Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ящик на 25% зменьшує швидкість ремонту тому навіть прокачка всього екіпажу не так дасть...

а краще було б лампочку вкачати, снайпера, віртуоза, радиус радіо а там і братство

щась суперперш не дуже, слабоват

Опубліковано

на чому зараз найкраще фармити, крім премтанків? мазаїв моїх порізали, пз4 приївся.

Опубліковано
а краще було б лампочку вкачати, снайпера, віртуоза, радиус радіо

це піде другим перком

і братство

а це третім

Опубліковано

на чому зараз найкраще фармити, крім премтанків? мазаїв моїх порізали, пз4 приївся.

щось у мене Т34-85 почав непогано фармити :ok: . навіть після того, як в нього забрали 100мм гармату.

P.S. згадав: вчора Федором за один бій 10 танків послав в інший світ :mdr: . по кількості фрагів для мене це рекорд :0155: .

Опубліковано
в мене одного після обнови арта почала жудко косити? недольоти захарили вже, при повному зведені однако...

угу, не знаю чи пов’язано це з патчем, але часто при повному зведенні снаряди летять чорт знає куди, тільки не в ціль. і це на відстані 400-500м, арта Лорейн 155.51, а часто ледь не без зведення як "самонаводящіє", вчора 13-90 на ходу ваншотив :)

ВБР однако...

ящик на 25% зменьшує швидкість ремонту тому навіть прокачка всього екіпажу не так дасть...

прокачка всього екіпажу дасть набагато більше:

Описание: Ускоряет ремонт поврежденных модулей. Эффективность умения увеличивается по мере изучения. Учитывается средний уровень умения по экипажу. Эффект усиливается в сочетании с оборудованием «Ящик с инструментами».

Цифровое действие: Максимальное значение: +100% к скорости ремонта

Опубліковано

за 100мм пуху на Т34-85 повернули досвід, а от за 107мм з СУ-85 нічого не компенсували. Це тільки в мене так чи у всіх?

Опубліковано

За 107 компенсовують , а за 100 мм --- ні .

Вчора ввечері вирішив покататися на Т-62 , просто жах , 20 боїв -- 17 програшів , команди попадалися просто ппц . :_07:

Опубліковано

не бере вже з рік QIWI комісію, а може і більше :)

Вчора ввечері вирішив покататися на Т-62 , просто жах , 20 боїв -- 17 програшів , команди попадалися просто ппц . :_07:

Як часто в тебе горить це чудо радянського танкопрому? В мене через бій..... при чому від влучання будь-куди

Опубліковано

нечесні на руку в Варгеймінгу! якщо вони знімають якісь модулі з техніки без заміни то нехай компенсують досвід потрачений на їх дослідження.

Опубліковано

не бере вже з рік QIWI комісію, а може і більше :)

Як часто в тебе горить це чудо радянського танкопрому? В мене через бій..... при чому від влучання будь-куди

70 боїв -- горів тільки раз чи два .

Опубліковано

так можна охарактеризувати новий патч

40920acd2bcct.jpg

такого ще в мене не було за всю історію...

і карта бомба для арти і суперник нубйо

снаряд просто летить як спеціально не туди навіть вже в 100% ситуації попадання він вилітає за круг! ЖАХ просто, питав в рандомі - да, є таке і саме більше це проявилось на гвпшці! Тільки пт режим оставили а арт порізали капец просто! Та і урон тепер став 200-300 та блін ну нафіга ж таке робити?

в Хімельсдорфі виїжає япз100 на горку і хвалить танк і тут йому прилітає 2020 урона від т92 ну й таракан добиває його....Як він тільки не лаявся)

Опубліковано
ну не знаю, мене на КВ-5 хумами виносять регулярно

Ще не вистачало не попадати по КВ-5 :D

70 боїв -- горів тільки раз чи два .

Ситуація нагадує критування-некритування БК Т-44 в мене і Arden"а. Напевно із збільшенням кількості боїв ефект пропаде так як і на Т-44.

Та і урон тепер став 200-300 та блін ну нафіга ж таке робити?

Згадав як на М41 з топів зносив по 300-500 хп, зараз на Хумі 200-300.

Опубліковано

на е 75 сегодня попал по арте(буратино) говорит "есть попадание" а жизнь не снимает эта чо за прикол?

Опубліковано
говорит "есть попадание" а жизнь не снимает

може бути що по гуслям десь попав, наприклад.

Тут десь викладали відео, на якому показували, як можна ставати танком "мордою в стіну" так, щоб ворог бачив твій бік під гострим кутом і бив туда, попадаючи, але не наносячи вам ніякого урону.

Опубліковано
говорит "есть попадание" а жизнь не снимает эта чо за прикол?

Десь пояснювали - наприклад ти попав в модуль, набій пройшов крізь нього і полетів далі крізь танк не зачепляючи корпус танку. не наносячи дамаг. Наприклад, крізь каток. Або не пробив екран і тп.

Про відео про яке говорить Plum - там 90 мм броньку ставили під такий кут що вона перетворювалась на 200 мм - і тупо не пробивалась. Мені здається це не зовсім той випадок, хоча на тому відео набої також могли пролітати крізь каток не знімаючи хп а просто збиваючи гуслю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...