треба старатися влучати і пробивати по максимуму . КВ-3 вже кидає до 9 рівнів , тому варто полистати картинки з зонами пробиття машин 7-9 рівнів .

Також можна увімкнути "світлофор " у прицілі ( показує шанс пробити броню в цьому місці при наведенні прицілу )

а можна подетальніше ? Шкурки з зонами пробиття стоять, а от що є "світлофор" я не вкурсах...

Можна ссилку бо при запиті в google нічого толкового не видає ...

З мене "+"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...