Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Вдалося заскрінити супертестовий PzIV S. (5 левел)

По ходу на нього і вдягнули топову башту зняту з Пазіка - але тепер це щастя буде з екранами з боків і забабловим. Гармата цікава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдалося заскрінити супертестовий PzIV S. (5 левел)

По ходу на нього і вдягнули топову башту зняту з Пазіка - але тепер це щастя буде з екранами з боків і забабловим. Гармата цікава.

зустрічав. не дуже рідкий гість, у нього 730 хп здаєтся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчора пристрелив Су-122-44 , прем скоро буде . =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

токо шо зі мною в бою воювала СУ-122-44 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якого вона уровня ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а блiн,то ПТха :( арту так i не ввели прем нормальну :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ідеї має бути 8 лвл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розжуйте хтось по вмінням і навикам.От я,до прикладу,маю вкачане маскування.Припустимо Фєді воно н*х непотрібне.Коли я його скидаю за гроши і починаю качати ББ,то в екіпажа вже маскування немає? По новій качаю нове вміння?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розжуйте хтось по вмінням і навикам.От я,до прикладу,маю вкачане маскування.Припустимо Фєді воно н*х непотрібне.Коли я його скидаю за гроши і починаю качати ББ,то в екіпажа вже маскування немає? По новій качаю нове вміння?

за гроши втратиш лише декiлька процентiв, за голд нiчого не втратиш, тобто якщо в тебе було вкачане маскування на якомусь з членiв екiпажу на 90% то за гроши ти отримаеш приблизно 80% того вмiння, яке вибереш. Заради цiкавостi вибери пункт *скинути вмiння* й перекляцуючи вартiсть скидання, побачиш чуть нижче, скiльки процентiв останется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 і саме вміння вже лишається вивченим і діє постійно.Правильно? Чи коли скідаєш,член екіпажу його втрачає і починає вивчати нове,що виберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 і саме вміння вже лишається вивченим і діє постійно.Правильно? Чи коли скідаєш,член екіпажу його втрачає і починає вивчати нове,що виберу.

звичайно втрачаеш ))))))

якщо в тебе наприклад два вмiння вкачанi й одне хочеш помiняти то скидаеш вмiння й вибераеш першим те що було з кращих й нове з втратою декiлькох процентiв. Блiн, ну проведи ж експеримент на одному единому членi екiпажу й побачиш що там до чого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу.Повірю на слово :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після виходу фізики взагалі неможливо пограти,то fps малий,то пінг скаче,все ривками,вісне,піпец просто! :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згоден, фпс з 50 просідає до 11, благо пінг вже не скаче більше 100) Хотя ще не вигулював лт) Хоча на арті вже більш-меньш без глюків можна вести танки

2 тижні ще будуть дороблювати після чого випустять патч-мініобнову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неожиданно

shot00tqt.jpg

нарешті дочекався :0155:

ckc.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хто вже відкрив нову пт-ешку? Як враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрита давно , кредитів нема і часу нафармити нема =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хто вже відкрив нову пт-ешку? Як враження?

1 раз зіграв(правда виграли) - для вражень поки рановато. Сток він і в Африці - сток. Складеться якесь враження відпишусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-83-0-26328700-1348814688_thumb.jpg

У кого есть танк Лева , как у вас ?

1) Денег стал приносить существенно меньше :(

2)Я на нем уже несколько раз попадал в - :0156: (ето с премом , при том что на месте не стоял и пару раз даже стрельнул )

ПИЧАЛЬКА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те саме хотів написати за КВ 5.Таке враження,що йому теж троха фарм підкрутили.Хто юзає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВ5 єрунда )))

Вчора на арті Бат Шатільйон наніс 2900 дамага, 5 фрагів, 2 пошкоджені танки, але мене накрила вражина на ИС4,який відразу помер, залишивши при цьому 9% хп (зато перк отчаянний запрацював :_07: )

Результат: Перемога, 2300 (х2), ~39 кредитів, ремонт - ~31к, снаряди 12к, і в мінусі на 4К. Це з премом !!

я хз скільки було б при поразці )), але зігравши 3 бої, (2 злива, одна перемога), - 50К з Премом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВ5 - теж саме враження про фарм.... Не знаю чи підкрутили сам танк, чи просто економіку гри для всіх танків....

СУ-100М1 - я здивований, фармить непагано, навіть без прему, при виграші до 10-15К в середньому в плюсі, ремонт там в районі 6К.. Але сам танк геть кустодрочерний, ібо тебе побачили - ти труп :). Покі я не ставив гуслі і топ пушку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в місті ним особо не повоюєв, бо треба висунути весь корпус, але на полях з кущика можна хороше популяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там точність стокової пухкавкі не для популяти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-83-0-26328700-1348814688_thumb.jpg

У кого есть танк Лева , как у вас ?

1) Денег стал приносить существенно меньше :(

2)Я на нем уже несколько раз попадал в - :0156: (ето с премом , при том что на месте не стоял и пару раз даже стрельнул )

ПИЧАЛЬКА

Так у вас дамагу нуль.

А взагаль фарм ріжуть і будуть різати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...