Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

drap, до 27го обіцяють проблему вирішити. На форумы WOT казали що ПриватБанковські банкомати теж не беруть коміссію

не тримають вони слова

Опубліковано

Подошел я к Обьекту 212 и к ИСу-4, а денег нет :)

*здувает пыль с КВ и Т-34-85* будем фармить :0121:

У меня метод немного другой - сначала фармлю 50к (например) потом трачу на КТ 25к (например). Уже 150к имеется ггг.

Опубліковано

Взял Объект 212 (сразу потратил 15к свободного опыта на гусли, что бы не мучатся в стоке).

Скажу так, я в ааах*е от этой арты :0155: . 12 боев (6 на 6) = +180к серебра и 8к опыта, 20 фрагов (среди них Маус, Е-100, Е-100, ИС-7, ваншот Объект 704). Разлета круга сведения без доворота почти нет, да и с доворотом красота, сводится в два разы быстрее С-51, перезарядка около 30 сек, 40 снарядов боезапас, полный круг сведения на 20% меньше чем у С-51. Жесть, а не апарат и это при экипаже в 94%.

Опубліковано

Все это наверное знак свыше

Арта ГВ Тигр пушка сток

Стрелял в упор Леве =результат НЕ ПРОБИЛ

Ну на фиг этот белорусский ВБР

Так куме тобі і тре!!!

Краще б мені танка прокачав.... :)

Опубліковано

Хм, я спєцом не ставлю топ-башту на КТ щоб частіше бути в топі (в стокової бронька тонша, але рикошетить добре, тому терпимо). От поставлю топ-гармату - тоді так. І то в кожному 4 бою хоча б по 1 танку 10 лвл попадається.

На форумі написали що топ-башта на КТ - то як сигнальний маячок - одразу починає закидати в такі бої що відчуваєш себе світляком. Переважно. А зараз я в трьох боях з 4х - 1-3 місце в списку, на предтоповій гарматі. Досвід валить як дурний.

Опубліковано

Уффф как даффно это было

Медалька эксперта

и Гроза мишей

и зверобой

Печалька =чем больше левел тем больше разочарований....

Опубліковано
Печалька =чем больше левел тем больше разочарований....

Вкорні нєсагласєн. Як на мене, якщо правильно обрати в якому напрямку качатись, яка гілка якої нації краще підходить під руки, то можна обійтись без разочєрованій. Хоча можливо я зміню свою точку зору через левел-другий... Зараз максимум 8 маю.

Вчора на "Рудніках" перед стартом бою нили що зарання просрали гірку по центру, оскільки не мали жодного китайця, а в суперників їх було 2. Вирішив троха відійти від класичного як для тяжа походу в дірьовню на "качєлі", а піднятися на гірку. Чомусь спочатку я туди поперся сам, через хвилин 5 підтягнувся ІС-3 (питається нафіга?), але до того я встиг там розібрати двох китайців і 34-85. Згодом до них додався ІСУ-152. Результат - 4 фрага, 16 попадань з 18 пострілів, 3к досвіду (подвоєного за першу перемогу), 30 з чимось тисяч срібла і море фану.

Опубліковано

Вчора на "Рудніках" перед стартом бою нили що зарання просрали гірку по центру, оскільки не мали жодного китайця, а в суперників їх було 2. Вирішив троха відійти від класичного як для тяжа походу в дірьовню на "качєлі", а піднятися на гірку. Чомусь спочатку я туди поперся сам, через хвилин 5 підтягнувся ІС-3 (питається нафіга?), але до того я встиг там розібрати двох китайців і 34-85. Згодом до них додався ІСУ-152. Результат - 4 фрага, 16 попадань з 18 пострілів, 3к досвіду (подвоєного за першу перемогу), 30 з чимось тисяч срібла і море фану.

Повезло, что арта не сработала :)

Кстати на ТТ прикольно ходить не по стандартным маршрутам (зеленка в Энске или по дороге (ущелье) в Вестфилде или по дороге в Степях). При надежде, что союзники удержат стандартное направление там можно как минимум неплохо удивить СТ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...