Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо не колекціонуєш ---- продай . Я продав , хоч і залишив в ангарі Т-34 і Т-34-85 . Для історичних боїв він не піде , хоч декілька танків Т-43 в боях приймали участь.

Опубліковано

А що в тебе з Т-43 пов"язані романтичні спогади? (Я маю на увазі ї_атню при вкачуванні). Імхо, Т-43 - найгірший танк 7 лвл (правда я ще не на всіх 7 лвл відкатав), тому здихуйся.

Опубліковано

Ну мені особисто він дуже сподобався, незнаю чого всі так плюються від нього)

Ну напевно все-таки продам, і куплю т34-85 назад.

А колекціонувати нема змоги, маю тільки 8 слотів, а купувати додаткові жаба давить)

Опубліковано

Т-43 з фугасницею непоганий фармовий танк. Але я його продав бо є тайп59, іншого СТ мені не треба: і фан і фарм.

Опубліковано

Ну поиграл на тесте) до качался то е100,объекта и т54. Норм конечна танчики. Таракан меня особенно приколол подвижный капец, батона разбирал вообще без проблем от с е 50 трохи траблы... Нада валить на общий сервак собирать бабло на таракана B)

Опубліковано
Т-43 з фугасницею непоганий фармовий танк.

Скільки в середньому дамаг по своєму левелу і по вищим? Непробиття часті? Стабільний плюс чи часто в нуль на базовому акаунті? Бо гамата не найдешевша, купити щоб тільки попробувати неохота, і до Фєді лишилось всього нічого нафармити, не хочу відтягувати ще на день.

Опубліковано

я останнім часом граю на ТТ ИС4, ИС7, і ЛТ АМХ 13-75(зачотний танчік в топі), потім сів за Т-54, ужос ))) слів за слівом, відвик :)

після кільканадцяти боїв почав більш менш нормально грати :), але статистику підпортив :_08:

а і до вищесказаного, купувати фугасницю на СТ, помоєму не по феншую зовсім....довга перезарядка.. та і гармата не дуже як на мене.

Опубліковано

А я вчора лишився один на арті проти 7 (Іс-7 (покоцаний), недотапок (недобитий), Ісу (недобита), Т-54, М40/М43 і об"єкт 212 і якийсь ТТ амер) татусів, в результаті вижили тільки їхня М40/М43 (вона мене і замочила) та Ісу, яка мене вигнала під арту. З Т-54 взагалі повезло - ваншот (мав десь 80%), недотапок затупив, чим і поплатився, Сімку сам висвітив (поки досил не поставив то їзджу з трубою), об"єкт по трасі один з перших злився, ТТ амер - тімкіл :D. Завжди б так везло.

Опубліковано

Ну поиграл на тесте) до качался то е100,объекта и т54. Норм конечна танчики. Таракан меня особенно приколол подвижный капец, батона разбирал вообще без проблем от с е 50 трохи траблы... Нада валить на общий сервак собирать бабло на таракана B)

На тесті за вльот на бабло не думаєш. Тому на Т-54 фаново і розкуто граєш.

На реальному сервері все не так, щоб бути в плюсах - мінімум треба 4 фраги або снайпера взяти. Отже менеше екшену і імпровізації, більше обережності і тактики.

При форсмажорі мінуса до 40к.(арта накриє або не пробиваєш частенько).

Після AMX-13-75 взагалі на Т-54 не той фан

П.С. вся надія на BatChatillon 25t - до нього і качаюсь зараз. Та й порізали його несильно (кути вертикального наведення).

імхо

Резюме Т-54 вже не той і не вартий уваги серед конкурентів

Останнім часом комп дуууже допомогає ворогу. Як перейти за червону команду?

А може поблема в руках, а не в "залізі" !?! Прямити їх не пробував? :0165:

Опубліковано
А може поблема в руках, а не в "залізі" !?! Прямити їх не пробував?

Як прямити руки, коли ти на одному фланзі вбиваєш 2 топа ворога, коли вся команда незрозуміло об кого дохне на протилежному і потім вороги налітають на тебе зі всіх сторін.

Порадите, як прямити? :)

Опубліковано
налітають на тебе зі всіх сторін

так і вийшло, з фронту прийшли тільки ІС-7 та амер ТТ, ІСУ - взагалі з тилу, недотапок - з фланга, Т-54 - взагалі з неба впав (як завжди). Добре що надходили поступово а не одночасно, я і так там срав кірпічами.

lerov, АМХ 13-75 таки дійсно мєго, шкодую що продав, пізніше обов"язково придбаю назад. Взагалі мені більше подобаються СТ-скоростріли і маневрові, а не такі як совок 6-7 лвл - перезарядка 7 секунд це жесть.

Опубліковано

На тесті за вльот на бабло не думаєш. Тому на Т-54 фаново і розкуто граєш.

На реальному сервері все не так, щоб бути в плюсах - мінімум треба 4 фраги або снайпера взяти. Отже менеше екшену і імпровізації, більше обережності і тактики.

При форсмажорі мінуса до 40к.(арта накриє або не пробиваєш частенько).

Після AMX-13-75 взагалі на Т-54 не той фан

П.С. вся надія на BatChatillon 25t - до нього і качаюсь зараз. Та й порізали його несильно (кути вертикального наведення).

імхо

Резюме Т-54 вже не той і не вартий уваги серед конкурентів

Останнім часом комп дуууже допомогає ворогу. Як перейти за червону команду?

А може поблема в руках, а не в "залізі" !?! Прямити їх не пробував? :0165:

С премом 4 фрага??

Опубліковано
При форсмажорі мінуса до 40к.(арта накриє або не пробиваєш частенько). Після AMX-13-75 взагалі на Т-54 не той фан

я щітаю (с), ти не прав, - 40 то ти загнув, а амх 13-75 і Т-54 порівнювати некоректно (левели різні і типи техніки), амх дохне від двох пострілів наприклад Т-54, тому на ньому потрібно зовсім іншу тактику, обережно-атакувальну, а Т-54 це СТ, з файною маневреністю, броньою, і бронебійністю, тай ХП нічо так, і якщо не строїти із себе Мауса (як я робив останні бої), то дуже кльовий танк.

С премом 4 фрага??

з премом нє, хоча при зливі і з премом в мінус, а от без према танк в мінус влітає тільки так, та і снаряди до топ-пушки по 1К з гаком :)

Опубліковано

Я зараз не качаюсь , тому прем не беру .

Фанюся на Е75 , там треба пару процентів добити до 3 вміння .

Що мене здивувало , за результатами десь 20 боїв , близько 100к прибутку , тобто в середньому +5к за бій , хоч і бували -20к . Тобто на 9 рівні можна спокійно кататися без прему

Опубліковано
Т-43 з фугасницею непоганий фармовий танк.

Скільки в середньому дамаг по своєму левелу і по вищим? Непробиття часті? Стабільний плюс чи часто в нуль на базовому акаунті? Бо гамата не найдешевша, купити щоб тільки попробувати неохота, і до Фєді лишилось всього нічого нафармити, не хочу відтягувати ще на день.

не пам"ятаю точно, але десь в районы +10+15 тисяч було стабільно чистими

якщо дома знайду скріншоти по ньому то виставлю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...