Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продай иса й не мучся, 3ка в рази краще...це новий рывень гри, не зациклюйся на старому а выдкривай й насолоджуйся новим

Опубліковано

Відкрив ІС-3, а ІС так не хочеться продавати :(

Він мені приносить кучу задоволення, фану, плюсую на ньому свою непотрібну статистику, найбільше Воїнів на ньому взяв... Знати б що ІС-3 буде приносити не менше фану, то продав би... Як він, хтось підкаже щось?

вкачуй ИС-3... помучишся, але матимеш хорошого звіра... ИС-3 - це щось)

Опубліковано

Так, я вже оцінив ))

4 боя і жодної поразки і це ще сток )))

ІСа продав, не вистачало грошей на с-51 і нарешті розпрощався з кв-2. Після того як їх розділи в мене гра на ньому зовсім не йшла :(

На с-51 маю без малого 100% перший перк. Що порадите вкачати, усім маскування, а вже потім качати лампочку, чи командиру лампочку, а всім остальним маскування?

Опубліковано

А що це зробили з кв-5? Та я тепер постійно знизу! І все "не пробил"... "не пробил"... Ппц! Як гроші зпробляти?

Опубліковано
А що це зробили з кв-5? Та я тепер постійно знизу! І все "не пробил"... "не пробил"... Ппц! Як гроші зпробляти?

+1

Та сама лажа.Навіть починаю шкодувати,що купив.

Опубліковано
"не пробил"... "не пробил"... Ппц! Як гроші зпробляти?

бити в зони пробиття, а не наобум... звикати, що колеш шпагою, а не лупиш булавою :)

В виняткових випадках я іноді голдою стріляю, коли дуже вже хтось допікає... я ж нервовий :)

Опубліковано

+1

Та сама лажа.Навіть починаю шкодувати,що купив.

Змінили рівні боїв , в т.ч. і для КВ-5

Нова акція : "Відчуй себе м"ясом на КВ-5 " :D

Опубліковано

Plum, кагбе не вчора сів грати )))

Вперед лізти тепер не варто, багато СТ, закручують, а на дальності особо і не націлишся да і мазати на дальності пуха вміє...

Mykola81, оце білн точно, шо мясо то мясо ))))

Опубліковано

А розжуйте,хтось,на рахунок арти.Колись давно,коли дерева були молодими,починав німецькі САУ.Дійшов до Гриля. Так і не придбав.Толком,ніколи і ніяк на арті не грав,чогось ПТ люблю.Можливо н"юанси,фарм,націячи ще там щось-дайте пораду.

Опубліковано

Арта - це мистецтво!

Арта - це пісня!

Арта - це печенька і чемоданчик для тяжів!

Арта - це життя....

Фарму та фану дофіга... німці від гріля вже цікаві, радянські Су5 і вище, америконці М7Пріст (мій перший взятий Воїн) , М41 і вище

7-8 рівень лібо "0", лібо в "-", тре кормити, ну або настріляти 4-5 попадань гарних...

Але відчуття коли чемодан прилітає і зносить все хп в модного тяжа.... мммм.... вкусняшка!!!

Ну правда буває і так що маса нервів коли при 100% зведенні снаряд за круг вилітає... Бульбашанський ВБР... Ну і в стоці унило, косо, неточно...

Опубліковано

Нічьо-нічьо, скоро і арту поріжуть )))

На оффорумі прозвучали золоті слова!

Разработчики, довожу до вашего сведения, что танк КВ-5 я покупал за ДЕНЬГИ, живые свои кровные ДЕНЬГИ. И покупал этот танк именно с теми харрактерискиками на момент продажи.

А він таки правий!

Опубліковано

Ha3ik це бізнес.Навіть тут н@...ть. З кожним патчем гра буде ставати все гіршою.Спочатку заманювали нових юзерів,тепер "підкручують",як вигідніше.

Неприємно.Та й обідно троха.Кровні гривні туди закидуєш....КВ5 перша і остатня машина за реальні гроші (ІМХО)

Опубліковано

Та я і преміум більше купувати не буду, хоча я його купував лише поакції (день за три) але і того більше не буде!

Опубліковано

в мене 70000 стабільно поки приносить, на рахунок рикошету, є така штука( не міг іса простого з 5 вистрілі пробити все "рикошет" і броню послабшили тепер борта і корма частіше пробиваються...Ще надоїдає як якесь гімно типу т25\2 пробиває в башню на 70 хп кожен раз...Ну як так то? ис3 не пробиває а те .... пробиває

на 10 уровні він чужий...

а бабло всерівно треба, бо е100 не буде за що купувати...

Опубліковано

Це дійсно жах на КВ5.

Тільки що КВ3 чотири попадання,жодного ХТ не зняло.Відстань 150-200м. Убогий сарай виходить.Дарма купив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...